Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dUdS
|
Tytuł: OG LOC + GANG WARS Napisane: 25 czerwca 2005, 17:16 |
|
|
newbie |
Dołączył(a): 24 czerwca 2005, 22:36 Posty: 12 Lokalizacja: Rumia
|
po 1 :
podczas misji dla og loc'a , chyba "managment issues" , tej z gostkiem którego trzeba było utopić w samochodzie, dzwoni telefon kom. cj'a. tyle, ze dzwoni on tylko gdy jestem w samochodzie/rowerze/motorze, jeszcze przed tym gdy zdobyłem samochod kierowcy typka ktorego mam sie pozbyc, a znowu gdy staram sie go zlapać biegnąc za nim, nic NIE DZWONI
po 2:
po misji przejęcia terytorium balluf, czyli parku z oczkiem , jest mozliwosc przejecia innych terytoriów, w ten sposób pozbyłem sie ballasuf, tyle ze mi sie to znudziło i wróciłem do wątku głownego. i własnie z tym mam problem, gdyż po misji "green sabre" czy jakoś tak, zostałem przeniesiony w góry, a zielony kolor oznaczający moje terytorium , zniknął, mało tego na ulicach jest pełno ballasuf,
moje pytanie jest nastepujace:
czy bede zmuszony odbijac te ziemie, czy też motyw z gang wars konczy sie z moim wyjazdem w góry??
_________________ Anonymous spotkajmy się na http://www.DarkThrone.com , a okaże się ile jesteś wart
|
|
Góra |
|
|
Imothep
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 17:23 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 23 czerwca 2005, 22:33 Posty: 137 Lokalizacja: Myszków Rulez :P
|
nie jestem pewien ale chyba tak... ale słyszałem że na koniec wraca sweet i odzyskujecie los santos, czy jakoś tak inaczej... nie jestem pewnien dokładnie, więc się nie sugeruj moją odpowiedzią...
_________________ GG:2602831 AQQ:4254299 Skype:f4zi_89
|
|
Góra |
|
|
mk89
|
Tytuł: Re: OG LOC + GANG WARS Napisane: 25 czerwca 2005, 17:25 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
dUdS napisał(a): po 1 : podczas misji dla og loc'a , chyba "managment issues" , tej z gostkiem którego trzeba było utopić w samochodzie, dzwoni telefon kom. cj'a. tyle, ze dzwoni on tylko gdy jestem w samochodzie/rowerze/motorze, jeszcze przed tym gdy zdobyłem samochod kierowcy typka ktorego mam sie pozbyc, a znowu gdy staram sie go zlapać biegnąc za nim, nic NIE DZWONI po 2: po misji przejęcia terytorium balluf, czyli parku z oczkiem , jest mozliwosc przejecia innych terytoriów, w ten sposób pozbyłem sie ballasuf, tyle ze mi sie to znudziło i wróciłem do wątku głownego. i własnie z tym mam problem, gdyż po misji "green sabre" czy jakoś tak, zostałem przeniesiony w góry, a zielony kolor oznaczający moje terytorium , zniknął, mało tego na ulicach jest pełno ballasuf, moje pytanie jest nastepujace: czy bede zmuszony odbijac te ziemie, czy też motyw z gang wars konczy sie z moim wyjazdem w góry??
1. Jedziesz do tego Burgera i czekasz na telefon [jezeli zadzwoni wczesniej to nic], odbierasz samochód i jedziesz do PaynSpreya i pozniej na wyznaczone misjce x]
2. Nie bój nic, pozniej zabawa zacznie sie od "nowa". Później to znaczy na sam koniec gry xP
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 17:47 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 17:57 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
łe, wlasnie wrocilem do Los Santos. wszyscy zieloni gdzies znikneli. po ulicach laza tylko Ballasi. i jak tu sie czuc bezpiecznie?
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 18:44 |
|
|
Dopiero po powrocie do LS można podbijać dzielnice ;/ ale też chyba dopiero po jakieś misji dla sweeta
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 19:24 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
a więc tak: Ryder i Smoke Cię zdradzili i w mieście panują tylko Vagos i Ballas... Grove Street zostało sprzedane, dlatego tak jak mówiłem wcześniej było bezsensem zdobywanie wszytskich terytoriów, skoro po powrocie z Las Venturas (ok. 55% gry) trzeba było wszytsko od nowa zdobywać i to od zera !!
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 19:57 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
e tam, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej sobie skilla nabiłem : ) Bardziej się wkurwiłem wydają 20000 $ przy zakupie wiejskiej meliny bez garażu, przeoczając fakt że miejsce zapisu miałem przy innym domku za friko. Do tego wydałem kasę na broń. Teraz trzeba na nowo skombinować $$$$$$$$$ żebym mógł wynająć coś dla siebie w SF.
|
|
dUdS
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 22:58 |
|
|
newbie |
Dołączył(a): 24 czerwca 2005, 22:36 Posty: 12 Lokalizacja: Rumia
|
damn it przejąłem prawie wszystkie wrogie terytoria, a potem znowu bedę robić to samo THIS SUCKS
heh, popełniłem taki sam błądco Grafit66, no cóz , jakoś te 20 tys, sie nadrobi, trzeba to przeboleć
dzieki za info
_________________ Anonymous spotkajmy się na http://www.DarkThrone.com , a okaże się ile jesteś wart
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|