Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Relic_slayer
|
Tytuł: Prośba o podforum. Napisane: 16 września 2005, 18:13 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 17 lipca 2005, 10:16 Posty: 127 Lokalizacja: Un Wolf Schance :D
|
Dzieńdobry! Otóż miałbym pytanie czy panowie admini mogli by stworzyć podforum dla klubu SAHC (San Andreas Hitman Club). Dla niewtajemniczonych jest to klub dla ludzi kochających nie stuningowane wozy lecz broń. Otóż klub jak zauważyliście jest założony, ponieważ jeszcze paru "wiernych" użytkowników ma napisane w sigu że jest w SAHC. Otóż prosiłbym o podforum dla naszego klubu (najlepiej takie jak ma SARC). Oczywiście jeśli odmówicie zrozumiemy to i nie będę pisać durnych postów typu "pRoszE zrubcie nam podforuma!!!!11111". Decyzje zostawiam adminom.
Relic_Slayer
Nie jestem nazista. Nie lubie po prostu czarnych raperow bo mysla tylko o dziwkach i kasie. 50 cent to gangster. DUPA NIE GANGSTER. Dobry czarny to czarny ktory nie lubi Hip-Hopu. Zly czarny to taki ktory lubi Hip-Hop!
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 16 września 2005, 18:52 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Tak po prostu z dobrego serca prywatnych działów nie zakładamy. : ) Co to jest, na czym się opiera, kto do tego należy, jakieś prezentacje etc. Jeżeli ma to być forum bo ktoś po prostu wymyślił sobie dla odmiany klub to nie. Tylko konkrety.
|
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 16 września 2005, 18:54 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
jeb się
nie chce mi się drugiego skryptu pisać. Może do sarc dodam możliwość opisu swoich ulubionych broni ;f
---
[Grafit]: lol xD
|
|
Góra |
|
|
KreeM
|
Tytuł: Napisane: 16 września 2005, 22:20 |
|
|