GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 20:26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: The Beginning Of The End?
PostNapisane: 28 lipca 2008, 23:23 
Administrator

Akcja prowadzona przeze mnie i damiana pod kierownictwem banana ma jeden cel: przedstawić jasno sprawę GTAReview i cos z nią zrobić.
Zwracamy się właśnie do Was, użytkowników, którzy pytali dlaczego _R płonie. Wiecie to już z newsa damiana. Jego news nakreślał z grubsza sytuację w jakiej znajduje się nasza strona. Ten topic jest bezpośrednim zwrotem do Was.

Obrazek

Prosimy was o propozycje, pomysły i sugestie mające na celu ożywić _Reviewke na dobre i przywrócić ją do życia jakim tętniła za czasów swojej świetności.
Ruszcie głowami razem z nami o/

Tytuł: Re: The Beginning Of The End?
PostNapisane: 29 lipca 2008, 00:37 
Nameless Guy

Konkursy.
Imo one 'napędzają' userów. Oprócz uruchomienia RSC, można by było pomyśleć nad innymi. Konkurs Lazlowa jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Przydało by się jeszcze coś do zautomatyzowania tego, jakiś skrypt z layoutem etc.

Trzeba robić dobre wrażenie i pamiętać, żeby na robieniu wrażenia nie zaprzestać. ;)

PostNapisane: 29 lipca 2008, 01:06 
Nameless Guy

1. Nie zamykać RSC, wrzucać co się chce (screeny z GTA, dwóch pijących ludzi itp.)

2. Zrobić coś na wzór RSC takie Random Movie Challenge, filmy do 2 minut przeglądarka jak na RSC tylko zamiast fotek w miniaturkach wyświetlały by się playerki Youtube do przeglądania danego filmu, tematyka? dowolna, gryzące się psy, śpiace pijaki, skoki z 10 piętra na główkę, gameplay z gry, coś śmiesznego itp.

3. Więcej konkursów, najlepiej jakieś dzienne, w poniedziałek zadane zadanie na wtorek zwycięzca i nowe zadanie, nagrody jakieś dodatkowe punkty, kolorowy nick, e-mail _R (To za jakiś poważny konkurs) trwający z tydzień? no nie wiem sam.

4. Dostęp do Nikolaja, jakaś opcja wpisania "raz" na dzień co ma niko mówić i by się losowo generowało z danego dnia a kolejnego to co userzy na nowo napiszą

A tak na serio to nie wiem, mnie się przyda otwarte RSC i może te konkursy.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 01:27 
Administrator

A... co myślicie o pomyśle reviewowego basha? czasem w komentarzach/shoucie/irc padnie niezły tekst a szkoda by było aby się zmarnował w gąszczu innych wypowiedzi.

aha - poza zgłaszaniem własnych propozycji komentujcie też propozycje innych ; P

@Pips: myślę że rsc można zostawić otwarte na taki freestyle. Można też wydłużyć czas zgłoszeń na 2 tygodnie, aby więcej stuffu się nazbierało

PostNapisane: 29 lipca 2008, 01:43 
Czlowiek bez zycia '07

Reviewowy bash? Chyba jest juz temat, do ktorego wkleja się jakieś śmieszne logi. Ale można zrobić tak, że właśnie owe cycaty będą się losowo wyświetlały na stronie głównej, w jakiś chmurkach.
A co do pomysłu z fristajlowym RSC, to sądzę, iż to będzie zły pomysł, bo zrobi sie jakas syfiasta galeria z niby śmiesznymi obrazkami.
Uważam też tak samo, jak mdf, że takie konkursy są bardzo dobrym rozwiązaniem. Zachęcają do odwiedzania strony, bawią i uczą oraz sądzę, iż owe konkursiwa powinny być trochę bardziej interaktywne(jakiś skrypcik).

PostNapisane: 29 lipca 2008, 01:58 
Ray Machowski

Pips - obrazki jakiekolwiek? Filmy jakiekolwiek? Dajmy spokój, to w końcu strona o GTA a nie jakiś Maxior.

banan napisał(a):
A... co myślicie o pomyśle reviewowego basha? czasem w komentarzach/shoucie/irc padnie niezły tekst a szkoda by było aby się zmarnował w gąszczu innych wypowiedzi

Luigi ma rację, jest temat z logami i jakoś nikt już go nie kultywuje, ALE:

Luigi napisał(a):
Ale można zrobić tak, że właśnie owe cycaty będą się losowo wyświetlały na stronie głównej, w jakiś chmurkach.

Czasem chmurka może być za mała. W miejsce obrazka obok Niko mógłby się pojawiać najnowszy cytat (albo i losowo), a po kliknięciu w to miejsce otwierałoby się archiwum na stronie czy coś gdzie cytaty byłyby ułożone jak na bashu - najnowsze wyżej.

I ode mnie:

Propozycja: Dymek z kwestiami mówionymi przez Niko - niby drobnostka, ale dzięki takim właśnie drobnostkom coś się może zmienić.

Propozycja: Kolejny drobiazg: pod topem na stronie jest małe menu: najnowsze tematy na forum, najnowsze newsy itp. Wyrzuciłbym ogłoszenia bo i tak nikt na to nie patrzy, a poza tym c_Rimsów nie będzie (w ogóle ktoś jeszcze to pamięta? ;]).

Propozycja: Póki nie ma GTAIV na PC i w zasadzie mało jest robionych screenów, można organizować tematyczne edycje raz na jakiś czas, jak ta ostatnia.

Propozycja: Kiedyś damian pisał, że pozyskano część materiałów z Zaibatsu, czy już wszystkie wrzucono?

Głośne Myślenie: Może by poczyścić konta użytkowników, którzy zarejestrowali się tylko raz, mają 0 punktów i od tamtej pory słuch o nich zaginął (a czasem nawet nie logowali się wcale)?

Stwierdzenie: "Wojny" typu user vs user, pc vs konsola. Czasem jak ktoś wejdzie i pośledzi te bzdury to się naprawdę może zniechęcić do strony.

Stwierdzenie: No i IRC, od dawna sądzę, że wszystkie rozmowy dotyczące zagadnień związanych z GTA, sceną jak i ogólne pogaduchy o wszystkim i o niczym przeniosły się tam. O części z tych rzeczy można by spokojnie dyskutować na forum.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 02:07 
Administrator

Można coś pokminić z chmurkami Nikosia.

Konta czyszczę osobiście od czasu do czasu.

IRC, a Forum to wybór tylko i wyłącznie osoby zaczynającej temat. Kanał IRC jest częścią serwisu, a to nie nasza wina, że niektórzy z tychuserów, którzy ogarniają Forum nie ogarniają IRCa.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 08:16 
8 Ball

Cytuj:
4. Dostęp do Nikolaja, jakaś opcja wpisania "raz" na dzień co ma niko mówić i by się losowo generowało z danego dnia a kolejnego to co userzy na nowo napiszą

To jest dobre. :D Żeby się automatycznie generowało tylko. ;p I mały input w menu.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 09:07 
El Burro

japierdole pips, dowlona? to strona o gta...

poza tym to RMC (lol) to poroniony pomysl, ludziom nie chce sie zrobic screenshota, to kto bedzie chcial robic film. ;f

te zabawne teksty itp. moznaby do chmurki nikosia wrzucic.

rsc - poki nie ma gta4 na pc, wiecej takich freestyle'ow jak ostatnio ;d

bananaboj: wlasciwie wszystkie pozyskano, i troche wrzucono ale bylo gadanie typu ALECHUJOWEDZIALY ZJEBALISCIE CHLOPAKI, wiec dalismy se spokoj.

i moznaby z menu gta4 wyjebac ten social club, nie wiem po ch*j on tam + blog gta4review, jesli on tam jest, to pozmieniac notki ze stylu blogusiuff, na takie ogarniete, czyli zdanie zaczynamy z dużej litery etc. a jesli nic z tym by sie nie robilo, to wypierdolic + moze dodac menu chinatown wars i gtalondon, bo nie ma. ;d (dzialami moglbym sie zajac ;s)

i znalezc sponsora, bo dla podkladki i widokowki, wiele osob nie bedzie sie produkowac.

i moze by to RSC BATTLE zrobic? :d

PostNapisane: 29 lipca 2008, 09:37 
Salvatore Leone

No można by te cytaty w 'chmurkach' dawać i zrobić podstronę do tego też. Tylko żeby każdy wiedział o co w nich chodzi, a nie dodawać cytaty śmieszące wąską grupę z IRCa. :P

No i jeszcze jedno.Mniej techniczna porada. Trochę ostrzejsze kary dla userów. Bo robi się lekki syf na stronie, ludzie wzajemnie na siebie najeżdżają. Od grania 'dobrych szeryfów' są moderatorzy i admini(a i oni nie powinni nadużywać władzy). Więc zwykli userzy, którzy kozaczą powinni być 'nagięci' bardziej. :> Do nikogo nie piję tak btw.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 09:46 
Nameless Guy

tommypl napisał(a):

Wiem że o GTA ale jak każdy zauważył niestety nikt tych screenów nie chce cykać już, a i takie ja pier*ole i inne na wy... też odpędzają nowych użytkowników jak od razu się na nich naskakuje. Starzy userzy też z czasem będą tylko siedzieć a potem odejdą jak enjoi i spóła, czasem wejdą a jak tak każdy odejdzie to nie zostanie nikt i strona umrze a nowych userów nie będzie bo kiedyś ktoś im powiedział klasyczne wypier... któe ostatnio jest bardzo popularne :?

Bash mógłby być, ale z jakimiś generowanymi losowo tekstawmi.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 09:51 
El Burro

ale zrozum, ze bylby syf gdyby na rsc pojawily sie zdjecia mandarynek, krolikow, skorek od banana itp. kiedys tam falek w jakims starym newsie mowil, ze z grafitem ma kilka asow, moznaby pomyslec tez nad czyms takim i ewentualnie sprobowac. ale imo, najlepszym rozwiazaniem poki nie ma iv na pc, sa takie freestyle jak ostatnio. tyle.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 10:19 
Warning 1/3

Ja bym proponował rozważyć większą życzliwośc ze strony 'starych wyjadaczy' w stosunku do nowych przybyłych na stronę / forum. Ja wiem, że przeważnie jest tak, że przyjdzie kid z GTASite i prosi o moda po polsku bo nie zna angielskiego, ale odpowiedzi, jakie są takim ludziom udzielane czasem nie odbiegają poziomem od autorów tych topiców. Mniej przeklinania i wyzywania, więcej pomagania, żeby nie zniechęcać nowych do rejestrowania się.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 10:58 
8 Ball

Cytuj:
właśnie owe cycaty będą się losowo wyświetlały na stronie głównej, w jakiś chmurkach.

Ciekawe rozwiązanie

Cytuj:
2. Zrobić coś na wzór RSC takie Random Movie Challenge, filmy do 2 minut przeglądarka jak na RSC tylko zamiast fotek w miniaturkach wyświetlały by się playerki Youtube do przeglądania danego filmu, tematyka? dowolna, gryzące się psy, śpiace pijaki, skoki z 10 piętra na główkę, gameplay z gry, coś śmiesznego itp.

bezsens. Nikt z tego korzystać nie będzie.

Cytuj:
c_Rimsów nie będzie (w ogóle ktoś jeszcze to pamięta? ;]).

A szkoda :)

Cytuj:
a bym proponował rozważyć większą życzliwośc ze strony 'starych wyjadaczy' w stosunku do nowych przybyłych na stronę / forum.

To jest moim zdaniem najważniejsze, co trzeba zrobić.

A prócz tego myśłę, że własnie konkursy przyciągną ludzi i skłonią do aktywności. Tylko musi to być coś poważnego, nagrody też konkretne. Niedługo piąte urodziny strony, przydałoby się rozkręcić jakiś większy konkurs. A i tak moim zdaniem nie macie na co narzekać, patrząc ogólnie na scenę to _R i tak się b. dobrze trzyma.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 11:20 
Joey Leone

Większy i bardziej rozwinięty download. W menu np GTA4 powinna być zakładka filmiki i tam okiinka z youtuba z game playem poniewaz ktoś swejdzie nas trone nie wie nic ogta chociaż nie wiem czy taki osbnik sie znadjzie ale gdyby to wchodzi w gameplaye gra go zaciekawia kupuje ją i udziela się na stronie. Mniej hamstwa w stosunku do swieżaków to najwazniejsze bo tylko w taki spsób odstraszają nowych Userów a oni zawsze zakładaja nowe tematy n a forum i coś sie dzieje. te Chmurki z nikosiem dobry pomysł. A pozatym jakby znikneło GTAreview to wg mnie nie ma innego serwisu jak dla mnie na którym panuje "wmiare" normlana atmosfera.

Pozdrowienia Dla Wszytkich

PostNapisane: 29 lipca 2008, 11:33 
Administrator

heh, co z tego jak wszystko bedzie cacy jak ktos napisze na forum ze ma problem, przyjdzie ariasz, potraktuje typa swoja blyskotliwa riposta na miare wujka staszka i pozamiatane. Nikt na takim forunie nie bedzie chcial pisac.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 11:36 
nowość na forum! x)

Moim zdaniem to, o czym napisał Shadow jest głównym problemem tej strony. Pamiętam gdy kiedyś chciałem przenieść się z Zaibatsu na inną stronę (z jakiego powodu chyba każdy wie), najpierw próbowałem na _Review. Byłem tu nowy, chciałem zyskać sobie sympatię innych, więc zachowywałem się miło i uprzejmie nie łamiąc regulaminu. Jednak na _R byliście już tutaj zgraną "paczką" i nie mieliście ochoty na jakiegoś nowego - spotkałem się wręcz z bardzo niemiłą reakcją dużej ilości starszych użytkowników i jednej osoby z administracji, która powinna takim rzeczom właśnie zapobiegać. Odrzuciło mnie to skutecznie od GTAReview i przeniosłem się na GTG - takiej sytuacji już tam nie było. Tyle z mojej strony.

Ostatnio edytowano 29 lipca 2008, 13:03 przez krukpl, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 29 lipca 2008, 12:07 
Administrator

Proponuję RSC z tematyką GTA, ale dowolną techniką, coś jak teraz był ten dotyczący GTA IV. Powinno wystarczyć na parę tygodni...
Pozatym nie jest tak źle, na shoucie co po chwila jakieś posty, kilkanaście na dzień, więc może jakoś go ulepszyć, powiększyć, czy cuś ? Byleby nadal był na stronie głównej..

PostNapisane: 29 lipca 2008, 12:38 
Ray Machowski

lazlow napisał(a):
IRC, a Forum to wybór tylko i wyłącznie osoby zaczynającej temat. Kanał IRC jest częścią serwisu, a to nie nasza wina, że niektórzy z tychuserów, którzy ogarniają Forum nie ogarniają IRCa.

I właśnie w ten sposób ludzie poprzesiadali się z forum na IRC i forum upada, a to chyba nie w ten sposób powinno działać?

PostNapisane: 29 lipca 2008, 12:40 
Kenji Kasen

Moim pomysłem byłoby rozwinięcie działu downloadu o jakieś Totalne konwersje typu Myriad Island do GTA VC. Rownież umieszczanie Gameplays http://pl.youtube.com/watch?v=LmVt4e8je ... re=related chcoiazby cos a'la to.
Równeiż ciekawą modyfikacją do Sa Jest owa produkcja http://www.youtube.com/watch?v=56BeZ397 ... re=related
Którą można by było się zainteresować, czyż nie?
Oczywiście wydaje mi się największą liczbę odwiedzin można będzie zaobserwować gdy GTA IV pojawi się na platformie pc.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 13:27 
Administrator

tommypl napisał(a):

poza tym to RMC (lol) to poroniony pomysl, ludziom nie chce sie zrobic screenshota, to kto bedzie chcial robic film. ;f
(...)
rsc - poki nie ma gta4 na pc, wiecej takich freestyle'ow jak ostatnio ;d

Dokładnie.
tommypl napisał(a):
bananaboj: wlasciwie wszystkie pozyskano, i troche wrzucono ale bylo gadanie typu ALECHUJOWEDZIALY ZJEBALISCIE CHLOPAKI, wiec dalismy se spokoj.

Dobra, wyczułem ironię.
tommypl napisał(a):
i moznaby z menu gta4 wyjebac ten social club, nie wiem po ch*j on tam + blog gta4review, jesli on tam jest, to pozmieniac notki ze stylu blogusiuff, na takie ogarniete, czyli zdanie zaczynamy z dużej litery etc. a jesli nic z tym by sie nie robilo, to wypierdolic

Z tym do pomysłodawcy bloga.
tommypl napisał(a):
moze dodac menu chinatown wars i gtalondon, bo nie ma. ;d (dzialami moglbym sie zajac ;s)

O tym gadałem już z kim trzeba.
tommypl napisał(a):
i znalezc sponsora, bo dla podkladki i widokowki, wiele osob nie bedzie sie produkowac.

Znowu wyczułem ironię. Sponsora możesz szukać za dawanie dupy najwyżej...

PostNapisane: 29 lipca 2008, 15:50 
Ray Machowski

Po pierwsze imo forum tak całkiem nie umarło. Jest dość sporo aktywnych tematów, a na stronce jakoś życie leci. No, ale dobrze. Oto moje propozycje.

1# W działach misje, poradniki, pomoc itp. gdzie jedni userzy pomagają innym dałbym możliwość przydzielania pochwał. User który założy jakiś temat w jednym z w/w działów miałby możliwość każdemu który się wypowie i w jakiś sposób mu pomoże przydzielenia pochwały. Liczba wszystkich pochwał byłaby wyświetlana w profilu danego usera jak również pod avatarem przy każdej wypowiedzi. Pisałem już o tym wcześniej. Wg. mnie bardzo dobry pomysł tylko należałoby napisać odpowiedni skrypt i zgrać go z PHPbb. Niektórzy mogą myśleć, że wszystkie "dzieci" będą pomagać innym na siłę i błagać o plusy tylko dlatego, żeby mieć ich jak najwięcej no, ale cóż; wszędzie są tacy. Mimo wszystko wtedy forum powinno odżyć bo więcej ludzi będzie pomagać innym, żeby dostać tego plusa.

2# No oczywiście dobry pomysł z bardziej freestylowym RSC, ale nie odbiegajmy od tematyki strony; tylko screeny dot. GTA.

3# Tak jak napisał Preview. Bardziej zadbać o download.

4# Jeszcze czysto techniczna sprawa. Może w końcu należałoby "scalić" forum ze stroną. Może być to trudne, ja wiem, ale dużo to zdziała. Za posty na forum dostawać punkty do profilu. Żeby rejestracja późniejszych userów (tych co zarejestrują się po ewentualnym połączeniu strony z forum) była jednorazowa, a tych którzy mają już konta i tu i tu połączyć w jedno i dodać punkty za posty na forum.

5# Poza tym może by warto było uporządkować rangi? Zmienić ich nazwę na jakieś mądrzejsze, bo wg. mnie takie "da familia" to trochę wsiórskie. :? Niech inni ustosunkują się jeszcze do tego. I może jeszcze zmiana kolorków rang na bardziej oczojebne?

Jak jeszcze będę miał jakieś pomysły to rzucę.

AvE! 8)

PostNapisane: 29 lipca 2008, 17:11 
Administrator

may_cry napisał(a):
Po pierwsze imo forum tak całkiem nie umarło. Jest dość sporo aktywnych tematów, a na stronce jakoś życie leci.

Rzecz jednak w tym, że forum nie może żyć jedynie tematami zakładanymi przez kolejne pokolenia z prośbami o przejście misji, tak jak strona nie może żyć jedynie ShoutBoxem.
ponownie may_cry napisał(a):
1# W działach misje, poradniki, pomoc itp. gdzie jedni userzy pomagają innym dałbym możliwość przydzielania pochwał. User który założy jakiś temat w jednym z w/w działów miałby możliwość każdemu który się wypowie i w jakiś sposób mu pomoże przydzielenia pochwały. Liczba wszystkich pochwał byłaby wyświetlana w profilu danego usera jak również pod avatarem przy każdej wypowiedzi. Pisałem już o tym wcześniej. Wg. mnie bardzo dobry pomysł tylko należałoby napisać odpowiedni skrypt i zgrać go z PHPbb. Niektórzy mogą myśleć, że wszystkie "dzieci" będą pomagać innym na siłę i błagać o plusy tylko dlatego, żeby mieć ich jak najwięcej no, ale cóż; wszędzie są tacy. Mimo wszystko wtedy forum powinno odżyć bo więcej ludzi będzie pomagać innym, żeby dostać tego plusa.

Coś jest mądrego w tym systemie pochwał i nagród. Jednak imo teraz już punkty i rangi nie mydlą tak oczu nowym dzieciakom jak kiedyś.
i znowu may_cry napisał(a):
5# Poza tym może by warto było uporządkować rangi? Zmienić ich nazwę na jakieś mądrzejsze, bo wg. mnie takie "da familia" to trochę wsiórskie. :? Niech inni ustosunkują się jeszcze do tego. I może jeszcze zmiana kolorków rang na bardziej oczojebne?

Kolorki to kwestia umowna, a stare nazwy rang są dobre. Ja też chętnie powróciłbym do nich ściśle bo imo zbyt wiele osób ma porozdawane np obrazkowe nicki, chociażby po znajomości. A wróciłbym do tego.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 17:18 
El Burro

rangi na stronie sa dobre. na forum jedynie te toni cipriani etc. sa imo. niefajne. mozeby zrobic tutaj jakies nowe? ;p

aha, i naprawic wreszcie dymki pod opera.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 17:22 
_elita forum

1. bash piekna opcja, tylko ze praktycznie cytaty pipsa by tam sie znajdowaly

2. bramka irc na stronie

PostNapisane: 29 lipca 2008, 17:51 
Nameless Guy

Ariasz ;f

Lazlow http://www.gtareview.com/babanshack/upl ... /rangi.png

Imo mogło by to powrócić, a obrazkowy nick od 1000 punktów jak kiedyśto było, 800 legendarny a 1k dla obrazkowego.

Bash mógłby być.

Chciałem z adiko ożywić RSC a już nasze screeny zniknęły.

Mam pomysł by przywołać userów na stronę, zrobić czat na stronie i może każdy przesiadł by się z IRC'a na czata, ofkorz nie jakiś interaktywny w tle ale na serwerze _R wchodziło by się przez _R, pewnie by to ożywiło stronę choć trochę. (nie doczytałem o bramce irc'a no albo bramka irca albo czat)

Przydzielanie pochwał było by dobre, ktoś zakłada temat, dana osoba mu pomaga i jak autor ze chce to da pochwałę i tyle, jako że to strona o GTA a na innych widziałem pochwały "postaw mi piwo" to tutaj mogło by być "dodaj mi gwiazdkę poszukiwania" jakaś ikonka gwiazdki poszukiwania z gry, im więcej gwiazdek tym user bardziej poszukiwany, pomocny - wiadomo o co chodzi.

PostNapisane: 29 lipca 2008, 18:01 
El Burro

wylecialy, bo rsc mialo byc zamkniete, ale banan zapomnial zablokowac. ;p

PostNapisane: 29 lipca 2008, 18:05 
_elita forum

ja proponuje nowa ragne specjalnie dla pipsa

"przechujdiobeł"

PostNapisane: 29 lipca 2008, 18:13 
Ray Machowski

Pips napisał(a):
Imo mogło by to powrócić, a obrazkowy nick od 1000 punktów jak kiedyśto było, 800 legendarny a 1k dla obrazkowego.

Dobra sugestia. :D Skoro nazw rang nie chcecie zmienić to OK. Proponowałbym za to zmienić kolorki. Bo tak szczerze mówiąc kolor jednej rangi (np. da familia) ma za bardzo podobny odcień do innej (np. niezbywalny). I często się mylę kto ma co. :?

PostNapisane: 29 lipca 2008, 19:07 
Nameless Guy

ariasz napisał(a):
ja proponuje nowa ragne specjalnie dla pipsa

"przechujdiobeł"

A ja dla ciebie "wujekstaszekcietejriposty" pff...

Tak poza tym co wnosiła do tematu twoja obelga kierowana w moja stronę? Takie coś na pewno odpędza nowych userów przychodzących tutaj, pamiętam twoje wypie*dalaj do nowego usera co miał problem ja bym na jego miejscu poczuł się urażony, przychodzę na forum nie znam tutejszych userów a tu ktoś do mnie wypie*dalaj, jak mam się poczuć olewam takiego wujka i idę na inne forum by tam znaleźć pomoc a to olewam i nie wracam, ja cię znam i się nie obrażę o to, bo ty na prawo i lewo wydajesz te swoje komendy. Idź się wyspowiadaj i zrób coś z tym, oczyść swoja duszę i emocje. Ja nie wiem jakieś ćwiczenia jogi czy coś albo herbatka uspakajającą ale weź się człowieku zmień bo nikt z takim tobą nie chciałby przebywać na tym forum, no chyba że twoje wypie*dalaj nikomu nie przeszkadza.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]