Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
sito
|
Tytuł: wideo solucja do san andreas Napisane: 19 lipca 2005, 11:48 |
|
|
Joey Leone |
Dołączył(a): 17 czerwca 2005, 14:55 Posty: 210 Lokalizacja: Jamajka
|
wiem,wiem był już taki temat i ktoś zamiescił linka do owej solucji ale wpisuje w szukaj wide solucja do san andreas i niema tego !! xO pomocy !! miałem format i link zaginoł a miałem w ulubionych , chciałbym pooglądać sobie bo niema co robić, a wiem ze na was można polegać szanowni panowie xD
_________________ TO NIEMOŻLIWE !! xO !! tylko jeszcze niewiem co xD
|
|
Góra |
|
|
pikfin
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 11:50 |
|
|
Kenji Kasen |
|
|
|
Góra |
|
|
Miki
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 11:52 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 12:47 Posty: 146 Lokalizacja: Los Santos, Rodeo
|
|
Góra |
|
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 12:02 |
|
|
Joey Leone |
|
miki nabijasz posty specjalnie, myślisz ze bym nieznalazł ?? mi niechodzi tu o san andreas ale o solida 3 bo przechodze na pleju w chacie, a teraz se sa pooglądam xD MIKI POWINIEN DOSTAĆ OSTRZEŻENIE !!
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 12:11 |
|
|
Cytuj: wiem,wiem był już taki temat i ktoś zamiescił linka do owej solucji ale wpisuje w szukaj wide solucja do san andreas i niema tego !! xO pomocy !! miałem format i link zaginoł a miałem w ulubionych , chciałbym pooglądać sobie bo niema co robić, a wiem ze na was można polegać szanowni panowie xD Cytuj: miki nabijasz posty specjalnie, myślisz ze bym nieznalazł ?? mi niechodzi tu o san andreas ale o solida 3 bo przechodze na pleju w chacie, a teraz se sa pooglądam xD MIKI POWINIEN DOSTAĆ OSTRZEŻENIE !!
Mnie sie wydaje, czy Sito jest albo niezdecydowany, albo po prostu nabił posta
|
|
Góra |
|
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 14:08 |
|
|
Joey Leone |
|
napisałem ze teraz pooglądam se sa (san andreas) wiem wiem, nazauważyliscie ale główqnie to o solida chodzi tyle ze oglądam sa a ty miki znowu nabijasz, jestes jakis dziwny, fuck you xD (bez obrazy)
EDIT: a czemu mikiemu niezwrócisz uwagi, on nabił !! fuck !! zawsze tylko ja dostaje xO !! shit...
|
|
Góra |
|
|
Tomq
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 14:53 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 3 lipca 2005, 14:42 Posty: 121 Lokalizacja: Zatopiony statek na środku oceanu spokojnego
|
_________________ Welcome to San Andreas fool
|
|
Góra |
|
|
SpN
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 15:15 |
|
|
8 Ball |
|
|
Fakt że na tym forum jest jakas mania z tym nanbijaniem do przesady
a sito to chyba wogole ma jakies kompleksy widze
i sorry ze nabijam ; <
|
|
Góra |
|
|
Mervin
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 15:25 |
|
|
8 Ball |
|
|
sito napisał(a): miki nabijasz posty specjalnie, myślisz ze bym nieznalazł ?? mi niechodzi tu o san andreas ale o solida 3 bo przechodze na pleju w chacie, a teraz se sa pooglądam xD MIKI POWINIEN DOSTAĆ OSTRZEŻENIE !!
Moim zdanie on nie nabija postow chcial byc mily i podal juz odrazu a ze napisales na forum o San Andreas myslal ze chodzi ci wlasnie a ta gra
|
|
Góra |
|
|
SpN
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 16:00 |
|
|
8 Ball |
|
|
nawet ten temat sie nazywa wideo solucja do SAN ANDREAS
|
|
Góra |
|
|
sito
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 16:06 |
|
|
Joey Leone |
|
chyba jestem downem !! xO !! tak ja jestem downem !! przecież jak wejsdzesz na stuckgamer to odrazu pierwsza jest solucja do san andreas !! SpN jak ja mam kompleksy to ty masz problemy z... umyciem 5 łyżeczek !! xD, ja sie chyba staje obiektem ataku !! może powinni mnie zbanować ?? albo powinienem wylogować sie na miesiąc tak żeby o mnie zapomnili wszyscy, a potem jak już będziecie kogo innego obrażać ujawnić sie ?? chyba TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
EDIT: z tym obrażaniem chodzi o to ze ja mam kompleksy (??) i ze miki dał mi dokładnego linka (moze jednak chciał być miły ) tak jakby moje AQ (czy jakos tak) wynosilo zaledwie 5 !! a wynosi ogromne 6 xO więc to poważnie mnie zraniło TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
|
|
Góra |
|
|
falek.
|
Tytuł: Napisane: 19 lipca 2005, 19:24 |
|
|
Administrator |