Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
qmaks
|
Tytuł: problem z misja Los Desperados Napisane: 11 sierpnia 2005, 14:27 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Witam mam problem z tą misja Los Desperados gdyz zupelnie nie wiem co w niej trzeba zrobic moze jestem tempy ale wogle nie czaje o co w niej chodzi prosze o pomoc z góry dzieki ( jesli sie powtórzylem to sory ale szukalem tego tematu i nie moglem znalesc )
|
|
Góra |
|
|
djserek
|
Tytuł: Napisane: 11 sierpnia 2005, 14:31 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 19:43 Posty: 345 Lokalizacja: Warszawa (San Andreas)
|
|
Góra |
|
|
qmaks
|
Tytuł: Napisane: 11 sierpnia 2005, 14:40 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
mam strasznie wolne łacze i zanim mi sie film załaduje to troche czasu minie a moze i wogle mi sie nie załaduje ;( nie mozesz mi w skórcie napisac jak to trzeba zrobic byłbym ci bardzo wdzięczny
|
|
Góra |
|
|
djserek
|
Tytuł: Napisane: 11 sierpnia 2005, 14:54 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 19:43 Posty: 345 Lokalizacja: Warszawa (San Andreas)
|
Weź czterodrzwiowy samochód i zwerbuj 2 gangsterów. Następnie jedź we wskazane miejsce. Na miejscu wybij wszystkich Vagosów. Jeżeli straciłeś trochę życia, pozwól sprzymierzeńcom dokończyć zabawę, samemu zostając w bezpiecznej odległości. Następna część misji również polega na wybijaniu Vagosów, z tym że już w innym nieco miejscu. Gdy przejdziesz do ostatniej części, szybko zestrzel jednego z przeciwników z dachu, gdyż ma on wyrzutnię rakiet i jest bardzo niebezpieczny. Wybij pozostałych, ażeby zakończyć misję.
Źródło:www.zaibatsu.pl
_________________ 400x70
|
|
Góra |
|
|
qmaks
|
Tytuł: Napisane: 11 sierpnia 2005, 15:10 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
sorka ze zawracam ci głowe ale nie pamietam jak mam ich zwerbowac jesli bys mogl mi napisac jak to sie robi jeszce raz z góry dziekuje wiem ze zadaje głupie pytania
|
|
Góra |
|
|
BifbuzZ
|
Tytuł: Napisane: 11 sierpnia 2005, 17:36 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
Aby zwerbować gangstera musisz namieżyć go z jakiejś broni (LMB) i wcisnąć ( H ). Możesz też sterować nim czy ma iść z tobą ( G ) czy zostać tam gdzie sie znajduje ( H).
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|