Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 20 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sdr
|
Tytuł: gamebox video recka Napisane: 16 listopada 2004, 21:39 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 16 lipca 2004, 15:56 Posty: 33 Lokalizacja: Piekary Śląskie
|
http://www.gtathegame.tk - od dziś można już zassać niedzielną recenzję sa z gameboxu i ochrzaniać recenzentów od tego jest ten temat
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 16 listopada 2004, 22:28 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 29 sierpnia 2004, 19:35 Posty: 161 Lokalizacja: jesteś ?
|
Nie no jaki koleś, jak piszesz Newsa na stronie o update downloadu to dajesz linka do plików/plika które dodałeś a nie "Znajdziecie w dziale San Andreas Download" troche żałosne
|
|
Góra |
|
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 16 listopada 2004, 22:36 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Mi nie chce zassać
Ostatnio edytowano 16 listopada 2004, 22:41 przez banan, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
Pax21
|
Tytuł: Napisane: 16 listopada 2004, 22:41 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 19 kwietnia 2004, 22:31 Posty: 1250 Lokalizacja: Rzeszów
|
no colt masz racje
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 16:14 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Moi koledzy o tej recce mówili ale ja nie obejrzałem bo troche za wcześnie ten GameBox. Powinien być o 19:00 albo 20 wieczorem. Obejrzałem i z tego co widze to oni zniechęcają od kupna gry. I nie wiem co im sie przycina bo mi płynniutko chodzi i w miare szybko sie wczytuje wszystkie. Napisałem do nich maila i przyznał mi racje jeden z nich (Michał) ale to nie jego recenzja. Prosiłem też o Sprostowanie tego w kolejnym odcinku ale nie wiem czy to zrobi. Gdybyście tak napisali wszyscy to by powiedzieli moze że niemieli racji. Podaje adres: http://tvp.pl/gamebox
|
|
Góra |
|
|
Divx
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 17:07 |
|
|
Nameless Guy |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 17:43 Posty: 877 Lokalizacja: Gryfice
|
HEHEHE jak grać gościu nie umie to się nie dziwie ze nad samochodem nie umie panować.... W ogóle jakieś głupoty gadał! Nie znają się na grach i tyle. Moża tem racji troche mieli, ale dla prawdziwego fana nie liczy się opinia jakiegoś debilnego programu w telewizji pierwszej.
|
|
Góra |
|
|
MdK
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 17:19 |
|
|
Moderator |
Dołączył(a): 30 sierpnia 2004, 20:47 Posty: 562 Lokalizacja: mafiapage.com
|
Tak ten recenzent troszkę walnięty jest. Napisał, że odgłosy w grze są źle zrobione... No i bardzo skrytykował grafikę, która bije na kolana Vice City...
_________________ [czytać eMdiKej]
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 17:29 |
|
|
Moderator |
|
|
W Następnym odcinku Game Boxa muszą odkręcić co powiedzieli o San Andreas bo ich przestane oglądać. Powinno sie pojawić na ekranku televizorka "Poprawiona recenzja San Andreas" .
|
|
Chitman
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 18:01 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 18 lipca 2004, 10:23 Posty: 311 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny
|
Max_Payne napisał(a): Powinno sie pojawić na ekranku televizorka "Poprawiona recenzja San Andreas" .
Lepiej: patch do recenzji GTA SA. Uprzejmie przepraszamy za pomyłkę.
|
Góra |
|
|
MdK
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 18:09 |
|
|
Moderator |
|
Dobre... Opis Patcha...
Patch naprawiający błędy w recenzji gry GTA: San Andreas.
Ja zawsze na game Box patrzyłem z przymrozeniem oka.
|
|
Góra |
|
|
Rafał
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 19:14 |
|
|
Moderator |
|
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
Prawda jest taka że robią wielkie halo przy The Pirates, apokalipse przy Half-Life 2 a San Andreas jadą z błotem (albo wogle nie wspominają - patrz. program Hyper)... No cóż taka już Polska scena... Z tej recenzji można wywnioskować że SA to niedopracowana, nudna strzelanka z domieszką rapu.
Korzystając z okazji chciałem pogratulować Świnoujskiemu oddziałowi Empiku za dostępne w sprzedarzy od ....wczoraj GTA:SA. oby tak dalej panowie a napewno u Was kupie SA na PC.
|
|
Góra |
|
|
sdr
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 21:37 |
|
|
wkraczający |
|
|
Colt napisał(a): Nie no jaki koleś, jak piszesz Newsa na stronie o update downloadu to dajesz linka do plików/plika które dodałeś a nie "Znajdziecie w dziale San Andreas Download" troche żałosne
dziękuję za cenne uwagi następnym razem [jak będzie patch do recki ] postaram się nie popełnić takiego błedu ave
|
|
Góra |
|
|
Chitman
|
Tytuł: Napisane: 17 listopada 2004, 22:06 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 18 lipca 2004, 10:23 Posty: 311 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny
|
Powinni oficjalnie przeprosić fanów GTA Ogólnie pirszy raz oglądałem recenzję z TV i muszę przyznać, że nawet KŚG ma lepsze recenzje... A gorsza od ichniej recenzja to po prostu największa hańba...
|
Góra |
|
|
cichy
|
Tytuł: Napisane: 18 listopada 2004, 21:13 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004, 20:46 Posty: 75 Lokalizacja: Czerwieńsk
|
I wogole mowili o SA jakos dziwnie...jak gdyby to byla jakas przecietna gierka....no i pomijam fakt ze byla recenzowana jako ostatnia...OSTATNIA...to jest porazka
Podpisuje sie pod tym co napisal Chitman...powinni zlozyc oswiadczenie ze przepraszaja fanow GTA i to na samym poczatku programu.....
_________________ NIGHTWISH...NIGHTWISH...NIGHTWISH...
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 18 listopada 2004, 21:50 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Rafko napisał(a): Prawda jest taka że robią wielkie halo przy The Pirates, apokalipse przy Half-Life 2 a San Andreas jadą z błotem (albo wogle nie wspominają - patrz. program Hyper)... No cóż taka już Polska scena... Z tej recenzji można wywnioskować że SA to niedopracowana, nudna strzelanka z domieszką rapu.
A z gazetami to niby inaczej? Zauwazylem, ze wielu fajnow GTA nie traktuje CDA powaznie. Dlaczego? Dlatego, ze oni powaznie nie traktuja GTA. Caly czas walkuja jakies rozgrywki klanow Wolf:ET, w ktorych wiedza o co chodzi tylko jakies waskie grono fanow. Nikomu nie chcialo sie opisywac ZADNYCH ciekawych modyfikacji do GTA, nawet na plycie. Jest co prawda niby-dzial o GTA, ale ostatnia aktualizaja dokonala sie po polskiej premierze... GTA3... Poza tym recenzje: co z tego, ze Vice City i GTA3 dostalo ocene 10/10, skoro recenzje pisal jakis tam Crockett, ktory w CDA pojawia sie chyba tylko po to, by napisac recenzje GTA. Skoro to taki hicior, ze dostal 10/10 to w redakcji powinni sie zabijac, byle kto pierwszy zagral... A tu dupa, tak samo zapowiedz SA pisal jakis tam... Daniel 'Kull' Sodkierwicz i z wielkiej laski dali 4 pierwsze shoty z SA... Zalosne.
Nienawidze stosunku polskich mediow do serii GTA. Tibia do od razu super extra, fenomen, tylu graczy, jeszcze troche to w dzienniku beda o tym pisac, ale jesczze troche i GTA odejdzie w zapomnienie, obawiam sie...
|
|
sdr
|
Tytuł: Napisane: 18 listopada 2004, 23:20 |
|
|
wkraczający |
|
|
NIE!!! nie pozwolimy na to! GTA będzie im się śniło po nocach!! lamy p**************e
scena nie zginie!
|
|
Góra |
|
|
MdK
|
Tytuł: Napisane: 19 listopada 2004, 11:42 |
|
|
Moderator |
|
Ja CDA bardzo poważnie traktuje. Przecież GTA 3 i VC dostali 10/10 co jest wielkim wyczynem. Vice City także zostało wybrane na najlepszą grę w historii (100 numer CDA).
|
|
Góra |
|
|
Colt
|
Tytuł: Napisane: 19 listopada 2004, 22:16 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
sdr uspokuj sie. Napisałem im maila o tym co myśle i żeby sprostowali recenzje SA a jak tego nie zrobią to już ich sprawa że mają zdania telewidzów w dupie i robią byle jak dla kasy a na reszte stawiają ciepłego kloca
Z przepraszaniem nic nie da
|
|
Góra |
|
|
sdr
|
Tytuł: Napisane: 20 listopada 2004, 12:02 |
|
|
wkraczający |