Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Pax21
|
Tytuł: Fotografii maszin Maskwy i Pitjera Napisane: 25 kwietnia 2006, 19:24 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 19 kwietnia 2004, 22:31 Posty: 1250 Lokalizacja: Rzeszów
|
|
Góra |
|
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 19:31 |
|
|
Kenji Kasen |
|
: O.
Sukinsyny, z jednej strony dzieci z dworca wachajace klej, a z drugiej elita rozwalajaca sie takimi maszynami. Nie wiem czy oni nie maja serca, czy cus ;C.
_________________ mailto:[email protected]
|
|
Góra |
|
|
psycho;D
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 19:41 |
|
|
King Courtney |
|
Dołączył(a): 23 lipca 2005, 18:07 Posty: 427 Lokalizacja: Bartoszyce
|
;oooooooooo kopara mi opadła ;ooooooooo ale jak byłem rok temu w Wilnie to tez widziałem podobne fury xD xD
|
|
Góra |
|
|
Jant
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 19:42 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Z pewnością to Nowobogaccy kupujący Lamborghini oraz inne Bentleye wyłącznie po to aby stały przed rezydencją i ładnie wyglądały. A i tak każdy samochód nudzi im się po godzinie więc kupują nowe... Jakby zrobili składkę narodową , to z pewnością wybawili by tymi funduszami niejedno państewko ><
|
|
Silverman
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 20:33 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
Cubus napisał(a): guziolhardcore napisał(a): : O. Sukinsyny, z jednej strony dzieci z dworca wachajace klej, a z drugiej elita rozwalajaca sie takimi maszynami. Nie wiem czy oni nie maja serca, czy cus ;C. Dokładnie.
Było coś takiego na TVN'ie o tch dzieciach..
Co do tych fur. Nawet niektórych "gwiazd" telewizji nie stać na takie auta, co dopiero zwykłych ludzi. Ruskcy to taki kraj bez serca , każdy dba o własną dupe. Nie martwi sie o los drugiej osoby, myśli jak by tu kogoś wyjebać etc.
_________________ WTF?
Nie traktuj mnie powaźnie. Nie znam się
|
|
Góra |
|
|
Adidadi
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 20:52 |
|
|
D-ICE |
|
Dołączył(a): 3 czerwca 2005, 23:08 Posty: 561 Lokalizacja: Bychawa City
|
Aby jedni mogli mieć dużo $$$ inni musza klepać biede, i nie oszukujmy sie taka jest prawda, i raczej cieżko to bedzie zrównoważyć
_________________ ________________________________________________________
HARDCORE JUMPING RACERS Join Us
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 21:01 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
Cytuj: Przecież w Rosji roi się od milionerów. ;o
tylko na rublówce, czyli bogatej wpiździeeec części moskwy...
tak mi ojciec gada, że za komuny wszyscy zarabiali tyle samo.... i już widze jakby w polsce nie obalono komunizmu, czy napewno bym się woził takimi jaguarami or smth ;o
|
|
Silverman
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 21:16 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
maciej_pl napisał(a): Cytuj: Przecież w Rosji roi się od milionerów. ;o tylko na rublówce, czyli bogatej wpiździeeec części moskwy... tak mi ojciec gada, że za komuny wszyscy zarabiali tyle samo.... i już widze jakby w polsce nie obalono komunizmu, czy napewno bym się woził takimi jaguarami or smth ;o
Chyba raczej trabantami.
_________________ WTF?
Nie traktuj mnie powaźnie. Nie znam się
|
|
Góra |
|
|
Shadow
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 21:19 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Adidadi napisał(a): Aby jedni mogli mieć dużo $$$ inni musza klepać biede, i nie oszukujmy sie taka jest prawda, i raczej cieżko to bedzie zrównoważyć
No wlasnie, wszędzie tak jest, tylko ze w Rosji to najbardziej widac, bo tam sie nie bawią w udawanie dobrych ludzi tak jak wszędzie, tylko jawnie pokazują, ze dążą do pieniędzy jak wszyscy...
|
|
Góra |
|
|
Lazlow
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 21:42 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 8 stycznia 2006, 22:09 Posty: 700 Lokalizacja: Lublin
|
Popieram zdanie guziola. Ten program to "Szerokie Tory" na TVP1, leciał w czwartki. Oglądałem bo bardzo mnie interesowało to, jak wygląda życie na wschodzie. Trzeba się liczyć z tym, że istnieją bogate dzielnice z takimi samochodami i biedne dzielnice z dworcami przepełnionymi dziećmi z workami kleju w rączkach.
Niestety.
|
|
xionc
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 22:32 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
rotfl ale wy smieszni i zarazem zalosni jestescie, maja takie samochody bo ich stac, nie widze w tym nic zlego. Wyczuwam zawisci i zazdrosc. Najbardziej mnie rozsmieszyl fragment jak tu ktos pisze ze zle ruskie nie przejmuja sie biednymi, a gdziekolwiek sie przejmuje ktos tym darmozjadami? solidarnosci sie kurwa zachcialo, jak tacy wrazliwi to oddajcie swoje komputery biednym dzieciom. Gowno, kazdemu po rowno, prawo i sprawiedliwosc kurwa.
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 25 kwietnia 2006, 23:02 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Cytuj: Gowno, kazdemu po rowno, prawo i sprawiedliwosc kurw*.
Takie cos juz probowali.
W 1975 w Kambodży.
Nie wyszlo im...
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 09:28 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
Góra |
|
|
Shadow
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 10:00 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Bo oni pieniędzy mają sporo, tylko ze dzielą sie nimi bardzo nie po równo ^_^
|
|
Góra |
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 10:52 |
|
|
8 Ball |
|
|
Ktoś miał fuksa, zarobił, nakradł, wyłudził, sprzedał narkotyki i sie wozi super brykami. A reszta klepie biede, miliony ludzi klepie biede, niektórzy to tacy, który do pracy nigdy ne pójdą, bo mają lenistwo w genach, a inny może i by chciał, ale gdzie?? Ten kraj jest już tak głęboko zapuszczony, że szalenie trudno go odbudować. Ciężko jest teraz mistrzowi Kaczyńskiemu Polske zmieniać na lepsze, a co mówić Rosja czy Ukraina? Nie ma co sie bardzo nad nimi litować, bo jakby naprawde chcieli, to coś by sie zmieniało, ale co kraj to obyczaj . Lenistwo i pijansto mają w genach. Podobnie jest w Afryce, a moja pani od religii płacze, że tam taka bieda, ale jak tym ludziom sie nie che i wolą mieszkać w szałasach, nie sie rozwijać jak reszta świata to ich wybór.
Ostatnio zmieniony przez da^^ian dnia 13 Styczeń, 13:13, w całości zmieniany 69 razy
|
|
Góra |
|
|
Starter:D
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 11:07 |
|
|
Ray Machowski |
|
Wiedzialem ze Rosjanie są bogaci ale nie wiedzialem ze AŻ TAK. Po tych zdjęciach Rosja budzi we mnie większy respekt, a coponiektórzy naprawde w samochodach mają dobry gust
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 12:01 |
|
|
Moderator |
|
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 13:06 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Jeszcze cos mi sie xionc przypomniało. Wiesz czemu na przykład JA jestem zazdrosny ? Bo kraj, który powinien jakos sie nam odpłacic, za wojny, za zabory itd. ma to wszystko w dupie - bo to miedzy innymi przez nich u nas jak ktoś wyjedzie Avensis nową na ulicę to juz jest pisk zachwytu.... (moze przesadzilem z ta toyotą, ale tak jest...)
Góra |
|
|
iceman
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 13:29 |
|
|
Toni Cipriani |
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 19:03 Posty: 266 Lokalizacja: skarżysko || woj. świętokrzyskie
|
lol!
jakbym miał tyle kasy to bym też sobie takie furacze kupował a nie rozdawał biednym dzieciom ;x
_________________ 'Got my pedal to the metal, got my hands in the air'
|
|
Góra |
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 14:14 |
|
|
8 Ball |
|
|
Niektórzy mają i rozdają, ale tylko dla sławy .
Ostatnio zmieniony przez da^^ian dnia 13 Styczeń, 13:13, w całości zmieniany 69 razy
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 14:33 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
ja bym dawał biednym, nie 90% swojej wypłaty ale te 20% by starczyło na jakiś dom dziecka or smth... zresztą nieraz zdarza mi się wysłac smsa na jakąś akcję charytatywną ale tylko jeśli dotyczy polskich dzieci... bo ja ich nie uważam ani nie nazywam ich:
Cytuj: darmozjadami?
|
|
xionc
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 15:24 |
|
|
Administrator |
|
|
Q-bak napisał(a): Jeszcze cos mi sie xionc przypomniało. Wiesz czemu na przykład JA jestem zazdrosny ? Bo kraj, który powinien jakos sie nam odpłacic, za wojny, za zabory itd. ma to wszystko w dupie - bo to miedzy innymi przez nich u nas jak ktoś wyjedzie Avensis nową na ulicę to juz jest pisk zachwytu.... (moze przesadzilem z ta toyotą, ale tak jest...)
MWAHAHAHAHAHAHA, TAK TAK wyplaca odszkodowanie bosz, zero znajomosci realiow polityki i co wazniejsze prawa
Sluchaj dalej polskich pseudopolitykow i ich populistycznego belkotu.
n/c
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 15:33 |
|
|
Administrator |
|
|
Q-bak napisał(a): Jeszcze cos mi sie xionc przypomniało. Wiesz czemu na przykład JA jestem zazdrosny ? Bo kraj, który powinien jakos sie nam odpłacic, za wojny, za zabory itd. ma to wszystko w dupie - bo to miedzy innymi przez nich u nas jak ktoś wyjedzie Avensis nową na ulicę to juz jest pisk zachwytu.... (moze przesadzilem z ta toyotą, ale tak jest...)
To gdzie ty mieszkasz, ze na widok Toyoty ludzie piszczą z zachwytu?
EDIT: sam siebie zownowalem. :C
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 15:56 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
ojej, no tak pierwszy przyklad mi do głowy wpadł ale jak juz stoi 911 to ludzie pieja z zachwytu
I nie chodzilo mi dokladnie o jakies odszkodowania, ale to i tak jest nie fair
/me idzie do piaskownicy bawic sie łopatką...
*_^
Góra |
|
|
Shadow
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 16:43 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Jak raz w polsce widzialem ferrari f50 to sie napatrzec nie moglem, ale tak to same duze i male fiaty
|
|
Góra |
|
|
grajek
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 17:50 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 18 listopada 2005, 20:56 Posty: 160 Lokalizacja: w-wa
|
lol? fajnie. malucha ostatnio z miesiac temu widzialem. oO ? Maja kase? Co w tym zlego? Wy byście dawali na jakies dmoy dziecka or sth? Watpie. oO ;o Q - bak : muahahahhahahha
|
|
Thang
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 20:14 |
|
|
Ray Machowski |
|
|
odebrac bogatym i dac biednym ? wszystkim po rowno? lol, qbak, skads znam te poglady. wylukaj w wikipedii marksa i engela, k ?
edit
zebym tu nie wyszedl na nieczulego chuja - widze problem, w biedocie rosji, owszem, ale nie widze nic złego w tym, ze ktos jezdzi swietnym samochodem w biednym kraju/ zarobil swoje pieniadze to niech ma.
gdyby zas taki typ, co sie wozi mclarenem, zarobil swoj hajs, rabujac dzieci na dworcach, to tez bym warczal jak wy, szanowne noobki ^_^
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 22:35 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
oj wiem kto to Marks jest ;P
ale tu nie chodzi po rowno - chodzi o to, ze nas rosja jezdzila jak chciala (polske znaczy sie) i itak jest tak cholernie bogata..... Bo prostu to nie fair, ze my nic nie mamy za tyle lat tyranii - o to mi chodzi ;P
PS. A ze nie fair dziecinnie brzmi - wiem, moge sobie pogadac ^_^'
Góra |
|
|
xionc
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 22:53 |
|
|
Administrator |
|
|
jakiej tyranii? taki byl uklad geopolityczny i nikt by na to nic nie poradzil.
thang jest roznica miedzy engelem i engelsem. to tak jakby powiedziec ze jurek engel i friedrich engels to ta sama osoba
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 26 kwietnia 2006, 23:31 |
|
|
Administrator |
|
|
Czy my przypadkiem nie wychodzimy za daleko?
Jak chcecie dyskutowac o polityce i sytuacji na swiecie dawniej i teraz, prosze zalozyc stosowny temat w Hyde Parku.
Sam nabilem posta nie na temat, ale trzeba by wrocic na poprzedni tor (samochody i komentowanie aut).
To jest temat o SAMOCHODACH. Spotykanych na ulicach rosyjskich miast.
NA TEMAT!
Widzialem ten link juz wczesniej. Wydaje mi sie, ze nawet Paks dawal go swego czasu na ircu. Najbardziej z tych wszystkich aut spodobalo mi sie chyba to stare BMW.
Widac duzo brytyjskich aut, ale jest tez troszke wloskich.
<kciukwgore>
|
|