GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 25 listopada 2024, 06:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak Savów :/
PostNapisane: 11 grudnia 2008, 15:00 
newbie

No wiec wje**ło mi wszystkie savy ;/ mialem sie wlasnie brac za robienie wszystkiego na 100% bo cala fabule juz skonczylem :/
cos mnie jednak podkusilo zeby sprawdzic jak tam games for live i probowalem sie zalogowac niestety jak wiadomo dalej dupa z zalogowaniem sie bo wykrywa ze jestesmy z polski :/ w koncu olalem to i wracam do singla i co widze ? 0 profili czyli moj poszedl sie grzecznie mowiac je*** szukalem po katalogach ale savow moich nie widze ;/ ma ktos jakies pomysly jak je odzyskac ?

Tytuł: Re: Brak Savów :/
PostNapisane: 11 grudnia 2008, 15:16 
newbie

ok widzi mi juz savy ale teraz mam problem z bledem podczas ich wczytywania Loading faild please check your hard drive data :/
domyslam sie ze podczepione bylo pod stary profil i po ich przeniesnieniu na nowy bedzie kiszka macie jakies pomysly ?

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 15:24 
newbie

sorry ze jeden post pod drugim ale tak to jest jak nie mozna edytowac swoich postow ;/ ponizej wrzucam screen

http://i-collect.pl/uploads/jdv1229001966y.jpg

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 15:29 
Nameless Guy

Powiem tak, pierwszy raz widzę tak zj*baną grę, z tego co mi wiadomo nic nie zrobisz a jedyne co zrobisz to Start New Game.

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 15:32 
newbie

no to kicha w takim razie ;/ z tego co widze nie tylko ja mam ten problem na google znalazlem temat "GTA IV Save Games missing when logging in LIVE" ;( wszystko przez gówniany microsoft i jego smiesznego live :/ 65% i od nowa wszystko :? :? :?

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 17:02 
Administrator

Edytuj posty chłopcze.

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 19:48 
nowość na forum! x)

Witam mam ogólną prośbe nigdzie praktycznie nie można dostać seve'ów do tej gry a niektórzy z różnych powodów ich potrzebują może ktoś by pomógł i wrzucił jakieś z opisem na jakim poziome są ( według mnie najwygodniej jest je wrzucić na http://www.przeklej.pl/ - po wrzuceniu pokazuje sie adres do pliku i wystarczy go podać wszystko za darmo plik jest wrzucony na ich serwery także od was nic nie ciągnie - w save'ach są trzy pliki i je trzeba by było wrzucić ) a save'y są w Cocuments and Settingstwoja nazwa urzytkownikaUstawienia lokalneDane aplikacjiRockstar GamesGTA IVsavegames - niekoniecznie musi być na C: zależy to literki dysku na którym jest gra zainstalowana) Bardzo prosze o jakiś odzew bo jeszcze sie nie pojawił a prosiłem w kilku miejscach wszystkim którzy pomogą bardzo dziękuje

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 20:04 
Ray Machowski

Ściągnij Cracka od Razora i będzie działać. Ja tak mam. Dla wygody pobrałem sobie cracka i wszystko śmiga.

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 20:04 
newbie

co ci po save'ach jak po ich wrzuceniu wywali ci blad ze sa uszkodzone czytalbys posty wyzej to wiedzialbys ze cos takiego nie ma sensu to nie san andreas

grubo crackowac orginal xD ale coz sprawdze wyjscia innego nie mam

PostNapisane: 11 grudnia 2008, 21:09 
nowość na forum! x)

Mam oryginał i nie wiem z czym jest problem bo nikt mi jeszcze nie był w stanie pomóc bo nie miał tego problemu podobno , przy jednej misji escuela of the streets ten koles za którym jade i zatrzymuje sie nie wysiada z tego głupiego auta i nie mam tej strzałki na której powinienem sie zatrzymać a nie chce mi sie kolejnych trzech dzni spędzać na robienieu poprzednich misji i nie gadaj że mam pirata bo tak nie jest najpierw sie dopytaj o co chodzi

PostNapisane: 12 grudnia 2008, 00:22 
Nameless Guy

lazlow napisał(a):
Edytuj posty chłopcze.

Gdyby tylko się dało <marzy>

Przecież się da.. -maciej

PostNapisane: 12 grudnia 2008, 10:12 
newbie

Cytuj:
da sie ale tylko zaraz po napisaniu postu xD potem juz znika edycja xD ale widac admin nawet nie ma pojecia o swoim forum coz :?

jesli chodzi dalej o te savy to nawet crack nie pomaga nic nie da sie zrobic ciagle wywala ze sa uszkodzone prawdopodobnie te savy sa podczepione do tego profilu starego tak jak to bylo kiedys w nfs ze byly podczepione pod cd key tylko ze tutaj ten problem jest wiekszy :/

tutaj mozna o tym poczytac

http://forums.gamesforwindows.com/p/828/6390.aspx#6390

i wychodzi na to ze nic sie chyba nie da zrobic czyli jesli bedzie dzialal u nas multi to prawdopodobnie wszyscy pozbeda sie savow :D

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]