hmmm no tak... co by tu napisac... moze tylko to ze to moja PIERWSZA ('najpierwsiejwsza') zrobiona w 100% w paincie w cos ponad godzinke.
jako iz posiadam tylko painta, wiele w tej furze nie moglo zostac zmienione, wiec prosze, nie oczekujcie fenomenu, ale prosze was, byscie przy ocenie uwzglednili to iz jestem surowy w tych tematach, itp itd...
co do wozu to jestem najbardziej zadowolony z tylu, ba to jedyna rzecz ktora sie rzuca w oczy... reszte wole przemilczec... moze jakbym mial psp8 to bym zmienil kolor i jakis vinylek by poszedl, a tak to dupcia...
zapraszam do ocenienia mojego shitu.... BMW M3
i jak?
tak... spodziewalem sie takich sugestii, ale obiecuje, jak sie dorwe do psp8 to na pewno zmienie lakier, bo w paincie, to lakier zmieniac mi nie predko, a poki co, zarzucam nowa produkcja, jest to dokladniej audi a8, mam nadzieje ze wyszlo lepiej niz poprzedniczka, ale z powodu ze boaly mnie juz stawy i oczy nie dokonczylem pracy (widac to po felgach i siedzeniach, ale mowie, ze jak skombinuje paint shop pro (milewidziane pomocne linki z freewarem) to cos lepszego zrobie).
sorrki ale znowu bedzie gif, tyle ze wolniejszy.
opinie do tejze drugiej fury prosze wydawac w tym samym topicu (nie mam zamiaru zakladac 100 oddzielnych jak inni wiec wszystkie produkcje bede wrzucal do 1 posta)
nizej
atm tara tam! czas na nowy woz.
na kolejny ogien poszlo subaru party ;p, robione dzisiaj rano... (hmmm jest godzina 7.xx... szczerze powiedziawszy nie robiona rano, tylko nad ranem.. o 4.50 pobodka i jazda do pracy.)
hmmm i co tu duzo mowic... znowu nie mzienilem kol, foteli, lakieru... bo wciaz nie mam tego pieprzonego psp (taaa, ciekawe jak bedzie smigal na tych 266mHz O__o)
mam nadzieje ze widac jakis postep w mojej robicie co do 1. auta i moja robota/czas nie ida sie je... marnowac... tymczasem autko w gifie (hehe te przyzwyczajenia.
nastepna furka, tym razem vo VII...
hmmm i co wy na te poprawki?