Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
@IronMan mam to samo. Przykro mi ja sobie odpuściłem Sa-MP bo mi reinstall SA nawet nie pomógł. Jeśli masz mody-wywal. Jak nie pomoże-reinstall. Jesli to nie pomoze to cóż... kup oryginał SA xP
@januszxp łatki tu raczej nie pomogą
@pips każdy tak ma wiec narazie nie płacz,to nic strasznego jest
Pobrałem łatkę "browser fix" ale to naprawia inny błąd, jest jakaś łatka na to co ja mam?? Zmodowanego nie mam, tylko jeden samochód zamieniony - w gruncie rzeczy to mod...
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
Właśnie niedawno spotkałem się z przykładem lekceważenia zasady "no mods in SA-MP". Otóż jeżeli choćby jedna osoba ma na serwerze zainstalowane auto (txd , dll + wszystkie zmiany w handlingu i co gorsza w carmods) to cała reszta graczy będzie mieć albo Time out'y lub błędy jakie zaprezentował kolega wyżej. Zwłaszcza problem ma się z tuningiem - gdy modowicz tunuje auto dodając całkowicie nowe części , które pobrał wraz z autem - automatycznie , wiele osób , które znajdowało się wokół niego w chwili tuningu (i on sam też ;p ) dostają Time out ;x
Nie radzę istalować nowych pojazdów do gry w SA-MP. Nawet motocykli , których nie można ztuningować - one również psują rozgrywkę.