GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 24 listopada 2024, 05:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: CNC Gear Pack.
PostNapisane: 25 maja 2006, 07:21 
Warning 1/3

Ha! Dziś światło dzienne ujrzała tworzona przeze mnie modyfikacja, którą nazwałem CNC Gear Pack. Mod wprowadza do sklepów sieci 'Binco' 8 koszulek (w tym 3 z nowej kolekcji, na rok 2005) zaprojektowanych i uszytych przez wrocławski brand Clinic Mfe.

Zapewne skojarzycie od razu CNC Gear Pack, z wydawanym ostatnimi czasy Clinic Clothes Mod; i bardzo dobrze, bo w sumie najlepszym wyjściem jest czerpanie z pożądnych i jakościowych wzorców. Mimo to, CNC GP pokazuje zupełnie inną jakość i tworzony jest przez zupełnie innego człowieka, powiązaniem jest tylko marka i swego rodzaju 'miłość' do Clinica...

Ogólnie to się rozpisałem, i w sumie nic z tego pisania nie wynika, ale jest 7 rano i pewnie wybaczycie ;x... Na koniec powiem tylko jedno, pobierajcie! A ja po powrocie ze szkoły postaram się zedytować wątek i zarzucić paroma screenami ;p

http://www.members.lycos.co.uk/crashday/upload/cnc_gear_pack.rar

Btw. O wszystkich błędach i niedociągnięciach informujcie mnie w tym wątku (najlepsze wyjście) lub poprzez mail (wyjście gorsze) xO.

Edit:
Obrazek Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, 16:12 
Toni Cipriani

Średnie, tylko tyle moge powiedziec, ta w srodku jeszcze jakos sie wyrzoznia, ale reszta jest poprostu nieciekawa i nie zacheca do zasysania ;]

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, 16:27 
nowość na forum! x)

...to się teraz posypią modki X_X

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, 17:03 
_elita forum

Średnie.. ja tam czekam na kogoś, kto wymodeluje nową koszulkę, z dłuższym rękawem.. większy rozmiar no ;] i teksturke 512x512? :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, 18:56 
Warning 1/3

cubus napisał(a):
Średnie, tylko tyle moge powiedziec, ta w srodku jeszcze jakos sie wyrzoznia, ale reszta jest poprostu nieciekawa i nie zacheca do zasysania

Hmz, jakby to powiedzieć, z twojej wypowiedzi wnioskuję, że opierasz się na screenach a nie materiale testowanym w SA, choć - może się mylę. Twoja sprawa ;).

nighthawk napisał(a):
...to się teraz posypią modki X_X

A ten dalej swoje o.O . Stary, już ci mówiłem na czym polega moja modyfikacja - zero kopiowania z CCM. A że Clinic? Cóż, mam sentyment do tej marki i nie jarają mnie jakieś Stoprocenty czy inne Moro Sport ^^.

stReam napisał(a):
[...] ja tam czekam na kogoś, kto wymodeluje nową koszulkę, z dłuższym rękawem.. większy rozmiar no ;] i teksturke 512x512? :)

No, to by było coś ;d.
Może JVT, ten czeski carmaker, zgodziłby się na współpracę - z tego co pamiętam ma już na swoim koncie plecak i łańcuch, więc w sumie musiał coś do- lub wymodelować ;). Trzeba by było tylko napisać maila, nic więcej ;o

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, 20:16 
Warning 1/3

Hmm, ciężko zrobic dobrą koszulkę, taką która nie będzie kiczowata i jednocześnie przyciągnie uwagę... Średnie, ale dobre bo widac ze umiejętnosci masz, ale pomysłów brak a na to rady ni ma xD A co do modelowania to nieprędko się spodziewajcie ^_^

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]