Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Jay [Stalker]
|
Tytuł: Jak znajsc sie na 2nd wyspie nie robianc misji na 1st. Napisane: 19 sierpnia 2004, 17:37 |
|
|
nowość na forum! x) |
Dołączył(a): 19 sierpnia 2004, 17:07 Posty: 1 Lokalizacja: Zamosc
|
Na poczontek chcial bym powiedziec ze strona ta jest jednum slowem ''zajebista'' , musze pogratulowac tworcy jestu bardzo ale to bardzo duzo informacji o grach mojej ulubionej serii ''grand theft auto''. No dobrze ale przejdzmy do sedna chciale zamiescic jeden trick na waszej stronie --> mianowicie wiem jak dostac sie na drugol wyspe nie robionc ani jednej misji na pierwszej nie wiem czy jes to patent na miare waszej strony ale sprobuje. Wenc tak jedziemy na most lonczacy pierwszol wyspe z ''starwisch island'' apierwszol wyspen poczontkach tego mostu sol przejscia za barjerke przechodzimy na sriodek mostu i teraz najlepsze czekamy na jakikolwiek STATEK by z mostu skoczyc na nie go typo sterujacy statkiem powinien sie przestraszyc i sam wpasc do wody i moze my sie rozkoszowac plywanie do puki nie przycumujem do jakiegos miejsca gdzie mogli bysmy spokojnie wysionsc na brzeg. Mysle ze to dobry trick chociaz jush wczesnie wymyslony.
|
|
Góra |
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 19 sierpnia 2004, 18:21 |
|
|
_elita |
|
|
jezu, czlowieku... tyle bledow w jednym poscie to jeszcze nie widzialem...tak szczerze to nic z tego nie zrozumialem
aha i jeszcze nie to forum...przeonsze do Tips&Tricks Vice City....
_________________ S.A.R.C. - Drift for life!
Cytuj: <RedBoy> banano ja napisze xE <RedBoy> tylko wyrucham te posty xE
|
|
Góra |
|
|
Chitman
|
Tytuł: Napisane: 19 sierpnia 2004, 18:51 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 18 lipca 2004, 10:23 Posty: 311 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny
|
Ale masz pomysły
Ja mam dużo prostszy pomysł (fakt oparty na jednym kodzie, ale to szczegół ) Po prostu bierzesz jakąś forę, jedziesz na plażę, wpisujesz kod seaways i możesz płynąć samochodem. Łatwo na ląd "wjechać" koło bazy wojskowej. Prostsze? Na pewno nie trzeba czekać
Ps: popracuj człeku nad ortografią, bo Cię nie mogłem zrozumieć!!!
|
Góra |
|
|
Silver
|
Tytuł: Napisane: 19 sierpnia 2004, 22:15 |
|
|
newbie |
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004, 16:06 Posty: 11 Lokalizacja: Poznań
|
Albo wpisać kod na latanie (nie pamiętam go), rozpędzić się przed mostem i auto będzie wędrowało daleeeeko (chyba)! I będziesz w drugiej dzielnicy. Jakie proste. Boże!
_________________ Jestem srebrny jak Silver!
|
|
Góra |
|
|
Chitman
|
Tytuł: Napisane: 20 sierpnia 2004, 07:11 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 18 lipca 2004, 10:23 Posty: 311 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny
|
Silver ----> Tak było w GTA3. Tu chodzi o VC, a takim sposobem nie przeskoczysz, bo pojazd, aż tak wysoko nie lata, aby przeleciał przez barierkę...
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 21 sierpnia 2004, 20:55 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Nom trick nawet dobry...
Silver, Chitman --> Nie każdy chce lamować grę i zjebac sobie save'a... powodzenia... :| Jeżeli chodzi o GTA 3 to ja pobawiłem się handlingiem, a nie jakimiś tam kodami, zjechałem z mostu niewielką masą i wysokim zawieszeniem, odbiłem się od druta i wylądowałem mafia sentinel w Staunton Island, mam screena przy zarwanym moście, 0 kodóff
|
|
Rochu
|
Tytuł: Napisane: 24 sierpnia 2004, 23:36 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2004, 11:26 Posty: 306 Lokalizacja: z Halo
|
A na 3 wyspę w GTA 3 ktoś się umie dostać bo za chu** nie mogę przeskoczyć tej barierki motorowką bo tam jest chyba jakas niewidzialna ściana
|
|
Góra |
|
|
Oliie
|
Tytuł: Napisane: 14 lutego 2005, 22:20 |
|
|
Warning 1/3 |
|
Dołączył(a): 29 stycznia 2005, 18:07 Posty: 112 Lokalizacja: by tu wziąść forsę?
|
a ja mam stary sprawdzony sposób na dostanie się do trzeciego miasta bez jakichkolwiek misji (gta3 of course)!!! Wystarczy wziąść czołg obrócić go lufą do tyłu i na moście jechać strzelając i mając włączony kod na lotu samochodów Albo mam też sposób na wykonanie szybkiego Vigilante z jednym kodem Wystarczy dostarczyć sobie brykę gliniarzy do garażu poczekać aż garaż się zamknie i bangbangbang chyba że Vice to bigbang i tak cały czas tylko trzeba jeszcze wchodzić do bryki po booom
|
|
Góra |
|
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 15 lutego 2005, 11:20 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Boże przecież chodzi o nieużywanie kodów pacanie. Jeszcze jedno - podejdź do mamy i porpoś aby nauczyła cię obsługiwać zegarkiem i kalendarzem bo chyba "24 Sierpień, 22:36" nic dla ciebie nie znaczy.
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|