GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 16:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2005, 20:20 
8 Ball

Nie wpisywałeś kodów? :wink:

EDIT: Sorry, zapomniałem :? Nie powtórzy się 8)

Ostatnio edytowano 27 października 2005, 14:04 przez doc_acidum45, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 października 2005, 23:01 
wkraczający

doc_acidum45 napisał(a):
Nie wpisywales kodow? :wink:

Używaj PL-ek.[poskie znaki językowe(ą, ę, ż, ź, ł, ń, ć)].

Tytuł:
PostNapisane: 29 listopada 2005, 18:27 
newbie

Czy ten temat jest już skazany na śmierć ? No więc chcę wam przedstawić wysypisko z SA.

ObrazekObrazek
Co jest w nim takiego ciekawego?
To, że jest bardzo podobne do tego z VC (te same tekstury hangarów i maszyny), pewnie już wszyscy zauważyli. Różnica jest taka, że jest większe i lepsze... (czyli takie jakie jest SA do VC) :D Jeżeli masz Vice City na kompie pojedź na to wysypisko, wejdź do hangaru gdzie torturowana Lanca Vanca - jest okienko. Ja je zauważyłem wcześniej i chciałem podczas misji z Lancem zabić przeciwników przez okno.. sprawdzcie czy mogłem tak zrobić.

A teraz włączcie SA i również obejrzyjcie te okno z dwóch stron :P (mówię tu o wersjach 1.0 obydwu gta)
Obrazek

Aha, no i chciałbym zapytać o te tajemnicze, niezniszczalne drabiny - co one mogą znaczyć ?

Tytuł:
PostNapisane: 29 listopada 2005, 21:24 
Czlowiek bez zycia '07

znaczy to ze te frabiny to bajer a co do hangaru chyba jest z vc bo komu by się chcialo robic znów prawie to samo ten hangar i wiele innych żeczy jest po przekonwerterowaniu i tyle :O!

Tytuł:
PostNapisane: 17 grudnia 2005, 15:13 
Toni Cipriani

Ja jechalem w zawodach chiliad spokojnie sobie jechalem az tu nagle walnal we mnie samolot :] przestraszylem sie:> widzilaem tez filmik co koles jehcal na quadzie i jak wyskoczyl z tego najwiekszego rampage to trafilo prosto w niego

Tytuł:
PostNapisane: 5 stycznia 2006, 09:52 
newbie

ADdoN napisał(a):
Mi najbardziej się podoba to, jak jade samochodem ( pierwsze godziny gry :) ) a tu naglesygnał policyjny. Ale ja przecież nie mam gwiazdek (?). Ogladam się, a tu kapy zwijają kolsia do radiowozu.

Ciekawą akcją było tez to jak ustaiłem samochód prostopadle do kierunku jazdy :). Karambol jakich mało. Na dodatek auta zaczęły wybuchać. Śmiag-śmag a tu motor z policjantem-bum. Az tu nagle nastepna seria samochodów - bum trach bach...hehe

Ah, co za gra ;)
Weż popatrz po misji Riot!Ludzie kradną telewizory,samochody wybuchają same,ludzie z tego samego gagu nawalają sie nawzajem,prostytutki z broniami( najczęściej z 9mm),no i oczywiście podpalane domy.Teraz jak gra jest w takim stanie,to jest prawdziwa gra.To jest dopiero najprawdziwszy smaczek gry gangsta.A co do tych samolotów:mnie na łeb jeszcze nie spadł. :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 listopada 2006, 11:08 
Cytuj:
mnie na łeb jeszcze nie spadł.

To się ciesz... Mi przed nosem rąbnął ryczący i kopcący AT400...

Wszyscy mówią o spadających samolotach, a mi wczoraj helikopter rozbił się o wieżowiec w SF. Do ciekawych rzeczy należą też dwa rodzaje straży pożarnych, ta zwykła z armatką wodną i druga, z drabiną. Drabiniasta chowa się za budynkiem straży pożarnej w Doherty. Łatwo tam trafić z torów tramwajowych, tak jak ja ;) Ogólnie wpadłem na nią pierwszy raz, a potem 3 razy nie mogłem trafić, myślałem że się przytrafia raz na ileś gier, ale po ponownym załadowaniu od razu tam pojechałem i... JEST! :P Kto zdąży niech obejrzy, a dla tych ktorym się nie chce, zrobię screena jak przejdę na PC :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]