Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 23 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
da^^ian
|
Tytuł: Jan Kreczman, cygan. Bohater mimo woli. Napisane: 24 marca 2006, 22:56 |
|
|
8 Ball |
|
|
Oglądaliście 21 marca Fakty? Znacie już tego typa? http://www.itakpowiem.pl Strona Pana Cygana. Mocny typ, nie ma co...
Ostatnio zmieniony przez da^^ian dnia 13 Styczeń, 13:13, w całości zmieniany 69 razy
|
|
Góra |
|
|
Nou
|
Tytuł: Napisane: 24 marca 2006, 23:18 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 22 września 2005, 18:18 Posty: 886 Lokalizacja: Środa Śl.
|
1. Stare ten pan filmz panem Cyganem
2. ehh polskiego chucka szukają ;/
Góra |
|
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 24 marca 2006, 23:29 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
nie szukaja chuck2a.
ale jesli o tym juz mowimy (o chucku), to polacy to idioci. podlapali zarty, ktore byly zabawne przez pierwsze kilka miesiacy (jak byly po ang. tylko( i wciaz wala przy tym konia. do tego teraz dorabiaja do wszystkiego jaroslawa kaczynskiego.
Polakom gratulujemy...Polakow.
a cygan to klasyk. dykta ciezka kurwa mac D:
i smutne to troche.
never mind.
|
|
ross_halfin
|
Tytuł: Napisane: 24 marca 2006, 23:34 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 19 sierpnia 2005, 15:40 Posty: 84 Lokalizacja: kraków
|
idzcie sEe poczytać ksiazke o obroncach westerplatte czy cos a nie szukac "bohaterow " tam gdzie ich nie ma ; p
bohaterow sie kurna zachcialo xDddd
|
|
Góra |
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 24 marca 2006, 23:38 |
|
|
8 Ball |
|
|
O jeny ja z kolegą zeszyty podpisywaliśmy Chuck Norris i Trivet jak nawet jeszcze o tym nikt nie mówił. ALe dziwne to, czytając te wszystkie wywiad to zobaczylem, że ten facet to żul jest, pali zioło i w ogóle jakiś szemrany typ. Obliczyłem, że z koszulek zarobił już 1180zł. Na trawke będzie, bo jak sam mówi wychodzi taniej niz piwo.
Ostatnio zmieniony przez da^^ian dnia 13 Styczeń, 13:13, w całości zmieniany 69 razy
|
|
Góra |
|
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 00:19 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 00:49 Posty: 1162 Lokalizacja: wa_Rszawa
|
jak pali ziolo to od razu zly typ ?
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 00:27 |
|
|
8 Ball |
|
|
No dziwne to trochę, idol Polaków, człowiek który pali zioło, któro jest jakby nie patrzeć narkotykiem, a one są złe, jak jest w ogólnej opinii publicznej przyjęte. I dziwne jest, to że w ogóle ten typ pali zioło, nie znam żadnego żula palącego konopie . Wyczytałem tez, że zakochał się w jakiejś typesce z butiku i najarany wpadł kiedyś do sklepu z nożem i dmuchną jej nawet takim dymkiem w twarz, żeby zobaczyła nareszcie jego piękno. Poczytajcie sobie wywiady z tej stronki, niezły typ.
|
|
Góra |
|
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 00:27 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Pal ziele, ziele. Pal ziele, ziele ziomek :O.
O chucku flk ma racje, to przestalo byc smieszne juz kupe czasu temu, jesli wogole bylo smieszne, bo polowa tych kawalow byla idiotyczna.
A jesli chodzi o Cygana, to musze powiedziec, ze dopiero dzis to zobaczylem i niezle sie ubawilem ;D.
_________________ mailto:[email protected]
|
|
Góra |
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 00:30 |
|
|
8 Ball |
|
|
Chyba właśnie dlatego, że to bawi stał się taki sławny, bo ja znam to cale na pamięc .
U mnie w szkole na każdych dźwiach od klas wiszą dowcipy o Chucku odpowiednie do tematyki każdej kalsy. Powaleni ludzie w samorządzie...
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 01:19 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
Co do ziola to takie palenie to dziecinada i chec bycia pro. A tak poza tym...no, jesli naprawde mądrze palimy, to od czasu do czasu można dyma wziąść. jesli naprawde musimy. a jesli musimy, to pewnie chcemy wiecej i....no, kolo sie zamyka. dlatego jak chce sie byc czystym, to rezgynuje sie z tego pierwszego bucha, i jest dobrze.
Góra |
|
|
Nou
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 07:40 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
da^^ian: bhahhaha zioło to nie narkotyk xDDDDDD a co więcej jest one nawet zdrowe ;x
gdyby nie to że ma się przez nie lekkie zwidy to by było lekarstwem w aptekach.
Bierzcie przykład zemnie ; o nie pale fajek, nie paje zioła, nie ćpam, nie pije mało
Góra |
|
|
sysek
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 10:41 |
|
|
Moderator |
|
|
widziałem to parę miechów temu ;x
_________________ sejten was zje !
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 11:10 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
gdzie tak wyczytałeś? na hempshopie? zioło nie wciąga ale i nie leczy a ogłupia, kult zioła wciąga i wywnioskujesz to kiedy kasa się skurczy, na jedno więc wychodzi :] już ładne kilka miechów nie tracę na syf hajsu i jestem zadowolony, propagandowa maszynka zielska musi się na kimś kręcić i tak nawet siano mwhehe sprzedają dla takich łebków, buhehehe, powodzenia... a teraz zmieńmy temat na własciwy, hipchłopowcy :>
|
|
Nou
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 11:33 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Grafit`66 hmm może troche źle to nazwałem ;x jest ZDROWSZE od szlug ;x ale skutki uboczne ma większe ;x pewnie za 5000 lat się okaże że wódka leczy raka wiec nie ma coś się narazie kłucić o takie rzeczy ;p
Góra |
|
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 11:47 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Ja tam nigdy nie jaralem i nie mam zamiaru narazie, chociarz nosze szorokie spodnie, bo w tych ciasnych okropnie ;P. Ale nie mam nic przeciwko paleniu. Ktos pali jego sprawa, ale widze ze troche zboczylismy z kursu, bo temat jest o Cyganie : ].
|
|
Góra |
|
|
Kubas
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 11:56 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Cygan...hm... motyw stary, ale pośmiać się można, ma dobre teksty . Ale z drugiej strony troche gościa żal...
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 12:06 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
Góra |
|
|
Pończak_
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 12:36 |
|
|
Warning 1/3 |
|
Dołączył(a): 16 stycznia 2006, 23:24 Posty: 74 Lokalizacja: z nienacka ;f
|
Cytuj: Bierzcie przykład zemnie ; o nie pale fajek, nie paje zioła, nie ćpam, nie pije mało
ja tam pije ;x
ale niewiele
ale i tak ci co pala sa elorym
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 13:32 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
http://www.torun.mm.pl/~g2/dobrze-gada.mp3
no a co do cygana... niestety nie widziałem wywiadu w Faktach, a szkoda
szkoda kolesia, bo jakby nie mówić trochę się narobił w tej elektrowni i chuja z tego ma
może przez rozsławienie uda mu się cos osiągnąć ;p
|
|
Skobel
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 14:56 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Cytuj: Ja tam nigdy nie jaralem i nie mam zamiaru narazie, chociarz nosze szorokie spodnie, bo w tych ciasnych okropnie ;P
Ja pierdo*e ale wy jesteście głupi. To że nosisz szerokie spodnie to znaczy, że musisz jarać zielsko? Może cię to zaskoczy ale znam kolesi którzy się ubierają w wąskie spodnie a fete ciągną jak odkrzacz. Zatkało?
Dzieci się HP nasłuchały i myślą, że jak noszą bluze z kapturem albo szerokie spodnie to MUSZĄ palić zioło xE
//O Cyganie chyba nawet na ircu ktoś to kiedyś kiedyś dawał... Bardzo dawno temu to już widziałem
|
|
Góra |
|
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 16:49 |
|
|
Kenji Kasen |
|
lol skobel stuknij sie w pale. Nie o to mi chodzi. chodzi mi o to, ze wyklarowal sie stereotyp, szczegolne u ludzi starszych i strasznie mlodszych, ze ktos kto slucha rapu i wogole zyje ta kultura to odrazu musi jarac ;c. A tak wogole to co to HP? Drukarki? Czy skrot do Harrego Pottera? Jak juz to HG ;c.
|
|
Góra |
|
|
da^^ian
|
Tytuł: Napisane: 25 marca 2006, 19:45 |
|
|
8 Ball |
|
|
Wszystkie wywiady, itp z cyganem sa na stronce, kliknij na fani, trzeba mieć macromedie flash 8, albo w IE oglądać.
Bodka już słuchałem. O ziole jest wiele szkół, teoriii prawd, może trzeba po prostu spróbować na sobie?
http://zielonemity.republika.pl/mity.html#1THC1 o takie cóś znalazłem.
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 23 ] |
|