Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Relic_slayer
|
Tytuł: Rangi ekhem... Specjalne :P Napisane: 2 września 2005, 21:54 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 17 lipca 2005, 10:16 Posty: 127 Lokalizacja: Un Wolf Schance :D
|
Dziendobry. Pytanie TYLKO do adminow. Ile czasu musimy przeczekac aby zleciala nam ranga specjalna za podpascie adminowi? Np. moja ranga NABIJACZ. Pytalem sie juz wszystkich adminow na PW i jakos nie odpowiadacie. Moze zagladacie tylko na forum a nie na skrzynke? Ile uzytkownik z ranga jak ja musi poczekac/nie robic zeby mu ta ranga zleciala? Siedzialem z 2 tygodnie cicho ale sie boje ze mi konto skasujecie. Wiec pytam sie ile jeszcze bede ta range "dumnie" nosil?
Nie jestem nazista. Nie lubie po prostu czarnych raperow bo mysla tylko o dziwkach i kasie. 50 cent to gangster. DUPA NIE GANGSTER. Dobry czarny to czarny ktory nie lubi Hip-Hopu. Zly czarny to taki ktory lubi Hip-Hop!
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 2 września 2005, 22:28 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
kolejny niepełnosprytny... Oduczcie się zakładać tego typu, zbędnych społeczeństwu tematów.
---
edit.
żeby nie było wątpliwości, wbrew temu co twierdzisz - "pytanie się wszystkich adminów na PW" nie jest prawdą. Pisałeś do mnie na PW 2x, w żadnym z postów nie wspomniałeś z pytaniem o rangi. Dlatego niestety muszę pozostać draniowatym gościem i nie udzielać informacji w tym temacie. "PW nie gryzie" [TM]
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 3 września 2005, 10:37 |
|
|
ta, do mnie nie pisa ł w ogóle
|
|
Góra |
|