GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 15:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sierpnia 2005, 19:31 
8 Ball

T.Crush napisał(a):
I piszesz, że to takie trudne, ale jeśli użyjesz kodu, to przecież, ukończenie gry w 100% będzie nie możliwe. Ja na przykład wolę ten sposób Edriana, bo się chitów nie używa i 100% gry da się ukończyć i w statystykach punkty nie spadają.

Popieram! Tez przyznam sie ze poszedlem w Wasze ślady i mam Newz Chopper'a. Ma klasę 8) Peace 2 Edrian and all of YOU

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2005, 16:19 
8 Ball

zawsze mozesz nie sejwowac na tym samym slocie , wiec nic by sie nie stalo z %, no ale jak kto woli. wieczorem opisze, tu 'cos'...O_o

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2005, 22:34 
King Courtney

Lol ninja mamy wieczur a wszyscy są ciekawu tego twojego niby tak trudnego sposobu na zdobycie awięc no doroboty :] Bo ja taksmo z chęciom bym się pomęczył z tym sposobem ...

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 14:42 
8 Ball

no dobra, sorrkin ze nie zaprezentowalem sposobu wczoraj, ale wiem ze byscie mnie nie zrozumieli, wiec dzis to opisze ;t

kto chce z was zdobyc tego samego SAN NEWS a bardziej sie pomeczyc reka w gore.
mowie od razu, bez sciemy i i wyolbrzymania go, ale to czy on jest latwy, to ja juz na wstepie mowie ze nie, a i wy musiscie sie przekonac

otoz, SAN Heli, znany jako News Chopper przsylatuje zawsze przy 3/> * a z nim Police Maverick. Jak sie okazuje, w srodku nikogo nie ma, a zestrzelenie takiego nic nie da, poza tym, ze juz wiecej nie przyleci. no to teraz czas na dzialanie wlasciwe. wybieramy sobie jakies miejsce, najlepiej na dachu szpitala, bo czesto tam bedziecie sie pokazywac. wpisujemy CHEAT na jetpack i wlatujemy na gore. teraz znowu 2x CHEAT na przyrost * (4) i czekamy na 2 helikoptery. Gdy sie juz pojawia i uzyw2amy jetpacka by dostac sie na dach smiglowca, tak, by mozna bylo na nim swobodnie stanac. UWAZAJCIE bo police mav potrafi strzelac przez sufit (!!) co prowokuje czesto smierc. naszym zadaniem jest jednak nie zestrzelenie pojazdu a wyczekaniu momentu, az police maverick i SAN beda do siebie rownolegle (akcja taka zdarza sie jednak nie czesto, przy wymijaniu) z rozna wysokoscia (jak stajemy, to SAN musi byc do nas obrocony profilem a jego drzwi musza byc na wysokosci max glowy. gdy wam sie uda otworzyc drzwi , za zadne skarby nie wciskajcie nic wiecej, zadnych kierunkow itp bo to spowoduje, ze carl nie wsiadzie do heliego, tylko otworzy drzwi i spadnie!!. jednak to sie latwo czyta, ale kazdy niech sprobuje. ja na opracowanie tej metody (zainspirowal mnie udusi tym tematem) potrzebowalem 2,5h zeby dostac tego smiecia. jednak gdy juz go zdobedziemy, nasza satysfakcja jest 1000 razy wieksza niz przestawieniu w wyscigu helikoptera itp.

zeby dostac jednak police maverick nie trzeba sie tak meczyc (chocby z tego wzgledu, ze juz nie trzeba stac na helikopterze, a szczegolnie na SAN jest to niewykonalne, poniewaz obraca sie on wokol wlasnej osi, przy czym latwo spasc). Jedziemy na stare wykupione lotnisko. robimy rozpizdziaj, lub czity na 4* i czekamy, tym czasem wlatujemy na 'wieze kontrolna' kolo save house i czekamy, az helikopter przyleci. jesli wyminal nas przy starcie., jetpackiem lecimy do przodu ( ale na prawde, kilka metrow, heli za plecami) i szybko wracamy. w tym czasie heli powinien bardzo nisko na buda przelciec, co w gruncie rzeczy daje nam okazje na zlapanie police maverick'a.

niby proste. oczywiscie jak ktos jest super hiper wymiatacz moze sie pokusic o nie stosowanie czitow przy 1 i 2 heli, jednak to bedzie wymuszalo na nim co-15-sekundowe-odnowienie-zycia ;p (chociazby save house, lub apteczki na ulicach po przejmowaniu terenu, a jetpack jest wlasnie na VM, tam gdzie byl opisany police maverick

e to chyba wszystko, jak cos mi sie przypomni to dopisze. milego spadania z helikopterow, bedzie ci to czesto towarzyszylo, jak i mi ;p

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 14:48 
8 Ball

helikopter san nevs jest w las venturas :! na takim wysokim budynku koło policji najlepiej dostac sie tam jetpackiem z vm po skonczonej misji the black project:)

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 15:02 
D-ICE

pokaz na mapie bo nie bardzo kojaze

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 15:17 
Hate me now.

Zdobywamy Police Maverick'a 8)

Jedziemy w okolice tego charakterystycznego budynku
Obrazek

Odwracamy sie i widzimy inny budynek z dachem na wyskosci autostrady. Ustawiamy jakis samochod tak jak na obrazku
Obrazek
Wskakujemy na daszek...
Obrazek
...i idziemy na lewo
Obrazek
no i cieszymy mordke :)
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 19:47 
Joey Leone

Zdaje mi się ninja, że nawet bez kodów by się dało go zdobyć, ale to już kamikadze...

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2005, 21:26 
8 Ball

mowilem ze sie da ale to by trwalo kilka godzin dluzej, bo przez 1 spadniecie mamy chyba 1% zycia, wiec jeden postrzal z dzialka helikopterowego i sija

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]