Dołączył(a): 27 marca 2006, 16:59 Posty: 19 Lokalizacja: Stęszew
Mam do was pytanie co sądzicie o mafiach w GTASA!!! Według mnie są całkiem nie złe, najbardziej lubie Orange Grove Families czyli zielonych ziomali!!! Ale nie nawidzę Da Nang Boys są najbardziej zaczepialską i problematyczną ze wszystkich mafi!!! Najbardziej nieudolną mafią według mnie jest San Fierro Rifa czyli dziadki z San Fierro!!
A co do zachowania to można by dużo mówić, ale mnie ciekawi dla czego WSZYSTKIE mafie palą te same Joje i piją to samo dziwne picie!!! Do biedniejszych mafi takich jak The Ballas czy Orange Grove Families to to pasuje, ale nie do Triady która ma kałachy i chodzi w garniturach!!! I dla czego podrywają GEJÓW??? Trochę dziwne!!!
(Taki temat chyba nie istnieje, a pewnie gdy by istniał to by mnie Admin zchrzanił że go wskżeszam, więc napisałem nowy)
_________________ Niech moc będzie z tobą i ziomale z Growe Strit!!
Dołączył(a): 27 marca 2006, 16:59 Posty: 19 Lokalizacja: Stęszew
Gang i Mafia to prawie to samo... Karzdy chyba zajarzy o co chodzi!! Więc na temat Panowie i Panie!!! I nie czepiajcie się pisowni i błędów, bo to moja pięta Ahillesa!!
_________________ Niech moc będzie z tobą i ziomale z Growe Strit!!
Dołączył(a): 5 stycznia 2006, 16:55 Posty: 23 Lokalizacja: Vienna
Jezu, takie tematy były na miejscu w okolicach premiery SA ; o Teraz wiekszosc userow Cie obsra tylko ; o A o ortografii będziemy pisać, bo istnieje coś takiego jak np. word zebys mogl sprawdzić błędy.
I jak powiedzial sysek: Mafia a gang to DUŻA różnica.
_________________ "Prawo Pascala: Kto wykopie zapier**la"
WILQ