Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Adidadi
|
Tytuł: Problem z MTA 1.1.1 Napisane: 15 lutego 2007, 21:56 |
|
|
D-ICE |
|
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
Witam mam problem z tym programem, kiedyś byłem zapalonym graczem i wszystko działało bez problemu. Jako że mam ferie postanowiłem odkurzyć SA i MTA i zaczął sie problem Smuteczek . Instalacja przebiegła pomyślnie wszystko sie ładnie łaczy ping mam niski ale co jakiś moment samochód zaczyna mi sam jechać w jakaś strone i robi kołeczka i przez to nie da sie grac, czasem zamiast chamowac dalej sobie jedzie i gdzies wypadam za trase.
Przeinstalowałem gre i mta ale nadal mam ten sam problem moze wiecie jak to naprawic
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 15 lutego 2007, 22:29 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Czy to się dzieje na wszystkich serwerach? Jesli tak to według mnie są to jakieś błędy, ale chyba serwera(?) Ale nie jestem tego pewniem.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
Spioch
|
Tytuł: Napisane: 15 lutego 2007, 22:47 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 1 kwietnia 2006, 13:57 Posty: 189 Lokalizacja: Myszków
|
A moze masz podłączony jakis inny kontroler, np. pada
Jezeli tak to odlacz i wtedy zobacz
Aha i jeszcze jedno pytanie - Czy tak samo Tobie sie dzieje podczas gry single ?
_________________ Ciekawość to pierwszy stopień do piekła xO
|
|
Góra |
|
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 15 lutego 2007, 23:05 |
|
|
D-ICE |
|
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
A wiec tak nie mam żadnych padów tylko klawiaturę USB. W single jest normalnie i na niektórych serwerach gdzie jest malo 1-3 osoby. Tyle ze kiedys nie miałem takich problemów nawet na serwerze gdzie było 30 ludzi.
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
Góra |
|
|
Jant
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 11:49 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
eee... :O
A więc tak.
Znam się odrobinę na tym i o ile sie nie mylę - przypadłością MTA RM jest częsty Timeout zaraz po wbiciu na serwer, toteż zawieszenie wszystkich czynności graczy (tzw. zawieszenie ich. CHodzi mi tutaj o zatrzymanie ich funkcjii jakie ostatnio wykonali. Jeśli np. w czasie TO jechali w lewo to będą zataczać kółka w lewo w oczach ztimeoutowanego :d). Więc sprawdź dokładnie wszystkie zależności odpowiadające za internet. Wpisz CTRL + ALT + DEL i powyłączaj obco brzmiące procesy (na swoją odpowiedzialność >:o).
|
|
DRIVER
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 15:42 |
|
|
newbie |
|
Dołączył(a): 21 grudnia 2006, 19:52 Posty: 25 Lokalizacja: Włocławek
|
No właśnie jant ma racje, to tak mniej wiecej jak bycie zaspawnowalo do czyjegos samochodu.I jak by dwie osoby nim kierowały.
_________________ 400x70 px........
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|