Dołączył(a): 29 grudnia 2004, 12:48 Posty: 2 Lokalizacja: Malbork
Cześć.Mam problem z przejściem misji na trzeciej wyspie chodzi o tą gdzie musisz wykupić pas startowy.Chodzi o pierwszą misję gdzie musisz wystartować i przelecieć trzy okręgi gdzie one wogóle są ja startuje samolotem lecę wysoko latam też nisko i niema nic takiego jak jakieś okręgi.Nawet mam magazyn gdzie jest tak napisane w tym NEO PLUS opisane są wszystkie misje do SA.Niewiem o co chodzi w tej misji
czy ktoś może mi podpowiedzieć co mam zrobić ,żeby ją przejść.
Z góry dzięki za ewentualną podpowiedz pozdrawiam.
Eh... Tam masz szkółke latania. Startujesz tym samolocikiem musisz się wzbić na jakąś tam wysokość i masz takie czerwone okręgi, jeżeli chodzi o pierwszą misje tam to musisz lecieć cały czas prosto o ile dobrze pamiętam. Widzisz czerwony okrąg wlatujesz w niego a potem w następny no i tak w kółko i już przeszedłeś (później są denerwujace że musisz dużo zakręcać a tym samolotem dupnie się lata)
Dołączył(a): 29 sierpnia 2004, 19:35 Posty: 161 Lokalizacja: jesteś ?
1. Nie trzecia wyspa tylko Las venturas, to są miasta a nie jak w VC czy LC wyspy!
2. Na radarze są trójkąty - trójkąt w góre = obiekt nad tobą, trókąt w dół = pod tobą
3. Nie pas startowy tylko szkoła latania - lotnisko
Dołączył(a): 29 sierpnia 2004, 19:35 Posty: 161 Lokalizacja: jesteś ?
GTA Nora napisał(a):
a ja czekam na PC
No a co mnie i wszystkich to obchodzi. Tu sie gada o wersji na PS2 i aktualnie temat jest poświęcony pomocy w szkole latania i nie sądze aby ta żałosna wypowiedz mu pomogła, daruj sobie...
Wracając do tematu: A może w ogóle misji nie wziołeś, Wchodzisz po schodach przed taki telewizor i przed nim stajesz na czerwonym polu. Następnie wciskasz X - zatwierdzasz wybraną lekcje. Jeśli nadal nie działa to powiec czy masz oryginała czy pirata ?
Dołączył(a): 29 grudnia 2004, 12:48 Posty: 2 Lokalizacja: Malbork
Plyta jest orginalna tak sądze bo kupywana byla w ULTIMIE dalem za nią 239 zl i zamawialem ją zaraz po premierze gry.Niewiem co mam teraz zrobić?Pojawily się też problemy z czytaniem gry przez niektóre konsole PS 2 podane zostaly nawet numery tych konsol sprawdzalem moją ale ma inny numer niż te co podawali w internecie.