Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Pips
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 16:16 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Surmak napisał(a): widze, ze paru lanserow jak zwykle stara sie wysmiac to czego nie rozumie
do tego kategoriowanie ludzi: "on jest glupi, wiec jest niegodny mojego spokania" Witamy w rzeczywistości, przyzwyczajaj się Surmak napisał(a): moim zdaniem, w tym temacie dokladnie widac dlaczego nie ma juz polskiej sceny gta powodem sa sami ludzi - i wcale nie chodzi tu tylko o dzieci neostrady mozna powiedziec, ze sa jeszcze "dorosli" i dorosli neostradowcy Otóż to, wszyscy fajni ludzię którzy "startowali" na przełomie 05 roku byli spox i można było z nimi pogadać miło na gg, teraz został mi tylko Luigi, sysek no i czasem chlapne sobie z jiggą o kszyfuo_O nie wspomne bo to wiekszy nolife niz lothrona jak niektorzy sadza (puzdro tommypl o/) bo ja lothrona bardzo żadko widzę na psn zalogowanym, tak więc rafko, enjoi itp. nie wrócą, czasem wpadnie tylko zoo-ofil (bez urazy, zapamiętałem ciebie takim jak to było w 05 i kawały o tobie ) by pogadać o hufcu itp. Więc nie ma co pierdzielić nad rozlanym mlekiem, świat się zmienia i ludzię, to co widzę na codzień w mediach czy internecie (nie mówię o scenach gta) to masakra o.O Jedno wam powiem, ludzie są popierd*leni w tych czasach a szczególnie niektórzy -_-' (tu też nie było mowy o scenie GTA) Najlepiej zrobić tyle spotkań ile jest województw albo podzielić Polskę na IV części i każdy się spotka ze sobą, no chyba że ktoś chce zapierdzielać pół Polski gdzieś tam by pogadać o GTA bo nie wiem o czym nieznajomi będą ze sobą rozmawiać, o pogodzie? O tym co nas interesuje? Albo odrazu pójdą się najebać i tyle będzie z tego całego meetingu, pff...
|
|
Rafał
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 17:20 |
|
|
Moderator |
|
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
Pips napisał(a): Otóż to, wszyscy fajni ludzię którzy "startowali" na przełomie 05 roku byli spox i można było z nimi pogadać miło na gg, teraz został mi tylko Luigi, sysek no i czasem chlapne sobie z jiggą o kszyfuo_O nie wspomne bo to wiekszy nolife niz lothrona jak niektorzy sadza (puzdro tommypl o/) bo ja lothrona bardzo żadko widzę na psn zalogowanym, tak więc rafko, enjoi itp. nie wrócą, czasem wpadnie tylko zoo-ofil (bez urazy, zapamiętałem ciebie takim jak to było w 05 i kawały o tobie ) O jak miło, że ktoś tu jeszcze o mnie pamięta ^^ Jeśli chodzi o mnie to napewno nie wrócę, nie mam styczności z GTA jako takim, ostatnio pykam sobie tylko rekreacyjnie w LCS i VCS. Szkoda, że mieszkam na drugim końcu polski bo chciałbym zobaczyć xionca na żywo i pokazać mu gdzie jego miejsce haha. Pozdrawiam ludzi ze starej ekipy i wszystkich prawdziwych fanów serii
|
|
Góra |
|
|
Surmak
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 18:24 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
Rafa`elo napisał(a): Surmak napisał(a): jak macie tyylu znajomych i jestescie tacy fajni po co siedzicie w internecie? przeciez to powinna byc dla was ujma Bo w internecie nie szukam sobie znajomych, meeeen. i dlatego robisz wszystko, zeby ich do siebie nie dopuscic? tak to przynajmniej z boku wyglada paru kumpli na osiedlu wystarczy? i zeby czasami nie pomysleli, ze wiem jak uruchomic gadu-gadu, albo tym bardziej - ze mam innych znajomych anizeli oni, przez internet - straszne :O Cytuj: Witamy w rzeczywistości, przyzwyczajaj się jakos tak dawno tu nie bylem i odzwyczailem sie od patologii wspolczuje ci jezeli tacy ludzie cie zawsze otaczaja Cytuj: Otóż to, wszyscy fajni ludzię którzy "startowali" na przełomie 05 roku byli spox i można było z nimi pogadać miło na gg ci z 05 to tez cwele, dla tych, ktorzy nazywaja sie elita a tak naprawde nawet ta cala "elita" sie zepsula przejeli zachowania od tak tepionych przez siebie dzieci neostrady pogadac sie nie da obrosli w piorka i mysla, ze "roxuja" juz nie bede mowic o tym jak zalosnie to wyglada...
Ostatnio edytowano 30 maja 2008, 19:33 przez Surmak, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 18:45 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
: ) Ale on jest fajny. Ty zawsze byles idealny. Idz rob gej siti.
|
|
xionc
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 19:07 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
lol Rafko wrocil i od razu jaka napinka, "...gdzie jego miejsce" W normalnym zyciu tez tak do ludzi mowisz, czy tylko w internecie? Jakkolwiek stawia cie to w kiepskim swietle. zenada, mimo ze tylko netowa
|
|
Jant
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 19:39 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Nie no, co wy z tym alkoholem.
Nie będę na meetingu, w zasadzie nawet nie chciałem jechać. A to dlatego, że nie chcę tłuc się pół Polski, by na miejscu "pogadać" z nieznajomymi o grze komputerowej. To nie jest wystarczający powód dla mnie.
|
|
mjm
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 20:25 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
No ale po co ta cała dyskusja? Maja spotkanie, niech się spotykają. Nie widzę niczego, co zasługuje na krytykę. Takie a nie inne decyzje poprostu ujemnie wpłyną na frekwencję.
|
|
Góra |
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 21:35 |
|
|
_elita forum |
|
|
Surmak napisał(a): Rafa`elo napisał(a): Surmak napisał(a): jak macie tyylu znajomych i jestescie tacy fajni po co siedzicie w internecie? przeciez to powinna byc dla was ujma Bo w internecie nie szukam sobie znajomych, meeeen. i dlatego robisz wszystko, zeby ich do siebie nie dopuscic? tak to przynajmniej z boku wyglada paru kumpli na osiedlu wystarczy? i zeby czasami nie pomysleli, ze wiem jak uruchomic gadu-gadu, albo tym bardziej - ze mam innych znajomych anizeli oni, przez internet - straszne :O Ktoś tu chyba nie rozumie tekstu pisanego. ; d Czy gdzieś napisałem cokolwiek o tym, że nie dopuszczam do siebie innych, którzy chcą mnie poznać przez internet? Nie. ; ) I te dorabianie sobie swoich historyjek... Surmak, dorośnij.
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 30 maja 2008, 23:38 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Ja nie angażowałem armii troli.
|
|
klawisz
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 2 czerwca 2008, 00:36 |
|
|
_elita |
|
Dołączył(a): 18 września 2004, 21:04 Posty: 51 Lokalizacja: Sopot
|
Takie zjazdy są często niefajne. Osobiście nie chciałbym zobaczyć jakiegoś Q-baka i ludzi, których w ogóle nie znam. Znam jedica, riskera, a chętnie poznałbym np. Szmyda, xiendza, aquaza, damiana, cosmo, arjchjasza, Leśniaka, miauczka, żyggusia i w ooooogóle.
Pozdrowienia dla Siusiaka.
Ostatnio edytowano 2 czerwca 2008, 14:16 przez klawisz, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 2 czerwca 2008, 09:54 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Zes sie przy.. czepil do tego Q-Baka ctrl.
|
|
Nou
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 5 czerwca 2008, 09:36 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
Powiem wam tak, nie jest to 1 meeting ;p
Jeżeli chcecie to mogę skołować namioty, i trochę pola na którym można by spać...
ale wiadomo wtedy gdzie ten szajs musiał by się odbywać jak coś chceta to wecie gdzie mie znaleźć gg lub e-mail
Góra |
|
|
Jedic
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 5 czerwca 2008, 12:17 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
Ja chce wykonać szatańskie jabole na żywo ;d
|
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 5 czerwca 2008, 14:21 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
A właśnie, można jakiś reupload albumu?
_________________ H4X SPIESK
|
|
Góra |
|
|
Idler
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 6 czerwca 2008, 16:36 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Przeczytalem ten jeden temat i odrazu musialem sie zarejestrowac - dzieki wam czuje sie 5 lat mlodszy. Brakuje mi tu jeszcze tylko tego.. jak on sie nazywal, taki gangster z gta.pl forum co mial mistrza yode w avatarze? :P
Tak przy okazji, jak dzis przeczytalem, ze zaibatsu zakonczylo swoja dzialalnosc to uznalem, ze moge sie juz wszystkim przyznac i ujawnic ze to ja jestem PawelNET - ale afera, ale afera!
|
|
Góra |
|
|
Jedic
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 7 czerwca 2008, 16:38 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
nie wierzę Ci
|
|
xionc
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 7 czerwca 2008, 19:52 |
|
|
Administrator |
|
|
O_o
|
|
maruch
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 7 czerwca 2008, 22:13 |
|
|
King Courtney |
Dołączył(a): 12 października 2004, 21:02 Posty: 428 Lokalizacja: Skądinąd.
|
lol. ale pawelnet nie umial robic stantów i nie miał cietych ripost ;<<<
Góra |
|
|
Nou
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 11 czerwca 2008, 22:13 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
i masz pedalskie czity ! Jedic... owned nawet tekstu nie pamiętam xD swoją drogą jak zrobicie gdziekolwiek na dolnymśląsku to jestem w stanie załatwić dużo
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 12 czerwca 2008, 10:10 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
to zróbmy reviewowy zjazd na dolnym ślasku ;p
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 12 czerwca 2008, 17:52 |
|
|
El Burro |
|
poki co widze, ze tylko lazlow stad jest zainteresowany przybyciem na ten meeting. ;o
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 13 czerwca 2008, 18:58 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
lol, na śląsku? Żebyśmy się podusili?
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 13 czerwca 2008, 19:37 |
|
|
_elita forum |
|
|
Lepsze to, niż smród ryb.
|
|
xionc
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 13 czerwca 2008, 19:52 |
|
|
Administrator |
|
|
spokoj mi tu :] No sorry tommypl ale nie kazdy ma wakacje i moze sobie jezdzic gdzie i kiedy chce. Niektorzy ludzie pracuja wiec maja zobowiazania i obowiazki. Przykro mi ale nie skorzystam.
|
|
Nou
|
Tytuł: Re: Meeting polskiej sceny GTA Napisane: 16 czerwca 2008, 16:30 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
|
Góra |
|
|