Witam jeżeli chodzi o błędy to ja mam także jeden. Nie wiem czy o taki sam chodzi który Ty masz ale chyba nie.
Jak tylko włoże CD instalacyjna GTA VC no to odpala się setup, tzn próbuje się odpalić ale jak tylko się załatuje no to błąd wylatuje "error code: -6002" jeszcze jest dopisek że może być przyczyna jakiś program i żeby je powyłączać. No to jako technik informatyk wyłączyłem co się tylko dało i nadal to samo. Nie mam pojęcia co jest tymbardziej że jakiś dłuższy czas temu grałem i ładnie chodziło.
Przeglądałem inne fora także aby uzyskać odpowiedź na to pytanie i też nikt nie wie o co chodzi, a też mieli podobny problem do mojego.
Dodam że pracuje na Win XP Pro z all update i SP1. GTA III instaluje się bez problemu ale GTA VC nie idzie
. Dodam jeszcze że sprawdzałem to na 2ch komputerach z Win XP Pro all update SP1. Jeszcze mogę dodać iż Windows jak i obie częśći GTA są legalne więc nie może być tu mowy o tym że może jakiś crack coś popierniczył albo coś.
Dziwi mnie to że nie chce działać tymbardziej że kiedyś grałem i to tez na Win XP i chciałem sobie znowu pograć. Możliwe że jakieś updaty ze strony microsyfu coś popierniczyły
. No i właśnie szukam jakiejś porady na to. Może jakaś poprawka do instalatora jest albo co
. Nie mogłem nic znaleźć. Liczę na Waszą pomoc.