Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Maxko
|
Tytuł: [spoiler] Easter eggi i bugi San Andreas xD Napisane: 30 grudnia 2004, 19:43 |
|
|
_elita |
|
|
|
Góra |
|
|
Pax21
|
Tytuł: Napisane: 30 grudnia 2004, 19:47 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 19 kwietnia 2004, 22:31 Posty: 1250 Lokalizacja: Rzeszów
|
suxx?
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 30 grudnia 2004, 19:49 |
|
|
_elita |
|
|
wiesz jak sie zdziwilem jak to zobaczylem xxxxxxxxxDD
pokazujcie tu to co wy znajdziecie xD
_________________ S.A.R.C. - Drift for life!
Cytuj: <RedBoy> banano ja napisze xE <RedBoy> tylko wyrucham te posty xE
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 30 grudnia 2004, 21:28 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 29 sierpnia 2004, 19:35 Posty: 161 Lokalizacja: jesteś ?
|
To nawiązanie do VC, ja zauważyłem że na lotnisku w SF i w nazwie bazie wojskowej występuje liczba 69 a jak każdy wie to pozycja
Na największym moście SF = LV na samym czubku jest napis Easter egg..... (coś tam))
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 31 grudnia 2004, 00:38 |
|
|
newbie |
|
Dołączył(a): 28 października 2004, 15:56 Posty: 22 Lokalizacja: Zawiercie
|
Na mostku na jeziorze w okolicach Red Country stoi wózek inwalidzki - niestety nie da się jeździć :]
A w Vinevood Hills Mansion jest pusta tekstura - wygląda jak ściana domu, ale jest pusta - jak się w nią wejdzie to się leci w dóóóóółłłłł.... Ja np. raz wylądowałem w Las Venturras ( z LS do LV ) na zupełnym legalu - bez gwiazdek itp Ale zabiłem się - po co psuć sobie zabawę
Odkryte przez brata : Nie ruszajcie CJ przez 3-5 minut. Oprócz śpiewu kamera zaczęła latać po mieście i namiarzała np. bójki, pościgi policyjne, rozmowy miastowych. Nie wiem czemu tak ale zaliczam jako Easter Spróbujcie, może wam też się uda!
Również brat : W jednej misji dla Madd Doga, nie pamiętam nazwy, jakiś koleś gra na konsolce! Posłuchajcie co mówi o firmie, która produkuje Driv3ra i samym bohaterze tejże gry : Tammerze czy jakoś tak Że jest głupi czy coś
_________________ GTA San Andreas:
Progress made: 79%
|
|
Góra |
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 31 grudnia 2004, 11:51 |
|
|
_elita |
|
|
kamera na serio namierza xD
_________________ S.A.R.C. - Drift for life!
Cytuj: <RedBoy> banano ja napisze xE <RedBoy> tylko wyrucham te posty xE
|
|
Góra |
|
|
Skobel
|
Tytuł: Napisane: 1 stycznia 2005, 18:32 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Weźcie traktorem na hol ciągnik (trochę ciężko - trzeba wiedzieć w którym miejscu podjeżdżać pod niego) i jedźcie do przodu Fajny efekt Hmmm jak jeszcze sobie jakieś fajne myki przypomne to napisze
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 2 stycznia 2005, 18:53 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Traktor i ciągnik to to samo -.-
|
|
Góra |
|
|
Divx
|
Tytuł: Napisane: 2 stycznia 2005, 18:56 |
|
|
Nameless Guy |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 17:43 Posty: 877 Lokalizacja: Gryfice
|
No i po co to piszesz? Napisał chyba traktor a potem ciagnik po nie chciał pisać dwa razy ciągnik (tak sie powinno robić).
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 3 stycznia 2005, 02:26 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Nie wiem ale dla mnie lepiej by brzmiało jednym słowem bo tak brzmi jakby sie nie znał. Ale jeśli Skoblowi chodziło o to o czym mówi Divx to sorry za posta i upomnienie
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 8 stycznia 2005, 12:54 |
|
|
newbie |
|
|
a spróbujcie sobie zrobić dachowanie na torach w okolicy Ganton - mój brat na dachu na torach dojechał aż do mostu, tyle że jeszcze nie można było przejechać :] i auto się nie paliło, dopiero jak wysiadł
udało się a 4-terech autach
|
|
Góra |
|
|
Rochu
|
Tytuł: Napisane: 10 stycznia 2005, 22:34 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2004, 11:26 Posty: 306 Lokalizacja: z Halo
|
Mam dwa pytania:
1. Czy samochód jak się wywraca to wybucha bo na emu to tak kurna wolno chodzi że wywrucenie samochodu graniczy z cudem (Jak tak to chyba jeden z najgorszych bugów w GTA SA )
2. Czy jest jakaś możliwość włączania świateł, kierunkowskazu itp. bo zaś na emu takiej nie widze
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 14 stycznia 2005, 10:04 |
|
|
newbie |
|
|
A w misji Returning of the Families - czy jakoś tak auto policyjne samo się zapala. Jak BS wjeżdża na ten taki mostek mały, to to auto się samo zapala, nie trzeba strzelać
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 15 stycznia 2005, 23:35 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Lol, Archiwum IKS
Jak wylądujecie na posterunku policji w Los Santos wejdzie do niego i do szatni... znajdziecie tam wibrator, tzn. policja los santos to pedały
Albo zejdzie na dół na parking i zobaczycie jak jedne naprawia se radiowóz, ja 2x pod żąd widziałem samolot w tym parkingu!
Lol, Muki podobny podpis do mojego....
P.S. Mam 66 % w SA i nie gram już dale, znudziło sie straznie, gta3 i VC tak szybko sie nie nudziło już. Może to dlatego że momentami SA przypomina poprzedniczki bo ten sam silnik poraz 3-ci wykańcza . I to odpycha od gry
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 16 stycznia 2005, 18:48 |
|
|
newbie |
|
|
A dzisaj co mnie spotkało Przed domem CJ-a w Ganton stał taki koleś - z misji Crack Dealer czy coś takiego ( co Ryder mówił - "Hey man - I know this cat" - i but ).
I tak sobie stoi i ręce ma założone jedna na drugą i patrzy. No to ja mu z karate w machę Jeszcze 2 ciosy a'la Kame-Hame-Ja i koleś pada na ziemię. Ja patrze i uwierzyć nie mogę - koleś miał tyle kasy że PÓŁ LOS SANTOS ZAKRYŁO!!!! KURDE MOL JAK GRAM W GTA 3 DO SAN ANDREAS TO CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM NORMALNIE WSZĘDZIE PIENIĄDZE NA PÓŁ LOS SANTOS OD DOMU CJ-A DO LOTNISKA LEŻAŁY!! TO DOPIERO BUG
A teraz jak zapisuję to pisze że jakiś kod aktywny Ale nie żałuję, bo mam w cholerę kasy!!!!!!
Spasiba Crack Dealer
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Re: [spoiler] Easter eggi i bugi San Andreas xD Napisane: 16 stycznia 2005, 21:48 |
|
|
newbie |
|
|
MaXko napisał(a): brakowalo mi tego tematu xD zaczne xD http://img55.exs.cx/img55/4691/imag00016wm.jpgpoznajecie ta pania? :]
MaXko a wejdź sobie do jakiegokolwiek domku ( no nie jakiegokolwiek najlepiej do tego co temu kolesiowi w jakiejś misji z ryderem kradliśmy broń ) nad jego łóżkiem chyba jest taki obrazek, że jakaś( no Candy ) pani pokazuje swą potylicę i plecy ale po włosach idzie poznać, że to... huh - Candy
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 16 stycznia 2005, 22:22 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Muki to był diler, są ubarni na biało i czarno. mają ręce założone z przodu i sprzedają towar. jak podejrdziesz to cie zapyta, spłosz go.
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 16 stycznia 2005, 22:46 |
|
|
newbie |
|
|
Colt napisał(a): Muki to był diler, są ubarni na biało i czarno. mają ręce założone z przodu i sprzedają towar. jak podejrdziesz to cie zapyta, spłosz go.
Co by Colt nie było, ale dał mi - powie tyle że grubo ponad 10 mln :]
|
|
Góra |
|
|
Muki
|
Tytuł: Napisane: 17 stycznia 2005, 21:02 |
|
|
newbie |
|
|
Kurde mol!!!!! Dzisiaj co mi się stało to szok!!
Zacznę: :
Jeżdżę sobie po obrzeżach San Fierro, zwanych Countryside czy jakoś tak :] I patrzę, a tam te sławne GhostCar stoi ( Gendale ). No to myślę sobie- nie będzie mi widoku rzęch psuł. Wziąłem go ze Spasa ściągnąłem i wsiadłem na mojego Sancheza. Gendale wybuchło i został z niego wrak. Ja sobie tak wolno jadę, tak ok. 30 metrów od wraku a tu mnie nagle coś z Sancheza zrzuca!! Poprostu jakby mnie jakieś auto walnęło!! Mimo iż miałem na fulla Armor i życie, wyskoczył napis WASTED. I jak kamerka szła w górę, no wiecie, jak się umrze, to Sanchez jeszcze przeleciał nad CJ-em i wybuchł KURCZE!! CO TO BYŁO PYTAM!!
Potem wróciłem na tamto miejsce. Wraku Sancheza oczywiście nie było stał tylko nowy GhostCar. Porozglądałem się dookoła i zauważyłem takie dwa kamienie. Pomyślałem że może są na nich jakieś znaki czy coś.. I zbliżyłem sobie snajperką kamień jeden. Nic nie znalazłem, to sobie strzeliłem w kamień. Ja ci patrzę:D a on jakby na dwie połowy się rozwalił. Myślałem że coś z niego wyleciało może. Podszedłem, ale kamienia tego rozwalonego nie było, tego drugiego, którego nie rozwalałem też nie. A GhostCar również zniknął. HMMMM... Ciekawe - jeszcze dzisiaj tam powęszę..... Czyżby pan Saskłacz
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|