Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Carleone
|
Tytuł: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 11:56 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Witam, chciałbym przedstawić wam stronę o konsoli PlayStation 3. Moge się też pochwalić wysokim miejscem w google Dziś po południu szykuje nowy layout. Oceniać! Link: http://www.ps3crew.ugu.pl
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 12:50 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
Moze mi ktos wytlumaczyc czy historia zatoczyla krag? Myslalem ze etap kiedy kazdy chcial posiadac strone aka wizytowke w sieci juz sie zakonczyl. Na poczatku pomyslalem, kolejny chlam. I nie mylilem sie. Zawartosc merytoryczna strony jest na poziomie wielkosci wypracowania 12 latka o "Tomku w Krainie Kangorow". Kozera przy tych 12-stu latach mieszal palce. No i kolejny raz php-fusion, z niesamowicie nieniepotarzajacym sie stylem. Jedyne czego tam jest duzo, to wielosc buttonow toplist, "Glosuj na nas". Chyba sobie jaja robisz. No i najlepsze teraz post naszego ukochanego Pipsa w shotboxie. A bym zapomnial, logo. A wlasciwie jego brak, bo to kolorowe literki na jakims standardowym tle do sciagniecia ze stron dla "webmasterow" to raczej logiem nazwac nie mozna. Ehh rece opadaja...
edit: dopiero po chwili zauwazylem. Ja moze poprostu skopiuje i pozostawie do oceny: <title>News - PS3Crew • Najlepsza polska strona o PlayStation™3 •</title>
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 12:58 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
ariasz napisał(a): A bym zapomnial, logo. A wlasciwie jego brak, bo to kolorowe literki na jakims standardowym tle do sciagniecia ze stron dla "webmasterow" to raczej logiem nazwac nie mozna. Tak jak już pisałem dziś, co do wyglądu, zmiana layouta wpłynie mam nadzieję na pozytywne odebranie portalu przez was A co do zawartości merytorycznej, hmm PlayStation 3 to nowość na naszym rynku, strona jest nowa, ciężko ją zalać artykułami, a liczę na ich jakoś, nie ilość. Artykuły będą sukcesywnie dodawane w miarę upływu czasu myślę że zapełnię działy
|
|
Góra |
|
|
sicilian
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 13:00 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
"Witaj na PS3Crew, najlepszej polskiej stronie poświęconej konsoli PlayStation 3!"
Kikoo i tak was ownuje...
_________________ Life is complicated. I killed people. Smuggled people. Sold people. Perhaps here... Things will be different.
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 13:50 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Z taką stroną.
|
|
Góra |
|
|
sysek
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 14:48 |
|
|
Moderator |
|
|
ale zal.
_________________ sejten was zje !
|
|
Góra |
|
|
Devilish
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 15:29 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 20 maja 2006, 15:44 Posty: 128 Lokalizacja: Ustroń.
|
Treść, CMS, layout, itd. - chujnia. Proszę bardzo.
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 15:44 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc to strona jest na niskim poziomie, nie znowu taka cała chujnia jak to mówi Luigi, ale słaba Przede wszystkim te newsy! Człowieku naucz się pisać długie i wielokrotnie złożone zdania z przecinkami i bardziej skomplikowanymi zwrotami bo to nadaje stronie prestiżu. Niech newsy będą bogatsze w treść, obrazki otocz tekstem, a sam tekst wyjustuj. Wtedy będzie ładniej. Po drugie layout! Wiem, wiem, że chcesz go zmienić, ale jak będziesz to robił to nie rozciągaj swojej strony na 100% okna przeglądarki. Ja np. mam rozdzielczość ekranu 1280 x 1024 i strona wygląda jak naciągnięty kondon. Najlepiej daj stałą wartość w pikselach... Logo też przy okazji popraw.
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 16:09 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Nie chcę być niegrzeczny, ale mamy do czynienia chyba z kolejnym jebańcem-samozwańcem.
|
|
banan
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 16:30 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
lazlow napisał(a): Nie chcę być niegrzeczny, ale mamy do czynienia chyba z kolejnym jebańcem-samozwańcem. nie. to ja bede niegrzeczny. ta strona jest do chuja niepodobna ;f
|
|
Góra |
|
|
lothronik
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 18:45 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 24 stycznia 2005, 21:22 Posty: 359 Lokalizacja: Warszawa
|
Hehe, moje zdanie chyba każdy zna.
|
|
eskejd
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 20:57 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 22 października 2005, 01:16 Posty: 152 Lokalizacja: Łódź
|
cms = darmowy i w dodatku gowniany layoult = tez darmowy zawartosc = stoi na niskim poziomie wszystko inne = syf tak wiec wywal ta strone z sieci, bo i tak sa juz inne znacznie lepsze. (Klik)
|
|
may_cry
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 21:15 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
eskejd napisał(a): cms = darmowy i w dodatku gowniany No co ty To, że darmowy to nie znaczy, że gówniany PHP - Fusion z******** przecież jest. A co do lay'a to fakt - lipa jak ch**
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 21:28 |
|
|
_elita forum |
|
|
no fusion fajny po huju
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:01 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Widzę że te forum stoi na bardzo wysokim poziomie intelektualnym. Ludzie, dając tu adres mojej strony liczyłem się z krytyką tylko może nieco bardziej wyrafinowaną. Rozumiem że strona nie każdemu może się z podobać tylko że krytyka to dziedzina polegająca na interpretacji czy ocenie prezentowanej rzeczy tak więc komentarz jednego z adminów, cytuję: Cytuj: nie. to ja bede niegrzeczny. ta strona jest do chuja niepodobna ;f jakoś nie za bardzo odnosi się do tego pojęcia. Jeśli tutaj admini nie uwzględniają takiego czegoś jak netykieta, forum to schodzi na psy a użytkownicy którzy we własnej wypowiedzi nie użyją tekstów typu ''idź w ch*j'' ''spierdalaj z tym'' są naprawdę rzadkością. Teraz pewnie będą mądre komentarze typu: ''10 latek się obraża bo mu stronkę zbesztaliśmy'' . Ale tu nie chodzi o to. Widziałem wiele for na których krytyka była wyrażana inaczej, co mi pomagało. I jakoś obeszło się bez ''spierdalaj z tym gównem''. Cenie takich ludzi a was pozdrawiam serdecznym spierdalaj :*
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:07 |
|
|
_elita forum |
|
|
Cytuj: Jeśli tutaj admini nie uwzględniają takiego czegoś jak netykieta, jesli ty ja uwzgledniasz to z laski swojej nie zawalaj sieci takim syfem no bo widac jak sie do ciebie po ludzku mowi nie dociera, pozatem po co dajesz do oceny strone ktora sie dopiero "rozkreca" czy cos tam
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:11 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Cytuj: jesli ty ja uwzgledniasz to z laski swojej nie zawalaj sieci takim syfem no bo widac jak sie do ciebie po ludzku mowi nie dociera, pozatem po co dajesz do oceny strone ktora sie dopiero "rozkreca" czy cos tam ojej, ale ty mądry jesteś, a wiesz że netykieta to zbiór zasad przyzwoitego zachowania ? Wydaje mi się że ja moim syfem nikogo nie obrażam
|
|
Góra |
|
|
xionc
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:18 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
A kto powiedzial ze to forum stoi na wysokim poziomie intelektualnym? Nigdy takie nie bylo i zapewne nie bedzie, bo zeby to zmienic musialbym zbanowac 90% uzytkownikow strony i forum.
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:21 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
a regulamin od czego jest ?
|
|
Góra |
|
|
banan
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:26 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
zeby go lamac. w calej serii gta lamie sie prawo, tutaj tez tak sie robi ;f w koncu forum i strona o tematyce gta
|
|
Góra |
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:30 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
banan napisał(a): zeby go lamac. w calej serii gta lamie sie prawo, tutaj tez tak sie robi ;f w koncu forum i strona o tematyce gta to po co piszecie regulamin żeby 10 latkowie się podniecali że go łamią ? Powodzenia
|
|
Góra |
|
|
xionc
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:37 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
Bo mozemy
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:37 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
Po to, żebyś zadawał kolejne pytania, nie wiedząc, że ktoś Cię tu w chuja robi.
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:49 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
Góra |
|
|
sicilian
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 22:54 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Cytuj: ''10 latek się obraża bo mu stronkę zbesztaliśmy'' . Ale tu nie chodzi o to. Widziałem wiele for na których krytyka była wyrażana inaczej, co mi pomagało. I jakoś obeszło się bez ''spierdalaj z tym gównem''. Cenie takich ludzi a was pozdrawiam serdecznym spierdalaj :* Chciałeś krytyki to ją masz, jak się nie podoba to stąd idź. A i na następny raz nie pisz w nagłówku "najlepsza strona o PS3", bo jest wiele lepszych od tej, w dodatku cieszącym się większym zainteresowaniem niż 20 userów na krzyż.
_________________ Life is complicated. I killed people. Smuggled people. Sold people. Perhaps here... Things will be different.
|
|
Góra |
|
|
Carleone
|
Tytuł: Re: Strona o PS3 Napisane: 13 czerwca 2007, 23:18 |
|
|
nowość na forum! x) |
|