Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
-MASTER-
|
Tytuł: Just Jazzy 4 Napisane: 12 lipca 2007, 22:17 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
W okresie sezonu ogórkowego, gdy na scenie praktycznie nic się nie dzieje, ni z gruchy, nie z pietruchy, kolejna część idiotycznej serii Just Jazzy może ujrzeć światło dzienne (a raczej światło monitorów). Jak już zauważyliście, z czasem coraz dłużej zajmuje nam wypuszczanie kolejnych odcinków, prace ewidentnie zwolniły tempa, dlatego postanowiliśmy, że wydamy 5 odcinków. Ten jest zatem przedostatni. Powodów, dlaczego premiera się obsuwała było dużo, głównie lenistwo i brak zgrania. Mimo to, udało nam się spłodzić kolejne dziecko. ;o Tym razem trwa około 36 minut, czyli najdłużej z dotychczasowych, jednak dzięki zaawansowanej technologii kompresji filmów, która opiera się na jednym suwaku w Sony Vegas, udało mi się obniżyć wagę do 83 mb, dlatego nie musiałem dzielić na części w celu upnięcia na RapidShare 'a. Jakość co prawda minimalnie gorsza od JJ3, ale i tak ogląda się całkiem dobrze. Dobra, nie ma co przedłużać: RapidShare: http://rapidshare.com/files/42554129/Ju ... 4.wmv.htmlVideoGoogle: http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 4985366915Oficjalna strona: http://www.gtathegame.net/justjazzyMiłego oglądania. :O
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 12 lipca 2007, 22:53 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Jakoś nie bawi mnie już czytanie dialogów w filmikach z GTA tak jak kiedyś...
Mimo wszystko kolejne świetne JJ o/
|
|
P3P^e
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 13 lipca 2007, 11:35 |
|
|
8 Ball |
|
|
Just Jizzy 4! Naprawde mocny odcinek. Dawno się tak nie uśmiałem. pr0. 10/10. I... ja chce Puść Gazzy 5!
Ps. Beatbox na harmonijce r0x
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 13 lipca 2007, 14:33 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Nie, no rox odcinek hehe, w niektórych momentach zjada musk xd ale chyba 3 część była lepsza : o
|
|
Kamilo
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 13 lipca 2007, 15:57 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 8 sierpnia 2005, 07:34 Posty: 153 Lokalizacja: Olsztyn
|
|
Góra |
|
|
DayWalker
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 13 lipca 2007, 18:18 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Nom fajnie sie oglądało, niema co ukrywac... Ale jak dla mnie to juz niejest to co kiedyś...
pozdro dla Maysty i Janta
_________________ DayWalker - Leader Of Counter Terrorist Unit Clan
|
|
Góra |
|
|
eskejd
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 13 lipca 2007, 23:59 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 22 października 2005, 01:16 Posty: 152 Lokalizacja: Łódź
|
taa a o mnie gupi maystus zapomnial jak zwykle :F ciekawe kto sie przyczynil do powstania sceny z quadami >:C i w ogole moim zdaniem najslabsza czesc
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 14 lipca 2007, 00:13 |
|
|
_elita forum |
|
|
DayWalker napisał(a): Nom fajnie sie oglądało, niema co ukrywac... Ale jak dla mnie to juz niejest to co kiedyś...
pozdro dla Maysty i Janta Zgadzam się. eskejd napisał(a): i w ogole moim zdaniem najslabsza czesc I tu... też się zgadzam. Poza tym za długie. Przez to wielu nie będzie chciało tego obejrzeć. Ja się poświęciłem i jakoś tak sobie :S Poprzednie były lepsze. Co mi wbiło się w pamięć to Ostre Chłopaki. Zajebisty motyw z nimi. Nagle wybuchy, a potem oni skaczący ze skarpy ; p Imo 6/10 ;f
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 14 lipca 2007, 10:35 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Ostre chłopaki roxiły, dlatego najlepsza część według mnie to 3, postarajcie się piątą cześć jakoś dobrze zrobić żeby ludzie syfu nie dostali ):
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 14 lipca 2007, 10:52 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Dzięki za szczere oceny. :o
Niestety, tak to jest przy tworzeniu czegoś w częściach, że każdy nowy odcinek będzie porównywany do poprzednich, zamiast oceniany osobno. My zaś staramy się robić każdą część w nieco innej konwencji, dlatego mogliśmy przewidzieć, że któraś część nie przypadnie Wam do gustu. Mimo wszystko, wygląda na to, że ostatnią część będziemy musieli zrobić w zupełnie innym stylu, jednak nie tracąc ducha początkowych części. W końcu od kiedy wpadliśmy na pomysł nakręcenia Just Jazzy, wszystko robiliśmy wg jednego głównego pomysłu, dodając na poczekaniu inne. I choć w pierwszych 3 częściach jakoś to szło, widać, że dla większości JJ4 jest jak herbata parzona 4 razy, a jak każdy wie, herbata nie może być parzona wielokrotnie. ;c
Ale nie bójcie się, zanim cokolwiek nakręcimy z JJ5, przemyślimy to kilka razy, aby wszystko było odpicowane na glanc i w ogóle dżezi. Postaramy się zakończyć te serię z honorem. ;D
:*
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 14 lipca 2007, 15:10 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
35 minut to kurwesko za długo... gdzie tu je znaleźć na takie pierdoły ? jak bedziecie robic jakis kolejny film to max 15 min. to wtedy zyskacie sobie wieksza liczbe ogladalnosci...
|
|
Jant
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 15 lipca 2007, 16:36 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Ale skoro nie nażekano na długość JJ3 (które trwało 30 min) to czemu dużą różnicę robi 5 minut? ;>
|
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 15 lipca 2007, 19:09 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Nudne niestety.
_________________ L O S T
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 15 lipca 2007, 23:14 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Jant napisał(a): Ale skoro nie nażekano na długość JJ3 (które trwało 30 min) to czemu dużą różnicę robi 5 minut? ;> Bo w pięć minut można zrobić zupkę chińską instant 8)
|
|
Spioch
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 17 lipca 2007, 14:49 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 1 kwietnia 2006, 13:57 Posty: 189 Lokalizacja: Myszków
|
Imo ta część najgorsza ;/ Jedyny motyw co mi sie podobał to Ostre Chłopaki. ;/ Ocena ogólna to takie marne 4/10 Mam nadzieje, że następna część będzie lepsza ;x btw. jeżeli macie zamiar zacząć robić JJ5 w wakacje to chętnie pomogę
_________________ Ciekawość to pierwszy stopień do piekła xO
|
|
Góra |
|
|
Krzychen
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 18 lipca 2007, 07:22 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
A no, pieprzycie porównując odcinki Jak dla mnie cała seria ma niezły klimat.. aż szkoda, że kończycie prace
_________________ Krzychu - Pragnienie nie ma szans ; ]
|
|
Góra |
|
|
Jugol
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 24 sierpnia 2007, 00:01 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Jak zwykle dużo humoru, śmiechu i polewu przed kompem, brak niepotrzebnych, pedalskich efektów, świetna, przemyślana, oryginalna fabuła, zakurwiście zajebista muzyka (w JJ3 stanowiła ona 70% mojego polewu z filmu) i oczywiście świetne wykonanie. I jeszcze ta gra na harmonijce. Rządzicie. :]
|
|
Góra |
|
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 14 lipca 2008, 13:08 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
Pamięta ktoś może miejsce z okolic 28:40 - jest to jakiś tunel, na końcu którego jest kratka którą chłopaki wysadzają?
_________________ H4X SPIESK
|
|
Góra |
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: Just Jazzy 4 Napisane: 15 lipca 2008, 18:56 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Nie chce mi się czekać aż film się załaduje, ale mogę cię zapewnić, że jest to baza wojskowa na pustyni i to jest alternatywne wejście w misji black projeck
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|