Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mr.barra
|
Tytuł: GRY JAVA i DŹWIĘKI TRUE TONE Napisane: 11 maja 2006, 22:04 |
|
|
Luigii Goterelli |
Dołączył(a): 15 lutego 2006, 20:13 Posty: 151 Lokalizacja: Lublin
|
Poszukuje fajnych gir JAVA o rozdzielczości 128x128 jak by znał ktos jakieś fajne strony to wyślijcie linka. To samo się tyczy dźwięków. Z góry dzięki
|
|
Góra |
|
|
Kubas
|
Tytuł: Napisane: 11 maja 2006, 22:18 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Google is jor frend! A tak poza tym to torrent i emule (tam najwięcej mozna spotkać bajerków, gier, dźwięków)
Oczywiście przypuszczam, że masz kabelek, irde lub blucośtam
|
|
kudlacz_pl
|
Tytuł: Napisane: 11 maja 2006, 22:40 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 6 sierpnia 2005, 12:23 Posty: 319 Lokalizacja: Sosnowiec
|
Na przyszłość używaj googli zanim zadasz jakiekolwiek głupie pytanie.
A po za tym to gier java nie ściągamy za darmo, gdyż naruszamy prawa autorskie. Wiem, że polscy dystrybutorzy mają chore ceny, ale nikt przecież nie powiedział, że świat jest sprawiedliwy. To samo dotyczy się dzwonków.
Tyle ode mnie. Nie radzę spamować tu różnymi sajtami skąd można ściągnąć pliczki javy za darmo, gdyż regulamin wyraźnie mówi:
Cytuj: paragraf 2 punkt 11. Posty traktujące o piractwie będą bezwzględnie usuwane, a autorzy takich wypowiedzi banowani. .
|
|
Góra |
|
|
eskejd
|
Tytuł: Napisane: 11 maja 2006, 23:32 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 22 października 2005, 01:16 Posty: 152 Lokalizacja: Łódź
|
;D
co do tematu to moge ci daj jedna stronke, ale to tylko prywatnie o ile nie bedzie za to jakiejs kary ^_^
i ten... nie wierze, ze wszyscy maja kazdy program lub inne duperele oryginalne. :x
EDIT do posta nizej.
Nie, nie chwale sie poniewaz nie ma czym. W wiekszosci mam oryginaly, ale nie bede ukrywal, ze posiadam tez kilka piratow. :E
Ostatnio edytowano 11 maja 2006, 23:46 przez eskejd, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
kudlacz_pl
|
Tytuł: Napisane: 11 maja 2006, 23:41 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 6 sierpnia 2005, 12:23 Posty: 319 Lokalizacja: Sosnowiec
|
"i ten... nie wierze, ze wszyscy maja kazdy program lub inne duperele oryginalne. :x"
Możesz mieć piraty w domu, w komórce, na kompie. To już twoja własna sprawa. Ale nie chwal się tym zanadto tutaj na forum.
Edit do posta wyżej:
Cieszę się, że jesteś jednym z tych, którzy przestrzegają regulamin.
Co do samego piractwa, no to sam widzisz jak jest. Ale pomyśl sobie. Robisz grę na komórkę. Męczysz się, poświęcasz temu czas. W efekcie udaje Ci się stworzyć coś zajeekstra. No i jak byś się poczuł, jak by Ci się udało to sprzedać, a jak, jeżeli by ktoś Ci to ukradł (poprzez skopiowanie)? A?
Możnaby o tym piractwie pisać do usranej śmierci, darujmy sobie...
|
|
Góra |
|
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 11:46 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
Niech gry i programy będą w rozsądnych cenach, wtedy nie będzie piractwa.
|
|
mr.barra
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 13:00 |
|
|
Luigii Goterelli |
Dołączył(a): 15 lutego 2006, 20:13 Posty: 151 Lokalizacja: Lublin
|
@eScade.[Oo]. to możesz mi wysłać linka na PW czy maila a z tymi googlami to szukałem ale mało ciekawe żeczy są
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 13:22 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
nie wydaje mi się, żeby dzwonek za 3 zł. czy gra za kilkanaście były w nierozsądnych cenach
50% z tych cen pobiera sobie operator, kolejne % na zaiksa i autorów, uczciwie chcący zarobić dystrybutor ma ciężkie zadanie z wejściem na rynek skoro istnieje banda idiotów rozprowadzających takie nieswoje dzwonki, loga i gry za free, których najchętniej bym wpierdolił za kratki, dlatego też ceny choć niskie dla was jednak zbyt wysokie i taka a nie inna jest prawda
|
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 16:28 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
Gry i dzwonki najlepiej przsłac sobie od kumpla irdą albo bluetoothem... sprawdzone i pewne tylko będziesz miał
|
|
djserek
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 17:56 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 19:43 Posty: 345 Lokalizacja: Warszawa (San Andreas)
|
nie chce zakładać nowego tematu, więc jak ktoś ma polifonie do koma "San Abdreas Theme" mógłby wysłać? Z góry dzięki :].
_________________ 400x70
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 12 maja 2006, 23:04 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
Góra |
|
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 13 maja 2006, 15:38 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
Grafit chodziło mi ogólnie o ceny gier, a w szczególności komputerowych i na konsole. Mówie tu o wydatkach rzędu 100-200 zł, a nie 2 zł za dzwonek.
|
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 13 maja 2006, 20:18 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
Q-bak napisał(a): a tak poza tym - a jesli moi kumple maja cegly sprzed 2lat bez IRDY, to niby jak ?
Bez tych pierdółek też da się żyć... Ja mam telefon od 4 lat (no, dwa telfony) i nic przez ten czas nie wgrywałem...
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|