Elo chciałbym wam zaprezentować moją mapkę pisałem ją sam od 0 przez 3 miesiące.
Aby grać na mojej mapie obowiązkowo musisz utworzyć konto cmd (/register haslo).
Po rejestracji gracz nie musi się logować ponieważ w momencie zakończenia rejestracji
skrypt automatycznie zaloguje gracza. W chwili pisania tego tekstu na naszym serwerze
mamy zarejestrowanych ponad 300 kont graczy.
W założeniu jest ona przeznaczona do driftu w sa-mp.
Posiada ona wiele udogodnień dla graczy takich jak:
- możliwość przypisania sobie stałego miejsca spawnu, skina czy koloru gracza
- całkowicie bezbugowy, profesjonalny licznik driftu
- engine rywalizacji na arenach (/areny) driftu na czas
wpisujesz wybraną z (cmd /areny) komendę bierzesz samochód. wjeżdzasz w czerwony maker wybierasz czas driftu (do wyboru 1,2,3,5,10 min) driftujesz. Po skończonym drifcie wpisujesz /mstats lub /stats twojeid i pokazują się wszystkie twoje osiągniecia na obecnej oraz pozostałych arenach
- ranking najlepszych przejazdów (/ranking), połączone z nim statystyki (osobiste(mstats) i publiczne(/stats id))
- bardzo dużo teleportów nie tylko do driftu ale w przeważającej cześci tak (/teleporty)
- możliwość tuningowania pojazdów bez jeżdzenia do garażu tuningowego (w pojezdzie /tmenu)
- możliwość powiadomienia o chwilowej nieobeności ( /zw i /jj )
- możliwość usunięcia wybranych, części pojazdów (w pojezdzie /tmenu )
- system podglądania graczy w pojazdach lub samych pojazdów graczy (/zobacz id i /zobaczoff)
- możliwość wyboru języka (cała mapa została przetłumaczona na angielski) (/sellang)
- przydatny system całkowitego przywracania pozycji po crashu (timeout)
- Unikalne wiezienie (niechodzi mi tu o obiekty, które też są dopasowane do klimatu) lecz o inny sposób działania niż wiezienia w innych mapach
- Bardzo rozbudowany garaż tylko dla ludzi z klanu PAZB
- Specjalny chat tylko dla ludzi z PAZB
- Unikalny i szybko działający system naprawy aut (w pojezdzie /paint)
- możliwość zapisania i wczytania zapisanej pozycji (także w pojezdzie) (/s,/l)
- wszystkiego dowiecie się wpisując komendę ( /pomoc )
Doceńcie to, że nie skopiowałem street drifta jak inni tylko sam napisałem to od 0 Zapraszam serdecznie
Adres IP: 85.25.71.212:8787a