Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
JaraslaV
|
Tytuł: Cos o MC Napisane: 2 listopada 2005, 12:52 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2005, 10:05 Posty: 85 Lokalizacja: HellcitY
|
Pisze ten temat na infie tak ze nie bedzie dlugi chcalem tylko napisac ze denerwojace sa te opinie o niektorych pracach.np
Wies jest slowo powtarzane prawie przy kazdym samochodzie
Albo niektorzy uzytkownicy pisza troczhe za wolgarnie i wedlug mnie wpisoja sie tylko zeby nabijac sobie posty
To by bylo na tyle dzieki za przeczytanie
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
Góra |
|
|
Deedi
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 13:58 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 12 czerwca 2005, 15:49 Posty: 358 Lokalizacja: z planety Teletubisiów :O
|
każdy ma inny gust : ] jednym jakaś praca się podoba, drugim - nie xD
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 14:07 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Jak ktoś namieli idiotyzmami to napisz do mnie, wystawię mu blokadę. Nie ma sprawy. Ale nie możesz wymagać przykładowo od 13-letniego dziecka, nie uczestniczącego w świecie MC opini która wykroczy do poziomu zadawalającego czyjeś ambicje. Może się nie znać, cóż forum o GTA jakby nie patrzeć. : )
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 14:21 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
|
wyjąłes mi to z ust graff .......
oddaj !
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ? Moher szary... ;x
|
|
Góra |
|
|
haif.
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 17:09 |
|
|
Kenji Kasen |
|
"Może się nie znać" - no wlasnie ja sie przykladowo nie znam, ale oceniam tak na swoj gust, czy mi podchodzi czy nie, oczywiscie nie wymienie szczegulow ktore sa zle, ale zawsze to ogolna ocena...
_________________ mailto:[email protected]
|
|
Góra |
|
|
SMOKE
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 17:42 |
|
|
Joey Leone |
|
|
No właśnie ja wystawiłem Kiedyś Moda do Vice City Podjre ślając że jest to mój pierwszy mod. A druga sprawa to jak wystawiłem mojego MC Czyli VW Passat tak mnie za to zj***li że nie wiem i z ten mod taksamo. Więc morał z tego. Do wszystkiego potraficie człowieka zniechęcić . Dziękuje Panstwu Bardzo. Pozdro dla wszystkich.
|
|
Góra |
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 18:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
Dokładnie SMOKE też się z tym zgadzam, spotkałem sie z takim czymś, jak komuś coś pierwszy raz nie wyjdzie, to niektórzy nie dają komuś spróbować ponownie, piszą "nie znasz sie" i koniec
Góra |
|
|
xionc
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 18:56 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 20 kwietnia 2005, 12:49 Posty: 549 Lokalizacja: Zgorzelec/Wrocław
|
Nie znasz sie.
|
|
damian.
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 19:12 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 16:54 Posty: 835 Lokalizacja: G-lin
|
Owned : D
|
|
Paw3l
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 19:36 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 28 maja 2005, 21:37 Posty: 669 Lokalizacja: RydzykLand
|
Madafaka napisał(a): Dokładnie SMOKE też się z tym zgadzam, spotkałem sie z takim czymś, jak komuś coś pierwszy raz nie wyjdzie, to niektórzy nie dają komuś spróbować ponownie, piszą "nie znasz sie" i koniec
Jesli łatwo Cie zniechęcic, znaczy to, ze nie nadajesz sie do tego... Spójrz na innych... Taki D1 na przykład. Jego pierwszy model w 3D był fatalny, pojeżdżali go prawie wszyscy, ale on sie nie poddał i proszę - jakie teraz robi fury?? Jesli sie poddasz przy pierwszej porżce, nie osiągniesz sukcesu... To jest tak jak z jazda na łyżwach - nie przewrócisz się - nie nauczysz się.
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 2 listopada 2005, 21:05 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
no i teraz się tak będziemy masowo żalić na anonimowe osoby, jesteście na tyle asertywni żeby nawiązać rozmowę z autorami postów : ) przeciez nie możemy zbiorowo karać ludzi za to że im nie przypadła do gustu ta, czy inna praca : )))))
prześpijcie się
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|