GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 28 listopada 2024, 16:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: OG LOC + GANG WARS
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 17:16 
newbie

po 1 :

podczas misji dla og loc'a , chyba "managment issues" , tej z gostkiem którego trzeba było utopić w samochodzie, dzwoni telefon kom. cj'a. tyle, ze dzwoni on tylko gdy jestem w samochodzie/rowerze/motorze, jeszcze przed tym gdy zdobyłem samochod kierowcy typka ktorego mam sie pozbyc, a znowu gdy staram sie go zlapać biegnąc za nim, nic NIE DZWONI :!: :evil:

po 2:

po misji przejęcia terytorium balluf, czyli parku z oczkiem :) , jest mozliwosc przejecia innych terytoriów, w ten sposób pozbyłem sie ballasuf, tyle ze mi sie to znudziło i wróciłem do wątku głownego. i własnie z tym mam problem, gdyż po misji "green sabre" czy jakoś tak, zostałem przeniesiony w góry, a zielony kolor oznaczający moje terytorium , zniknął, mało tego na ulicach jest pełno ballasuf,

moje pytanie jest nastepujace:

czy bede zmuszony odbijac te ziemie, czy też motyw z gang wars konczy sie z moim wyjazdem w góry??

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 17:23 
El Burro

nie jestem pewien ale chyba tak... ale słyszałem że na koniec wraca sweet i odzyskujecie los santos, czy jakoś tak inaczej... nie jestem pewnien dokładnie, więc się nie sugeruj moją odpowiedzią...

Tytuł: Re: OG LOC + GANG WARS
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 17:25 
Toni Cipriani

dUdS napisał(a):
po 1 :

podczas misji dla og loc'a , chyba "managment issues" , tej z gostkiem którego trzeba było utopić w samochodzie, dzwoni telefon kom. cj'a. tyle, ze dzwoni on tylko gdy jestem w samochodzie/rowerze/motorze, jeszcze przed tym gdy zdobyłem samochod kierowcy typka ktorego mam sie pozbyc, a znowu gdy staram sie go zlapać biegnąc za nim, nic NIE DZWONI :!: :evil:

po 2:

po misji przejęcia terytorium balluf, czyli parku z oczkiem :) , jest mozliwosc przejecia innych terytoriów, w ten sposób pozbyłem sie ballasuf, tyle ze mi sie to znudziło i wróciłem do wątku głownego. i własnie z tym mam problem, gdyż po misji "green sabre" czy jakoś tak, zostałem przeniesiony w góry, a zielony kolor oznaczający moje terytorium , zniknął, mało tego na ulicach jest pełno ballasuf,

moje pytanie jest nastepujace:

czy bede zmuszony odbijac te ziemie, czy też motyw z gang wars konczy sie z moim wyjazdem w góry??

1. Jedziesz do tego Burgera i czekasz na telefon [jezeli zadzwoni wczesniej to nic], odbierasz samochód i jedziesz do PaynSpreya i pozniej na wyznaczone misjce x]

2. Nie bój nic, pozniej zabawa zacznie sie od "nowa". Później to znaczy na sam koniec gry xP

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 17:47 
Nameless Guy

tez jestem po green sabre. EEEE, to pipa zbita, ja myslalem ze tu caly czas bede mogl im mordy obijac (bo to rzeczywiscie niezle wyzwania) a tu co ? QPA, na sam koniec gry.....Kiepako :/

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 17:57 
Administrator

łe, wlasnie wrocilem do Los Santos. wszyscy zieloni gdzies znikneli. po ulicach laza tylko Ballasi. i jak tu sie czuc bezpiecznie? :(

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 18:44 
Dopiero po powrocie do LS można podbijać dzielnice ;/ ale też chyba dopiero po jakieś misji dla sweeta :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 19:24 
Administrator

a więc tak: Ryder i Smoke Cię zdradzili i w mieście panują tylko Vagos i Ballas... Grove Street zostało sprzedane, dlatego tak jak mówiłem wcześniej było bezsensem zdobywanie wszytskich terytoriów, skoro po powrocie z Las Venturas (ok. 55% gry) trzeba było wszytsko od nowa zdobywać i to od zera !!

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 19:57 
Administrator

e tam, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej sobie skilla nabiłem : ) Bardziej się wkurwiłem wydają 20000 $ przy zakupie wiejskiej meliny bez garażu, przeoczając fakt że miejsce zapisu miałem przy innym domku za friko. Do tego wydałem kasę na broń. Teraz trzeba na nowo skombinować $$$$$$$$$ żebym mógł wynająć coś dla siebie w SF.

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2005, 22:58 
newbie

damn it :evil: przejąłem prawie wszystkie wrogie terytoria, a potem znowu bedę robić to samo :!: THIS SUCKS :!: :!:

heh, popełniłem taki sam błądco Grafit66, no cóz , jakoś te 20 tys, sie nadrobi, trzeba to przeboleć

dzieki za info

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]