Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
mops
|
Tytuł: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 4 lutego 2008, 23:06 |
|
|
newbie |
|
|
jak w nazwie.czyli szukasz jakiegoś pojazdu a nie możesz znalesc,napisz a spróboje go poszukać,chodzi o podmienianie pojazdow,nie o te z gry.Pozdro
Ostatnio edytowano 5 lutego 2008, 10:27 przez mops, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
queue
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 4 lutego 2008, 23:19 |
|
|
8 Ball |
|
|
Otóż drogi użytkowniku, z racji tego, iż już nikt się nie interesuję grą o jakże niesamowicie ładnym tytule którym jest Grand Theft Auto San Andreas, tak więc twoja niesamowicie hojna, płynąca z dobrej duszy i przepełniona dobrymi chęciami prośba staje się bezużyteczna w zaistniałej sytuacji, i powoduje iz zapewne temat ten zostanie zablokowany przez jednego z członków ekipy GTAReview, którzy w pocie czoła dbają tutaj, żeby nie do końca sympatyczni użytkownicy nie przeszkadzali tym sympatycznym w eksploatowaniu zasobów tego serwisu. Tak więc uprzejmie dziękuję za tą propozycje, zmuszony jestem niestety ją odrzucić. Trzymaj się ciepło na nowej drodze życia, która jest szkoła podstawowa, rozumiem iż taki przełom jest trudny. Nie martw się, duchowo jestem z tobą.
_________________ ~
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 4 lutego 2008, 23:28 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Otoz nie. Poniewaz zawsze moze znalezc sie ktos kto bedzie szukal jakiegos pojazdu (ludzie ostatnio szukaja duzo rzeczy), wiec Mopsie, jezeli nie uciekniesz za szybko (czyt. bedziesz udzielal sie na stronie/forum/irc no i oczywiscie w tym temacie), to moze i nawet to przykleje (hoho). I nie sluchaja Queue, ma okres. BTW szukam Nissana Sileighty
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 00:10 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
TUTAJ jest pack mapek do pobrania z zaznaczonymi min. lokalizacjami pojazdów w San Andreas (jakby ktoś szukał xD). Chyba "problem" rozwiązany...
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 00:12 |
|
|
Hate me now. |
|
|
On chyba mial na mysli Custom Fury ;asda ;tesco
|
|
Preview
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 00:58 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
Ehhh jak szukać to szukać, skoro wyręczają, to czemuż by nie skorzystać:D Dla mnie przydałby się Mercedes 200D W123... życzę powodzenia w szukaniu:) Chodzi mi o tą starszą wersję, potocznie zwaną beczką:)
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 01:03 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Czegoś tu nie rozumiem. Pomagasz w znajdywaniu standardowychpojazdów w SanAndreas czy modeli w internecie do podmienienia pod standardowe pojazdy?
Jeśli to pierwsze to topic zbędny bo i tak ludzie będą zakładali durne oddzielne tematy. Coś jak w przypadku anonsującego się usera, który przechodzi misje na życzenie.
Jeśli to drugie, to świetna opcja dla nierozgarniętych wyszukiwaczy w internecie.
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 10:24 |
|
|
newbie |
|
|
lazlow chodzi mi oto drugie,bo jak bedzie każdy pisał w tym temacie nowy temat ze szuka jakiegoś auta to zrobi sie straszny bałagan Previev- Klik!Jigga-Nissana właśnie nie znalazłem.Szkoda. Z forum nie znikne bo mi sie podoba Według mnie jest 100 razy llepsze niż GTA SITE. Pozdro :]
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 10:37 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Ależ Drogi Kolego! Ja proponuję nauczenie leniwych graczy, którzy chcą dodać sobie nowe pojazdy do jakże wspaniałej gry jaką jest GTA San Andreas tego, by sami sobie owe pojazdy szukali. Podajmy może w tym temacie adresy do owych stron i problem będzie załatwiony, co Ty na to Kolego miły?
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 10:41 |
|
|
newbie |
|
|
|
Góra |
|
|
Ryder_pl
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 21:14 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 19 maja 2007, 22:16 Posty: 124 Lokalizacja: Głubczyce
|
mops nie trzeba było No ale. Szukam pojazdu Opel Corsa, obojętnie czy 2 czy 4 drzwiowy, byle by bez tuningu bo nigdzie nie znalazłem. Z góry Thx.
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 21:39 |
|
|
newbie |
|
|
|
Góra |
|
|
Ryder_pl
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 22:27 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 19 maja 2007, 22:16 Posty: 124 Lokalizacja: Głubczyce
|
Dzięki Jakby był system pochwał to byś dostał ode mnie
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 23:00 |
|
|
newbie |
|
|
Mam dobrą nowine dla ludzi co szukaja wozy,właśnie ucze sie robić auta w 3ds maxie,to może bede wam jes robił na zamówienie.Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
|
Nou
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 23:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 23:18 |
|
|
newbie |
|
|
Nou kurcze nie rozumiem oco Ci chodzi? To że jak robie wóz do gry,mam za niego płaćić?zgroza -_-
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 5 lutego 2008, 23:21 |
|
|
Hate me now. |
|
|
Nou ma ciezkie poczucie humoru, musisz mu wybaczyc Szkoda ze nie ma tego Nissanka BTW, fajny avatar, i ten no, zapraszam na IRC.
|
|
Preview
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 01:30 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
mops napisał(a): lazlow chodzi mi oto drugie,bo jak bedzie każdy pisał w tym temacie nowy temat ze szuka jakiegoś auta to zrobi sie straszny bałagan Previev- Klik!Jigga-Nissana właśnie nie znalazłem.Szkoda. Z forum nie znikne bo mi sie podoba Według mnie jest 100 razy llepsze niż GTA SITE. Pozdro :] Ehhh szkoda, szkoda... też nie ten o który mi chodziło... W124 to nie W123... czyli chyba nie ma:(
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 11:46 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2005, 10:05 Posty: 85 Lokalizacja: HellcitY
|
ja bym pragnal abys mi znalazl kazdy rowerek mtb do extremalnej jazdy dh/dirt i to taki ladny ma byc huhu
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 11:55 |
|
|
newbie |
|
|
|
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 13:32 |
|
|
8 Ball |
|
|
ha a myslalem ze znajdzesz mi cos czego jeszcze ja nie znalazlem tak ze na razie jeszcze nie dziekuje a i maja to byc rowery do skokow i zjazdow ekstremalnych
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
Góra |
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 14:05 |
|
|
newbie |
|
|
|
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 17:25 |
|
|
8 Ball |
|
|
dziieekuje
|
|
Góra |
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 23:07 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Trabanta;D
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 6 lutego 2008, 23:57 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
-MASTER- napisał(a): Trabanta;D Dajesz świeżak.
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 7 lutego 2008, 09:51 |
|
|
newbie |
|
|
-master- tutaj masz Bez tuningu KLIKKLIKA tu tuning KLIKKLIKa wogóle master to auto jest na kazdej stronie z dodatkami,wybrałem najlepiej wykonane
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 7 lutego 2008, 11:18 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
ale to ty masz szukac a nie mowic gdzie jest
|
|
mops
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 7 lutego 2008, 15:38 |
|
|
newbie |
|
|
ariasz chciałeś posta nabić czy co?
|
|
Góra |
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 7 lutego 2008, 15:40 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Mops, ja tego Trabanta dla jaj dałem, tak żeby sprawdzić czy tasz ten model od Mr.G. ;D
|
|
tommypl
|
Tytuł: Re: szukasz pojazdu?napisz tutaj to znajdziemy :] Napisane: 7 lutego 2008, 16:22 |
|
|
El Burro |
|
mops, nie. ariasz jest zbyt inteligentna osoba i nie musi nabijac postow. jest aktywnym uzytkownikiem, ktory chcial Ci powiedziec, ze masz szukac a nie mowic , ze sa na stronach z dodatkami. mimo to podalas linki do trabanta. tak wiec nie widze teraz powodow do kolejnej e-walki.
|
|
Góra |
|
|