Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Giggly
|
Tytuł: Spolszczenie GTA SA Napisane: 11 listopada 2006, 14:47 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Mam problem ze spolszczeniem. Kiedy mam jakies polskie znaki, np: ą, ę, ś, ć, ź, ż. To albo nie pokazują mi sie wogole albo mam zamiast ich jakies pojebane hieroglify.
Jest jakis sposob na to?
|
|
Góra |
|
|
Maher
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 15:16 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 19 sierpnia 2006, 11:25 Posty: 73 Lokalizacja: Warszawa
|
hmmm.... może ściągnij inne spolszczenie...
|
|
Góra |
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 15:56 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Maaatkooo! Który to już topic o problemach ze spolszczeniami do SanAndreas? Może najlepiej ich nie instalować, bo są chujowe i gówno warte? Debilne polskie zwroty typu "ziomek" nie oddają charakteru sprzed kilkunastu lat. Trochę języka obcego, ludzie.
|
|
Shadow
|
Tytuł: ... Napisane: 11 listopada 2006, 16:08 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
I tu sie zgadzam z lazlowem...
Zapewne nawet dobrze nie poszukałeś, tylko wrzuciles pierwsze lepsze jakie ci w ręce wpadło... Radzę ci przywrócić spowrotem orginalny plik (jeśli zrobiles backup) i albo dobrze poszukać spolszczenia, albo grać w ogóle bez niego.
|
|
Góra |
|
|
ariasz
|
Tytuł: Napisane: 11 listopada 2006, 22:55 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
lazlow myśaku :* zgadzam sie z toba ale nie do konca owszem te spolszczone zwroty typu ziomek i inne etc to poprostu ... ehhhh ale jesli ktos jest faktycznie noga z angieslkiego to owe spolszczenie moze mu sie przydac zeby np zrozumiec fabule ktora akurat w SA jest dosc dluga, wiec tak i nie
a teraz do mistrza ktory zalozyl ten temat ... ehhhh ze tak walne tym slangiem spolszczeniowcow polskich, ziomus co ci te znaczki przeszkadzaja ? chyba nie instalowales spolszczenia po to zeby podziwiac polskie znaki, tylko zeby zrozumiec mniej wiecej co jest gadane .... no chyba ze sie myle to mnie popraw
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|