Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Lazlow
|
Tytuł: GTA IV Wishlist Napisane: 2 czerwca 2007, 17:48 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Forum działa, wszystko gra, nowe info raz po raz, ale tak patrzę, a starego i dobrego Wishlist nie widzę. A toż to niezbędny temat-rzeka.
Wiem, że dosyć sporo już teraz wiemy na temat nadchodzącej IV, ale jestem pewien, że nie ma pomysłów, które już się nie ukazały w zapowiedziach, a które chcielibyście zobaczyć w IV.
|
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 20:54 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Chciałbym na pewno spadochrony według mnie to najlepsza rzecz jaką SA dostało, no i żeby były chociaż z 3 helikoptery Maverick, Police Maverick i LC news. Oprócz tego jakieś bardzo fajne rozbudowane misje, np podkładamy bombę w jakimś budynku nagle swat wparowywuje włącza się slow motion, Nico biegnie widać pociski które przelatują obok Nico potem skaczę rozwalając przy tym szybę jednak przed skokiem oberwał w nogę spada na spadochronie ląduje nieopodal swego kumpla w wozie który zawozi go do szpitala tam po jakimś czasie przychodzi policja i przesłuchuje Nico'a czy nie miał nic z tym wspólnego. Wyleczony Nico od postrzału wypisany ze szpitala wychodzi ze szpitala a tam dwóch policjantów czekających na Nico, nasz kolega na dachu przyczajony ze snajperką zdejmuje po kolej dwóch oponentów no i Mission Passed. Oczywiście więcej fajniejszych misji powinno być. Według mnie GTA IV powinno mieć ponad 200 misji łącznie.
|
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 20:56 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
ja bym chcial jakies 1000 misji, slou mołszyn i rzeby bazuka była.
wez pips sie ogarnij :M
|
|
Jant
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 20:58 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Tor wyścigowy. I to dobrze zrobiony! Bez przekłamań :f
Byłbym zadowolony, ale skoro to tylko miasto to nie ma co liczyć ffs!
A jeżeli chodzi o realniejsze rzeczy to HMMMM :O
Myślę że wystarczy mi racjonalne AI. Aby walki z urzyciem broni były naprawdę emocjonujące i uświadamiające że "jeśli się teraz wychyle to zginę" etc. :o
|
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 21:11 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Jedic napisał(a): ja bym chcial jakies 1000 misji, slou mołszyn i rzeby bazuka była.
wez pips sie ogarnij :M
Slow motion tylko w niektórych misjach a nie ogólnie żeby to było do używania ;C
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 22:58 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
omg pips.
No tak jak Jant, to AI, trochę mądrzejsi wrogowie by się przydali i ogólnie przechodnie.
Jeszcze bardziej realistyczne zderzenia pojazdów, zniszczenia, wybuchy, strzały itd. >_>
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2007, 23:36 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Brakuje mi tego co jest w Mafii, a dokładnie tych wspaniałych, realistycznych poscigów i tej policji, która ma nieprzeciętne AI. Policji w Mafii jest się trudno wywinąć. Rockstar powinien brać przykład z twórców Mafii.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 00:48 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
pory roku... byłoby jebitnie ;d przecież w NY jest i wiosna i lato i jesień i zima.......... :]
|
|
Shadow
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 08:52 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Luigi napisał(a): Brakuje mi tego co jest w Mafii, a dokładnie tych wspaniałych, realistycznych poscigów i tej policji, która ma nieprzeciętne AI. Policji w Mafii jest się trudno wywinąć. Rockstar powinien brać przykład z twórców Mafii.
Jestem innego zdania. W GTA (jak sama nazwa wskazuje) chodzi o to, żeby sobie ukraść wóz, jechać gdzie sie chce, zostawić i brać następny bez ponoszenia konsekwencji. Taki ograniczony realizm jest przecież tym, co daje GTA tą niespotykaną w innych grach swobodę.
Uważam, że powinno być poprawione AI policji i innych ludzi, żeby jazda autem przypominała prawdziwą jazdę, bo w GTA jak dotąd jazda autem prezentowała się dość średnio, no i powinni poprawić ruchy głównego bohatera (chodzi o trailer GTA4, gdzie pokazany był chodzący Nicko - strasznie to wyglądało).
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 10:27 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
maciej_pl napisał(a): pory roku... byłoby jebitnie ;d przecież w NY jest i wiosna i lato i jesień i zima.......... :]
Nom, fajnie by było.
Co do tych co piszą omp pips jebnij się w czoło będzie wesoło, to oto w tym temacie chodzi przecież.
|
|
mjm
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 11:39 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
Poprawić zachowania przechodniów. Blokowanie i obijanie się o ściany jest be.
|
|
Góra |
|
|
Devilish
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 13:44 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 20 maja 2006, 15:44 Posty: 128 Lokalizacja: Ustroń.
|
Ja bym chciał, żeby RockStar się opanował z tym realizmem, bo ja nie chcę grać w życie, tylko w GTA...
Btw. MJM: Masz niezłego siga. ;d
|
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 17:49 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Nareszcie. A wiec tak:
-Papierosy. Chce zeby mozna bylo kupic paczke fajek, i siedzac sobie na masce jakiegos Banshee, tlic fajure i czekac na telefon.
-Lepsze AI gliniarzy i w ogole wszystkich
-Zeby gliniarze jak zobacza ze jedziesz bez szyby (ktora wczesniej wybiles) zatrzymywali cie zeby zapytac. W ogole mogliby zrobic mandaty, a nie ze 1 gwiazdka i juz busted
|
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 19:49 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
Pips; a moze bys chcial sobie domki budowac wyprowadzac psa chodzic do parku na spacer i gotowac obiad (NIKO ZDOBYWA PUNKT UMIEJETNOSCI W GOTOWANIU). I owszem chodzi o to w tym temacie zebys sie jebnal w czolo a nie o rozbujana fantazje zielonych sikawek nie mogacych sie doczekac na premiere gry.
Generalnie to tak bym chcial:
- zeby to w ogole wyszlo na PC OT CO!
- inteligencja kierowcow, zeby oni jechali jakos a nie ze piechota moge isc szybciej, ale znow nie tak ze sie robi armageddon na przelotowce
- pory roku to zajebisty pomysl macieju
- troszke bardziej realistyczny model zniszczen, i nie chodzi mi to ze dupniesz w kraweznik i zrywasz zawieszenie bo to by zabralo cala zabawe z gry, ale np lekko w cos uderzysz to jakas ryska tylko a nie tak jak do tej pory np maska do wymiany, ale znow jesli pojde na czolowke z konstrukcja z natury betonowej or stalowej to zeby auto wygladali jak po destruction derby
- nowa perspektywa kamery, czyli widok z wnetrza auta i jakis predkosciomierz, taki jak np w mafii
|
|
Góra |
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 21:25 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Pory roku to już wtedy mielibyśmy simsy
Brak misji "policjanta" etc. Trochę bezsensu. Najpierw jesteś tym złym. Wsiadasz do radiowozu i już jesteś tym dobrym.
Oprócz telefonu przez, który się komunikujemy, laptop do szukania pobocznych zadań, i rozluźnienia się w jakieś minigry.
Bardziej realistyczne modele zniszczeń. Ale już takie bardzo realistyczne.
Jeżeli rąbne już jakieś auto, to, żeby posłużyło mi torchę dłużej niż dojazd do jakiegoś miejsca, a tam biore sobie nowe. Kradzież auta była by tylko koniecznością powiązaną z niebezpieczeństwem.
A jeżeli już nie możemy lasnąć auta wsiadamy w metro, lub dzwonimy po taxi.
|
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 21:54 |
|
|
_elita forum |
|
|
Szczawik napisał(a): Pory roku to już wtedy mielibyśmy simsy Brak misji "policjanta" etc. Trochę bezsensu. Najpierw jesteś tym złym. Wsiadasz do radiowozu i już jesteś tym dobrym.
Co ty bredzisz, fakt ze czasem zamiast walic sloncem spadnie snieg to sa simsy? Zastanow sie czasem. A misje valigante musza byc, pamietam jak to poprzejsciu calego gta3 sie gralo w misje valiggante. I wywalic potrzebe jedzenia jakichs randek, cwiczenia srana w banie bo to wlasnie zbliza gta do simsow.
|
|
Góra |
|
|
Rafa`elo
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2007, 23:49 |
|
|
_elita forum |
|
|
Ja to bym chciał ten, hot coffi.
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 12:37 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Nooo, ale żeby możnabyło też z mężczyznami, zwierzątkami i trupami. A jeśli będą stare baby to też.
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 13:55 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
ariasz mi sie tak pory roku skojarzyly z simsami bo gdzieś czytałem o nowych simsach Nie mam nic przeciwko porom roku, wręcz przeciwnie było by super jechać autem i wpaść w poślizg na lodzie
Do swojej listy dopisałbym jeszcze kilka parków i ławeczki z możliwością siadania i podziwiania gołębi.
|
|
mjm
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 15:44 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
To wyjdź sobie do parku i podziwiaj. Ludzie zastanówcie się: po co wam gra symulująca rzeczy, które możecie zrobić w prawdziwym życiu?
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 17:05 |
|
|
Administrator |
|
|
ej, śniegu nie moge sobie zrobić teraz, a tak to wpisze kod DAWAJJEBANYSNIEG i mam ;d
a tak na poważnie: chciałby powrót wsyztskich stacji radiowych z LC, a w szczególności Rise FM i MSX z tym samym MC ziomem
|
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 17:38 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
mjm napisał(a): To wyjdź sobie do parku i podziwiaj. Ludzie zastanówcie się: po co wam gra symulująca rzeczy, które możecie zrobić w prawdziwym życiu?
A pomyślałeś o ludziach nie wychodzących z domu? Komp>jedzenie>spanie>komp>jedzenie...
Ja bym chciał jeszcze Le Parkour
|
|
Jedic
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 18:19 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
VROCK !
chcialbym zeby ta stacja pojawila sie w najnowszej odslonie gta. co jeszcze? wieksza swiadomość przechodniów na to co robi nasz bohater, ogolnie lepsze AI.
|
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 20:28 |
|
|
_elita forum |
|
|
No sciezki dzwiekowej oczekuje jakiejs konkretnej, vrock albo cos w ten desen obowiazkowo, jakies radyjko z muzyka klasyczna w stylu double cleff fm, taki rise fm jak maciej mowil... Generalnie zeby nie wyszla taka kicha jak w przypadku san andreas z tym ost.
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 20:50 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Ja wreszcie chcę radio z jazzem.
|
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 21:17 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
enjoi napisał(a): Ja wreszcie chcę radio z jazzem.
Bylo w San An.
Ja chce radio z popem, takim prawdziwym, Britney Spears i te sprawy
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 22:00 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Jigga napisał(a): enjoi napisał(a): Ja wreszcie chcę radio z jazzem. Bylo w San An.
Gdzie?
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 22:01 |
|
|
Administrator |
|
|
też nie kojarze Jazzowego radia....
ściezka dźwiękowa niech przypomina tę z trójki, tam każdy znalazł coś dla siebie i wszyscy byli zadowoleni ;d
|
|
Pips
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2007, 23:51 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Jazz to chyba w Mastersound.
|