Dołączył(a): 25 lipca 2005, 12:16 Posty: 83 Lokalizacja: Włoszczowa
Czy ktoś moze mi napisac jak mam przejsc ta misje bo za chama nie moge wjechac tym motorem na samolot. Po prostu nie moge go dogonic a nie uderzam w zadna beczke.PLS[/b]
Musisz pochylić się do przodu tak jakbyś robił stoppie ale nie stanąć prosto na mototrze tylko się na nim połozyć. Wtedy powinieneś przejść bez problemu
wystarczy jechac za samolotem tak żeby musisz jechać kolo wypadających beczek z samlotu .wtedy motor bedzie przyspieszał.i jak bedziesz blisko wijazdu upewniając sie ze nie spadnie żana beczka wiedź tam !!
Dołączył(a): 25 lipca 2005, 22:28 Posty: 2 Lokalizacja: Bieruń City
a wiec ja napisze jak mnie udalo sie to przejsc ... odrazu gdy widzalem siebie na motorze ale lecialy napisy trzymalem gaz i po napisach odrazu wystartowal podnosilem przodnie kolo i trzymalem sie prawej strony lotniska tak aby beczki mnie nie siegaly gdy bylem bardzo blisko nie wiem ale beczki przestaly leciec (moze jest to normalne ale ja tak mialem) puzniej szybko zeszlem z motora i skrylem sie z lewej strony za sciana gdy przelciala beczka poszlem dalej wybijalem kolesi z noza doszlem do konca ciagle sie kryjac i zucilem obok stosu beczek bombe (wyglada jak plecaczek masz to wsrod broni) i wyskoczylem z samolotu
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 19:12 Posty: 1 Lokalizacja: Skawina
ja tez tego nie moglem przejsc , ale skapnelem sie ze trzeba jachac za silnikami samolotu bo wtedy one cie ciągną i przyspeszasz szybciej niz normalnie, i wcale nie trzeba bylo stawac na przednim lub tylnim kole, tylko jechac po boku
tez nie moglem tej misji przejsć. ja wpisalem kod na mgłe i od razu samolot zwolnił PS: też próbowlem sposoby przedmówcow ale nic nie działało jak powinno.