Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
DcK
|
Tytuł: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 11:16 |
|
|
newbie |
Dołączył(a): 29 czerwca 2005, 22:39 Posty: 23 Lokalizacja: Planeta Ziemia Przybyszu
|
Witam serdecznie, i proszę o pomoc. Otóż w misji los sepulcros, zaraz po rozpoczęciu misji gra się wyłącza, niezależnie od moich działań. Reinstalacja nie pomogła, może to jakiś konflikt z wspanialym windows vista... Mam w związku z tym prośbę, czy ktoś mógłby mi przejść tę misję, i zamieścić save bezposrednio po niej?:) Byłbym wdzięczny. oto link do save'a http://rapidshare.com/files/131557513/GTASAsf2.b.html
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 11:41 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
A nie masz wgranego języka polskiego? Przez niego takie cyrki się zdarzają, jak masz to przestaw na chwile np. na niemiecki albo jakiś inny bądź wgraj na nowo oryginalny język angielski.
|
|
DcK
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 11:47 |
|
|
newbie |
Dołączył(a): 29 czerwca 2005, 22:39 Posty: 23 Lokalizacja: Planeta Ziemia Przybyszu
|
serdeczne dzieki. Skutkuje, zapomnialem nadpomniec, ze mam spolszczenie. Mam też pytanie, gdzie znajde patch ponownie przywracajacy jezyk angielski? Szukalem, bezskutecznie jednak, a strona autora spolszczenia nie dziala.
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 12:19 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Robi się kopie zapasowe zawsze Są strony na których są takie oryginalne pliki ale nie wiem dokładnie gdzie one teraz są. Musisz poczekać aż ktoś kto ma jeszcze SA wyciągnie plik i ci upnie na serwer, bądź szybszym rozwiązaniem była by reinstalacja gry.
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 12:22 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Jaki plik za to odpowiada, american.gxt?
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 12:45 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
lazlow napisał(a): Jaki plik za to odpowiada, american.gxt? Dokładnie ten, w folderze TXT bodajże jest jak dobrze pamiętam.
|
|
DcK
|
Tytuł: Re: Problem z Los Sepulcros. Napisane: 22 lipca 2008, 14:36 |
|
|
newbie |
|
dzieki za pomoc. Wszystko gra.
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|