GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 28 listopada 2024, 06:40

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z kartą Wi-Fi Ralinka
PostNapisane: 26 lipca 2006, 10:48 
Nameless Guy

Witam, mam taki problem z kartą wi-fi ralinka.
Sciągnąłem do niej program 2400 (przed formatem wlasnie ten dzialal) niestety, caly czas pokazuje on, ze karta nie jest podłączona. Po zainstalowaniu sterowników, koło karty pojawia sie czarny wykrzyknik na żółtym tle, a kodem błędu jest "code 10". Czy ktoś mógłby mi pomóc ? Bo już nie wiem co robić - a jestem pewny, że wszystko powinno działać !!

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2006, 11:18 
Administrator

Cytuj:
Kod 10
Jeśli klucz sprzętowy urządzenia zawiera wartość „FailReasonString”, ciąg ten jest wyświetlany jako komunikat o błędzie. Sterownik lub moduł wyliczający umieszcza tam wartość tego klucza rejestru. Jeśli klucz sprzętowy danego urządzenia nie zawiera wartości „FailReasonString”, pojawia się następujący komunikat o błędzie:

Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)

Zalecane rozwiązanie

Uruchomienie urządzenia nie powiodło się. Aby zaktualizować sterowniki tego urządzenia, kliknij przycisk Aktualizuj sterownik. Na karcie Właściwości ogólne urządzenia kliknij przycisk Rozwiązywanie problemów, aby uruchomić Kreatora rozwiązywania problemów.

nie ma to jak pierwszy link w google ;x a moja osobista rada to wyjeb te bejzle, zainstaluj service pack i nic więcej nie hakeruj...

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2006, 11:53 
Nameless Guy

Grafit, TAKIEGO faka, tez widzialem ten pierwszy link na google - nie dziala - poza tym po co mam cos w BIOSie zmieniac, jak jeszcze dzien temu wszystko było dobrze ? A to "badziewie" dobrze chodzi (wi-fi rule, jak na kanapie przeglądam R_ :)) no ale sie popsiuło..... ktoś jeszcze może pomóc ?

Sorry za trucie dupy, juz udalo mi sie - po tym, jak poinstalowalem wszelkie smieci, znalazlem dobrą instalke w końcu i samo sie rozwiązało ;) Dzięki i tak Grafit za fatyge !!

Tytuł:
PostNapisane: 27 lipca 2006, 12:28 
Administrator

cieszymy sie razem z toba D:

przydaloby mi sie tez wi-fi, ale jesli juz kupie to takie do USB :o bo potrzebuje tylko do psp i ps3 jak wyjdzie

anywayz....zamykamy D:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]