[WTC] to Wieś Tuning Competition. Konkurs polegający na zrobieni jak najgorszego MC.
Zasady:
W zależności od liczby chętnych dobierzemy was w 2-6 par (lub więcej, jeżeli więcej ludzi się zgłosi). Każda para otrzyma wyznaczoną przez nas baze, którą musi jak najgorzej ztuningować. Ten kto wygra w danej parze, przechodzi do kolejnej rundy, gdzie spotka się z wygranym z innej pary. Prace każdej z par będą poddawane ankiecie takiej jak ta. W tym przypadku do konkursu startujemy też my (ja i universalis), a ponieważ pomysł powstał w trakcie to mamy obaj zapewniony start w 2 rundzie. Mam nadzieje, żę ten niecodzienny konkurs będzie cieszył się wśród was sporą popularnością. Zgłoszenia przyjmujemy przez czas bliżej nieokreślony. O ile będzie to możliwe to pierwsza para wystartuje już w następnym tygodniu, po zakończeniu wstępnej fazy MCC. Każda para otrzyma 1-3 dni na zrobienie swojego wsio tuningu. No więc czekamy na wasze zgłoszenia. Jak zwykle liczymy na was : D. Na zwycięzce finału [WTC] będzie czekała formalna nagroda. Powodzenia.
Tak, tak, tak. To to samo co było w temacie z pojedynkiem. Ale wprowadzam małą zmiane. Ponieważ zgłoszenia na GG i PM są trochę dziwne, więc zmieniam ich formę. Otóż swoje zgłoszenia składacie tutaj. Narazie nie ma określonego czasu, ale chciałbym żebyście zgłaszali się w miare sprawnie. To ma być zabawa. Nie trzeba umieć robić MC (jestem żywym przykładem).
Lista osób, które zgłosiły się za pośrednictwem GG, PM. (Pamiętajcie, Od tej pory zgłaszacie się w tym temacie.)
-bart`
-udusi
-ninjA12
-universalis
-Mr.Kreska
Czekam(y) na was