Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Przemek_16
|
Tytuł: Jak postawić serwer MTA i go ustawić? Napisane: 9 grudnia 2004, 19:24 |
|
|
W jaki sposób można postawić serwer MTA do GTA VC?? I jak go ustawić?? Pomóżcie bo chciałem z kumplami pograć a na publiczne zawsze ktoś wejdzie i popsuje zabawe! Z góry DZIĘKI!!
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 9 grudnia 2004, 19:48 |
|
|
Moderator |
|
|
Kolejny przemek To jakaś mania Ja sie na MTA nie zabardzo znam, więc ci nie pomoge
|
|
Pax21
|
Tytuł: Napisane: 9 grudnia 2004, 20:24 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 19 kwietnia 2004, 22:31 Posty: 1250 Lokalizacja: Rzeszów
|
napewno trzeba ściągną c mod z serwerem i tam prubować...
|
|
GTA Nora
|
Tytuł: Napisane: 10 grudnia 2004, 12:20 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 21 października 2004, 19:28 Posty: 85 Lokalizacja: Jaworzno
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 10 grudnia 2004, 13:22 |
|
|
Ja pamiętam że jak ustawiałem to sobie vc zjebałem ;/ przedewszystkim musisz, JELI MASZ firewall'a udostępnić port 2003 czy jaki tam inny. i z mtavc.com cišgnšć admina i mta server a potem jest chujowa zabawa w plikach ale jest chyba jaki program co w tym pomaga
|
|
Góra |
|
|
Surmak
|
Tytuł: Napisane: 12 grudnia 2004, 02:56 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 6 grudnia 2004, 15:23 Posty: 42 Lokalizacja: Poznań
|
ja problemu nie widze... wciskasz Start Programy Multi Theft Auto 0.4.1 Server MTA Server.... następnie patrzysz na tym czarnym okienku na jakim porcie jest serw... patrzysz jeszcze jaki masz ip... włanczasz klienta wpisujesz owy port i ip, podajesz te dane kumplom i grasz...
swoją drogą jest readme...
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 21 marca 2005, 22:00 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
may_cry napisał(a): A ja w ogóle mam problem! Czy MTA poprawnie działa mając mody? Bo mi nie chce działać. A jak mody usunę to po załadowaniu się paska ma się rozpocząć rozgrywaka a tu...PACH!! I się rozłącza... Proszę pomóżcie!! Pisz domyślnym kolorem czcionki! Zapoznaj sie z regulaminem. Divx
To zalezy od tego jakie MTA masz. Jesli masz MTA 0.1 - 0.4 gra nie bedzie dzialac na modach. Bedzie sie zawieszac niezaleznie od tego co zrobisz.
Jesli chodzi o nowsze MTA, np. 0.5 lub MTA Blue, to z modami jest juz duzo lepiej.
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 21 marca 2005, 22:10 |
|
|
_elita |
|
|
zadne MTA poza Blue nie dziala z modami xE (chyba ze jakies hacki etc.)
_________________ S.A.R.C. - Drift for life!
Cytuj: <RedBoy> banano ja napisze xE <RedBoy> tylko wyrucham te posty xE
|
|
Góra |
|
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 23 marca 2005, 08:17 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Nawet przedszkolak (mój sąsiad - lat 6) Odczytał oco chodzi. Wykyto prawdpodobieństwo użycia trainera. I mówie Ci to ja, który nigdy w MTA niegrał ...
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 23 marca 2005, 17:52 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
i nie graj - wiara jest tam wszędzie poryta.. no chyba, że jakiś polak się znajdzie ;P
|
|
may_cry
|
Tytuł: Napisane: 23 marca 2005, 21:36 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
Ja wiem że Suspected Trainer Usage znaczy prawdopodobieństwo wykrycia trainera, ale ja nie używam trainerów i tu qrwa mam problem!!
|
|
haron404
|
Tytuł: Napisane: 13 lutego 2007, 00:41 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
may_cry napisał(a): Ja wiem że Suspected Trainer Usage znaczy prawdopodobieństwo wykrycia trainera, ale ja nie używam trainerów i tu qrwa mam problem!!
Tja skad ja to znam. Też to mialem a właściwie nadal mam i nie mam szans rozwikłać tego w najbliższym czasie bez pomocy jakiegoś oświeconego mianiaka gier a właściwie tej gry . Sprawa na miare archiwum X o równie tajemniczym zakończeniu . Pomocy Ludziska
Suspected trainer usage ------ cheater to nie ja
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 13 lutego 2007, 11:12 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Niezle wznowienie. no ale coz, juz ci pomoge. Prawdopodobnie w procesach dziala ci jakis program ktory ma w nazwie hack albo blood. Np Images hack albo sluchasz sobie w winampie albumu Mobb Deep Blood Money.
|
|
haron404
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 10:40 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Dzieki za odpowiedz i sorki ze dopiero teraz odpowiadam ale parę nieoczekiwanych
zwrotów akcji w noim życiu wpłyneło na to pośrednio lub też bespośrednio (ale w główniej mierze moje błogie lenistwo) .
Wracając do tematu , nieznalazłem lub też niepotrafię znaleść żadnego programu działąjacego w procecach który by był lub zawierał w sobie nazwę hack albo blood
Wydaje mi się że przyczyna tego musi być bardziej złożona. Czy możliwe jest że kick na jednym z serwerów mogł wpłynąc na to że teraz nie moge sie połaczyc z żadnym serwerem . Ciekawostką jest to że własnie po tym kicku nie dało rady połaczyć sie z jakim kolwiek serwerem .
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 12:55 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Slyszalem kilka razy o takim przypadku. Usun foldery z gra i mta, i dopiero zainstaluj, bo prawdopobnie w ktoryms z plikow jest jakas informacja ktora sprawia ze jestes rozpoznawany jako bot.
|
|
haron404
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 14:11 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Działa Coż moge powiedzieć że jestem zdziwiony. Próbowałem tego sposobu jako pierwszego od wystąpienia tego problemu i nie poskutkowało chociaż wtedy zrobiłem to samo co teraz a wiec dlaczego wtedy mi to nie działało a teraz działa nie wiem i wcale mnie to nie obchodzi ważne ze działa jak powinno heh dzieki za wsparcie techniczne .
|
|
Góra |
|
|
Jigga
|
Tytuł: Napisane: 16 lutego 2007, 17:51 |
|
|
Hate me now. |
|