Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
ariasz
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 01:27 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
Stare jare czasy nie powroca, przyczyna jest prosta. Starsi userzy maja swoje zycie, mlodzi userzy maja nastane w glowie, a kupa przyszla razem z modemami neostrady.(i chello)
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 18:47 |
|
|
_elita forum |
|
|
I koniec tematu.
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 19:31 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
A zapowiadało się na wspomnienia, kiedy ariasz i falek jeździli po mnie Starcyh bywalców nie ściągniemy:/
|
|
falek.
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 20:42 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 21:31 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Spoko loco roco ; d ja nic do pedałów nie mam (ogółem do nikogo nic nie mam bo rasistą nie jestem) i jak zobaczę nawet ;* lecące do chłopka zostawię to dla siebie o/ Ja wiem że to żart (wiem że sie powtarzam ) ale nowa osoba może wpaść na _R zobaczyć jak chłop do chłopa wali ;* i co on sobie pomyśli o.O ale to już nie moja brożka, wy się tym martwcie.
Ostatnio edytowano 5 lutego 2008, 22:09 przez Pips, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 21:57 |
|
|
_elita forum |
|
|
Srały muchy bedzie wiosna, ten dalej to samo.
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 21:59 |
|
|
El Burro |
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 22:01 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
ariasz napisał(a): Srały muchy bedzie wiosna, ten dalej to samo. No tak, zobaczę ;* to nie napisze tego co myślę i zostawię to dla siebie. Aha, ariasz zachęcałeś mnie do irca ale co to za kanał jak każdy ma opa i np. taki kedzior mnie wywalił bez żadnego powodu >.> ---------- May_cry ma rację to nie topic o mnie ani o nikim innym więc trzymajmy się tematu, ja już się wypowiedziałem na 1 stronie wiec już chyba wszystko co do tematu powiedzieć to powiedziałem.
Ostatnio edytowano 5 lutego 2008, 22:17 przez Pips, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 22:13 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
Ej ja myślałem, że tu się rozwinie PRAWDZIWA dyskusja o faktycznych problemach _R, a tu widzę, że gadają o spedaleniu poprzez wysyłanie chłopakom emotki: :* Co za poziom
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 5 lutego 2008, 22:16 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Ej kurwa co może najlepiej wprowadźmy maskowanie na :* i :9 i będzie spokój. Co to jest ? Temat o użyteczności emotek przez userów ?
Ostatnio edytowano 6 lutego 2008, 14:12 przez Szczawik, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 6 lutego 2008, 00:15 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Kurcze, pips, jeśli nie rozumiesz klimatu pewnych stron to na nich nie przebywaj. I nie używaj słowa "pedał" jesli mówisz o sobach z inną orientacją sexualną.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
Ostatnio edytowano 6 lutego 2008, 18:23 przez Luigi, łącznie edytowano 2 razy
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 6 lutego 2008, 03:11 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
tylko bez kurwa, prosze
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 6 lutego 2008, 09:51 |
|
|
El Burro |
|
|
Góra |
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 6 lutego 2008, 14:14 |
|
|
El Burro |
|
|
No ale jednak teraz łatwo zrozumieć ariasza, bo aż krew zalewa.
|
|
maruch
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 6 lutego 2008, 23:22 |
|
|
King Courtney |
Dołączył(a): 12 października 2004, 21:02 Posty: 428 Lokalizacja: Skądinąd.
|
Co to jest ':9' ?
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 00:16 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
maruch napisał(a): Co to jest ':9' ? Emotka z tego co widzę
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 01:20 |
|
|
_elita forum |
|
|
Nie chcialbym ci powiedziec jak cartman w southparku ktory powiedzial "masz piasek w cipie".
Wszedles na irca i zupelnie jak luigi probowales sie wlaczyc do dyskusji nawijajac o szklanej pulapce, spoko. Jestes rozmowy jak gosciu z gta3. A jesli cie kedzior kopnal to wystarczylo wejsc na kanal ponownie, kick nie jest rownoznaczny z banem. A co do opow, no maja je wszyscy ... hym pewnie dlatego ze sobie zasluzyli.
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 10:53 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
ariasz napisał(a): Nie chcialbym ci powiedziec jak cartman w southparku ktory powiedzial "masz piasek w cipie".
Wszedles na irca i zupelnie jak luigi probowales sie wlaczyc do dyskusji nawijajac o szklanej pulapce, spoko. Jestes rozmowy jak gosciu z gta3. A jesli cie kedzior kopnal to wystarczylo wejsc na kanal ponownie, kick nie jest rownoznaczny z banem. A co do opow, no maja je wszyscy ... hym pewnie dlatego ze sobie zasluzyli. SP roxi Wiem że kick to nie ban, wchodziłem ponownie ale on mnie wykopał znów, i tak z 4 razy a potem jak wchodzę pisze że tylko dla zaproszonych to sobie olałem bo i tak nie wejdę. A wywalił mnie tylko dlatego że powiedział "przy takich osobach jak Pips nie będę nic mówić" chodziło coś na temat jego stronki która mnie tak bardzo interesuje że ja nie wiem... PM nie mógł sobie wysłać do osób co chciał im coś powiedzieć? Co do opów to wiem że sobie zasłużyli ale co to za kanał jak same opy siedzą ?
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 16:18 |
|
|
El Burro |
|
przypominam, że oficjalnym kanałem gtar jest #gtareview a nie karton, więc dyskusja na temat kartonu jest zbędna. ;f
|
|
Góra |
|
|
Bananaboj
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 16:50 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 21:53 Posty: 369 Lokalizacja: Bananowa Dżungla
|
Już ostatnie na temat emotek: Pips napisał(a): Skończcie z tym :* to takie pedalskie :X Pips napisał(a): Co do emotek to każdy ma prawo używać jakich chce D: więc w czym rzecz? Luigi napisał(a): To już nie te czasy, byłem tu nowy, gdy oni jeszcze byli z nami, doskonale pamiętam ten klimat, nie klimat irca, bo wtedy niewiedzialem, co to jest, ale klimat strony, forum, ktory oni tworzyli, ktory MY tworzylismy. ONI tworzyli klimat, ty sam wiesz jak się zachowywałeś na początku (i paru innych userów zaczynających w okresie czerwiec-sierpień 2005), nie wiem czy to było aż tak klimatyczne.
_________________ H4X SPIESK
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 17:02 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Wszyscy tworzą pewny swoisty klimat, klimatu takiego jaki był nie było by, jeśli nie było by nas ;d
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 7 lutego 2008, 17:20 |
|
|
El Burro |
|
no, wiocha to tez klimat. masz racje.
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 9 lutego 2008, 01:44 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Powiem to tak: 1) Z punktu widzenia nowego użytkownika:- Zaraz, zaraz... gdzie, co jak? I co tu można?? Ejjj! - I co to za siusioki po prawej, siedzą a nic nie robią? Do roboty gnoje! - A już wiem czemu tak srają. Albo nie chce im się nic innego, albo nie mają gdzie i w czym się tutaj rozerwać. Nie dziwię się, nic szczególnego nie widzę. - Aaaa... przepraszam, widzę shoutboxa! "Czeeeeść chłopaki!" - Co do cholery? CO?! Jaki ban!!! - Pieprzę, idę na forum. Uhfr burdel tu straszny, same pytania. Nuda! - Zrobiliby coś z tym wszystkim, dodali konkursy, honorowali moje źródła newsów i zachęcali do szukania kolejnych. Lubię też czasem napisać własne artykuły, ale widzę że nic się nie ruszyło od miesięcy. Może nie chce im się dodawać, po co mam się pytać i wyjść na idiotę.2) Z punktu widzenia stałego użytkownika:- Wszystkie newsy takie same, choć chwileczkę... ten ma jakieś obrazki. Se kliknę bo nie chce mi sie czytać. - Odświeżę dwudziesty ósmy raz, może ktoś dał repostę w shotboxie... Nic? Idę na tv, wrócę tu podczas reklamy. - Co by tu zrobić żeby przyjęli mnie do redakcji...? Pogadam na IRC, może jakoś się wkręcę. Oni tam uwielbiają siedzieć. - Cholera, nic nie mogę, na nic nie mam pomysłów. Może łaskawi panowie administratorzy tak zwyczajnie rusza głową i zrobią coś dla mnie skoro tak długo już tu siedzę.3) Z punktu widzenia administratora:- Zobaczę co w panelu... hm... bany, bez zmian.... blokady shoutboxa, bez zmian... newsy, ale to potem dodam jednego jak trochę poszukam... upload, o no i proszę, banan dodał zdjęcie mandarynki na stole hahah, dobre! - tamtaramtatam... co tam dodali do mojego newsa? komentarze... o, pięknie, już 5... niech piszą, piszą bo to znaczy że news nabiera popularności, potem ich tylko lekko ochrzanię że nabijają ale przyzwyczaili się - idę na kanał, zobaczę wieczorem jakie sa zmiany na stronie głównej, o - tylko hm... czegoś mi tu brakuje w tych codziennych nawykach? może to takie monotonne? powinienem czasem dostać jakieś zadanie specjalne, tu i tam coś ciekawego do zrobienia, wyzwanie, coś zupełnie nowego... a tam, nie będę dupy zawracał, sam coś sobie znajdę i tak reszta ma to w dupie4) Z mojego punktu widzenia: - Dadzą sobie radę. To porządne chłopaki z którymi jeśli powstał taki serwis to można znacznie więcej. Idę spać i zająć się jutro swoimi sprawami.Klimat, to emocje które były wywołane wrażeniem, że każdy tworzył i uczestniczył w niezwykłej społeczności... teorie, tworzenie, rywalizacja - dzisiaj istnieje tylko wybór i kontrola. Nic ciekawego się nie dzieje, przynajmniej samo z siebie.
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian. Napisane: 19 października 2008, 20:49 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
Zmiana ode mnie, prawdopodobnie 5min roboty - zrobcie na stronie glownej tak, jak jest na forum - ze klikajac w logo GTA REVIEW przenosi nas do index.php
Góra |
|
|