prezes87 napisał(a):
Otóż podczas tej misji gdy już w podziemnym garażu wyciągam tego klienta i go zabijam, wyskakuje mi powiadomienie żeby przywdziać rzeczy ofiary. No i w chwili gdy wchodze na ikonke określającą owe ciuchy ekran przyciemnia się aż w końcu robi się czarny. Słychać dźwięki z gry ale obrazu dalej nie ma. Klikam ESC i moge sobie buszować po całym menu gta ale jak wracam do gry to obraz nadal pozostaje czarny. Dysponuje ktoś save'm od razu po misju 555 WE TIP ??? Byłbym wdzięczny.
mailto:[email protected]Ja Ci mogę odpowiedzieć.Wejdz na stronę
http://www.gtathegame.net i wejdz w pliki.Pod napisami pliki itp. naciśnij więcej.I wybierz tytuł gry.Wybierz save(Ja radzę save pack bo ma savy po każdej misji)i go pobierz.Jak pobieranie się skończy kliknij OTWÓRZ.Wybierz miasto(np.San fierro) i misję.Weż misje dla CJ i misję 555 we tip .Jak klikniesz na misję to pokaże Ci się taka ikonka.Kliknij prawym przyciskiem myszy i na napis (już lewym przyciskiem)Dodaj do GTA:SA1rar(Czy jakoś tak)i pokaże Ci się ikonka w kształcie książek.Naciśnij na napis Wypakuj Do... i wybierasz Dokumenty i GTA:SA User Files.I Gotowe!Jak coś nie poszło pisz na Prywatną Wiadomość!