Jej, to jest coraz bardziej żałosne, tylko ja mam tutaj problemy
Chciałem zapytac, moze wy mi podpowiecie - zacząłem ostatnio grać w counter strike source. Wszystko klawo, tylko ze wiesza sie on gdzies tak 10min po włączeniu gry (na jakies pol minuty) a potem pojawiają sie przekłamania w teksturach i wiesza sie coraz częściej. Nie mam pojęcia czemu - wpierw myslalem, ze to wina podkręconego o 200megaherzow proca, ze sie nagrzewa - to nie to. Potem, ze za malo ramu, ale dokupiony, mam 1GB, wiec to nie to. Karta grafiki - podkręcalem, obnizalem taktowanie - nic nie poradzilem. Sterowniki do niej wymienilem. Głos chbya też nie, jako że mam naprawde dobrą dźwiękowke która spokojnie powinna wyrabiać. Co to może jeszcze być ? ! (problem występował nawet świeżo po formacie) Powiedzcie, co pominąłem !!
//edit
Dodam, ze PC wiesza sie czasem tez na jakis czas podczas buszowania po nece- następuje zwiech mychy i wszystkiego, czarny ekran, a potem wraca wszystko i jest dobrze. Zwiech jest tez w grze Star Wars: Podracers, gdzie tuz przed startem ekran robi sie caly bialy (nie widac tylko gry, HUD jest) a w 0.03 sek gra sie wiesza...