Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mati44
|
Tytuł: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 13:36 |
|
|
BANNED |
|
Siema wsystkim. Prosiłbym o przejście 2 misji z aeroplanem w studiu filmowym i tymi zabawkami konkretnie helikopterami na mapie "A" mecze sie z nimi od wczoraj no ale niedarady. Oto save GTAVCsf1.b DZieki z góry za pomoc. Pozdro
|
|
Góra |
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 14:16 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
Aktualnie możesz mieć problem z uzyskaniem pomocy ponieważ większość userów nie ma VC na dysku Sam bym Ci to przeszedł bo kiedyś też miałem problem z tymi misjami, ale nie mam obecnie VC.
|
|
P3P^e
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 15:17 |
|
|
8 Ball |
|
|
Drogi Użytkowniku, serdecznie witamy na forum GTAReview.com!
Niestety nie możemy rozwiązać Twojego problemu z przyczyn technicznych. Polecamy jednak zmienić sterowanie w pojazdach latających z klawiatury numerycznej na W,A,S,D.
Podczas gry wciśnij na klawiaturze ESC, przejdź do działu "Options", w zakładce "keyboard configuration"* zmień wszystkie wpisy z klawiatury numerycznej na W,A.S,D (num 8 to W, num 4 to A, num 2 to S, num 6 to D). Powinno Ci to bardzo ułatwić sterowanie samolotem/helikopterem.
Powodzenia!
W imieniu społeczności użytkowników GTAReview.com, P3P^e.
*miejsce lub nazwa zakładki może się różnić - pisałem pamięci.
|
|
Góra |
|
|
mati44
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:13 |
|
|
BANNED |
|
P3P^e napisał(a): Drogi Użytkowniku, serdecznie witamy na forum GTAReview.com!
Niestety nie możemy rozwiązać Twojego problemu z przyczyn technicznych. Polecamy jednak zmienić sterowanie w pojazdach latających z klawiatury numerycznej na W,A,S,D.
Podczas gry wciśnij na klawiaturze ESC, przejdź do działu "Options", w zakładce "keyboard configuration"* zmień wszystkie wpisy z klawiatury numerycznej na W,A.S,D (num 8 to W, num 4 to A, num 2 to S, num 6 to D). Powinno Ci to bardzo ułatwić sterowanie samolotem/helikopterem.
Powodzenia!
W imieniu społeczności użytkowników GTAReview.com, P3P^e.
*miejsce lub nazwa zakładki może się różnić - pisałem pamięci. jak bym kur_a nie wiedział, pierdolo_e dzieci neo !!!
|
|
Góra |
|
|
P3P^e
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:15 |
|
|
8 Ball |
|
|
wypierdalaj.®
szczawik wsadził łapy
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:21 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
P3P^e napisał(a): wypierdalaj. *2 --- miało być bez rozlewu krwi a jednak z niektórymi się nie da na spokojnie... --- Drogi kolego odłóż GTA gdyż jesteś na nie za młody, a jak jest za trudne to graj na kodach Pepe do ciebie z wyciągniętym sercem a ty do niego z bluźnierstwem, już ci nikt tutaj w tym nie pomoże gdyż pokazałeś złą postawę, mieszczańskiego gbura.
|
|
mati44
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:31 |
|
|
BANNED |
|
BO JEBAN_CH 2 MISJI NIE UMIEM PRZEJŚĆ JAKOS SA PRZESZEDŁEM Z WPISANIEM 2 KODÓW A CZWÓRKI JESTEM W TRAKCIE BO NIEDAWNO KUPIŁEM KU_WA ŚMIECIU
|
|
Góra |
|
|
P3P^e
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:38 |
|
|
8 Ball |
|
|
Drogi Użytkowniku! W imieniu administracji pragnę poinformować Cię, że niedługo Twoja kariera na GTAReview.com zakończy się banicją.
Na przyszłość radzę uważać z wyzwiskami skierowanymi do osób chcących Tobie pomóc .
Z wyrazami szacunku, P3P^e.
Ostatnio edytowano 31 lipca 2008, 18:42 przez P3P^e, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 17:47 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
mati44 napisał(a): BO JEBAN_CH 2 MISJI NIE UMIEM PRZEJŚĆ JAKOS SA PRZESZEDŁEM Z WPISANIEM 2 KODÓW A CZWÓRKI JESTEM W TRAKCIE BO NIEDAWNO KUPIŁEM KU_WA ŚMIECIU Z użyciem dwóch kodów? Czyli jesteś za młody na GTA i nie umiesz grać w gry komputerowe, polecam planszową grę na grzyby czy Piotrusia pan karty, jeżeli tam będziesz potrzebować kodów to nie ma dla ciebie nadziei ;/
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 18:04 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
P3P^e napisał(a): wypierdalaj. (R) zapomnialeś
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 31 lipca 2008, 20:08 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Nie no chlopie, przesadziles.
|
|
damian.
|
Tytuł: Re: 2 misje - pilne Napisane: 1 sierpnia 2008, 14:52 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
Jeden warning za obrażanie użytkowników, drugi za nagminne przekleństwa, trzeci za ponowne obrażanie użytkowników, tyle, że w nowym poście, czwarty za kolejne nadużywanie wulgaryzmów. Razem daje nam to bana i jeden warning na przyszłość. Temu Panu już podziękujemy. Zaraszamy ponownie za dwa tygodnie, po wygaśnięciu bana.
Btw. Jestem z Was dumny, że go nie zwymyślaliście :d
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|