Ostatnio po zmianie karty graficznej z Nvidia (GeForce) na ATI (Readon) zainstalowałem VC by zobaczyć jak będzie chodzić na nowej karcie i dupa, klikam na ikonke i jest przez chwile klepsydra a potem nic się nie dzieje, robiłem reinstala z 10 razy i nie pomaga. HELP !!!!!
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
Tak więc, Colt, nigdy nie polecałem i nie polecam kart ATI... bez patcha się nie obejdzie. Musisz poszukać na jakiś stronach - może na R*.com coś mają. Pamiętam jak mojemu kumplowi nie chciało odpalić Call of Duty - ten sam problem - po zainstalowaniu patcha na ten typ kart od razu ruszyło. Poszukaj też najnowszych (tylko nie instaluj stuffu, który dostałeś wraz z kartą - nigdy nie jest najnowsze) sterowników.
Dobra tylko mów mi Ravex bo ja tak wole, a ATI robi ostatnio najlepzse karty i są one polecane przez większość firm. Mój radek ma 256 mb grafiki i Diretx 9.0b, może i gry są dopasowywane do geforców ale ATI i tak się lepiej w nich sprawdzają. Wszystkie inne gry chodziły mi bez zarzutu (gta3 też) tylko vc mi się dupczy a Far Cry to jak marzenie na High chodzi, jak dodam ramu to na Very High też będzie dobrze chodziło.
P.S. GeForce się starzeją i ATi wypuszcza same hity np. radka X800 XT