Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 18 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Lazlow
|
Tytuł: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 14:04 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Topic ten kieruję do naszych drogich userów. Zwracam się do was z pytaniem odnośnie stert zapowiedzi IV, które się ukazały i nadal ukazują. Głosujcie, wypowiadajcie sie i przedstawiajcie swoje opinie bo to od was może zależeć co będzie grane na stronie, możecie ją tworzyć.
|
|
Ryder_pl
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 14:19 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 19 maja 2007, 22:16 Posty: 124 Lokalizacja: Głubczyce
|
Chcę stwierdzić, iż lubie czytać nowe możliwości dotyczące czwóreczki,lecz z drugiej strony masz rację. Nie będzie mnie to już cieszyć z nowej, odkrytej rzeczy, którą ja poznałem, a powiedzmy - koledzy nie. WIęc głosuje na drugą opcję.
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 14:22 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Moja osoba uważa, iż woli czytać zapowiedzi, w których Rockstar ujawnia najdrobniejsze szczegóły gry, bowiem osoba ma, raczej nie będzie miała zaszczytu zagrać osobiście w GTA IV, więc więcej będzie wiedzieć z zapowiedzi, aniżeli z samej gry. Zaznaczyłem odpowiedź pierwszą, wolę czytać szczegółowe zapowiedzi, ale nie nakręca mnie to na grę, ponieważ i tak w GTA IV nie zagram.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 15:41 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
Zasadniczo to samo co wyżej - nie pogram, to przynajmniej poczytam i pooglądam obrazki/filmiki.
_________________ H4X SPIESK
|
|
Góra |
|
|
Shadow
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 15:48 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Tak samo, jak dwóch panów wyżej.
|
|
Góra |
|
|
Ivan
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 16:05 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Może pogram, może nie, jednak nie chciałbym wiedzieć wszystkiego o grze przed jej wyjściem. Głosuję na punkt nr. 2.
_________________ L O S T
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 17:40 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
1 opcja.
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 18:38 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
Ja tam wale konia jak czytam newsy ;x
|
|
sysek
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 18:45 |
|
|
Moderator |
|
|
ja wybieram opcje drugą, info z gra mogą być, ale nie, że wszystkie, chcialbym coś sam czasem znaleźć.
_________________ sejten was zje !
|
|
Góra |
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 22:15 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
Opcja pierwsza! Fajnie jest jak wchodzi się na stronę i widać coś nowego o czwórce. Najlepiej jak wszystko jest wypunktowane, wtedy wszystko jest czytelne.
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 7 marca 2008, 23:10 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
sysek napisał(a): ja wybieram opcje drugą, info z gra mogą być, ale nie, że wszystkie, chcialbym coś sam czasem znaleźć. No to wiadomo że to tylko część smaczków jakie w GTA IV zobaczymy dlatego ja wybrałem opcję 1.
|
|
Shadow
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 8 marca 2008, 15:39 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Od tego _R jest stroną INFORMACYJNĄ, żeby pojawiały się na niej informacje odnośnie GTA4 i to najlepiej jeśli będą właśnie dokładne i szczegółowe. Przecież właśnie po to wchodzę na tą stronę, żeby nie musieć wszystkiego szukać samemu po internecie, tylko dowiedzieć się jak najwięcej właśnie z _R. Od tego chyba ta strona jest, nie ?
|
|
Góra |
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 8 marca 2008, 20:50 |
|
|
_elita forum |
|
|
Shadow napisał(a): Od tego _R jest stroną INFORMACYJNĄ, żeby pojawiały się na niej informacje odnośnie GTA4 i to najlepiej jeśli będą właśnie dokładne i szczegółowe. Przecież właśnie po to wchodzę na tą stronę, żeby nie musieć wszystkiego szukać samemu po internecie, tylko dowiedzieć się jak najwięcej właśnie z _R. Od tego chyba ta strona jest, nie ? Zgadzam się. A jeżeli już, to może przed daną ważną informacją dać [spoiler] ?
|
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 9 marca 2008, 03:14 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
Rafa`elo napisał(a): A jeżeli już, to może przed daną ważną informacją dać [spoiler] ? I skrypcik na chowanie/rozwijanie.
_________________ H4X SPIESK
|
|
Góra |
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 9 marca 2008, 12:52 |
|
|
El Burro |
|
opcja numer 1. mamy informowac o gta, i jak sa jakies nowe detale to wypada o nich napisac. tak zawsze bylo i imo. powinno byc.
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 9 marca 2008, 13:55 |
|
|
Moderator |
|
|
Opcja druga. Miło jest poczytać trochę(!)nowinek, ale odkrywanie całości podczas czytania to już zniesmaczenie sobie odkrywania nowości jakie niesie gra.
|
|
Shadow
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 9 marca 2008, 14:02 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Można zrobić taką opcję rozwijającą newsa. Podstawowe informacje o tym, że pojawiła się nowa recenzja / nowe info / nowe fakty byłaby w głównej, widocznej dla każdego części newsa, a reszta, z detalami i pierdołami dostępna byłaby po kliknięciu na odpowiedni napis [czytaj więcej] czy tam [rozwin news]. Informacje jednak mimo wszystko powinny się na stronie znajdować, jakie by one nie były.
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: Zapowiedzi IV Napisane: 9 marca 2008, 22:08 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
No dajcie spokoj. O San Andreas bylo pelno informacji, a i tak podczas gry odkrywalo sie cos nowego. W wiekszosci to R* dozuje te informacje, wiec nawet jak ktos nie przeczyta tego tutaj, to przeczyta to na oficjalnej stronie albo gdziekolwiek tam indziej. Co do spojlerowania, moze pojawiac sie ono tylko podczas relacjonowania tego jak ktos inny gral, i to akurat nazywam glupota.
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 18 ] |
|