Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Carl Johnson
|
Tytuł: Smaczki i ciekawostki. Napisane: 19 czerwca 2005, 00:02 |
|
|
wkraczający |
Dołączył(a): 18 czerwca 2005, 23:57 Posty: 40 Lokalizacja: Los Santos... mała chatka po mej mamie.
|
Witam serdecznie!
Niedawno przeżyłem szok... GTA San Andreas przeszło me wszelkie oczekiwania pod względem realności.
Siedzę z kolegami przy komputerze, akurat ja grałem. Miałem misję, by wywalić Ballas'ów z ich fioletowego terytorium. Po zakupie broni wychodze z Ammu-Nacji, i rozglądam się, by pokazać kumplom grafikę, itd. Ku naszemu zdziwieniu patrzymy w górę, a tam awionetka spada, i z wielkim impetem uderza w przejeżdzające samochody. Wielki pożar, straz pożarna przyjechała i zaczęła gasić.
Samolot który spadł z nieba... rozbił się, a w dodatku w środku nikogo nie bylo, czyli pilot się ewakuował. Przypomnę iż po każdym wybuchu, gdy ktoś został w środku, to widzimy go zmarłego.
Dla mnie jest to niesamowitym "smaczkiem" Gra jest potwornie realna...
Może wy także macie coś tego typu? Wypowiadajcie się!
_________________ .......jest na wakacjach w San Andreas. Nie przeszkadzać mu!
|
|
Góra |
|
|
djserek
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 00:12 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 19:43 Posty: 345 Lokalizacja: Warszawa (San Andreas)
|
Ja też tak miałem u mnie walneła w traktor:D
Zresztą to nie jest nic nowego ponieważ pisali o tym w wywiadze z Rockstar Games:P
_________________ 400x70
|
|
Góra |
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 00:31 |
|
|
wkraczający |
Dołączył(a): 18 czerwca 2005, 23:57 Posty: 40 Lokalizacja: Los Santos... mała chatka po mej mamie.
|
Dobre... nawet o tym nie wiedziałem.
Cieszy mnie tak spora realność. To oznaka że mamy co oczekiwać na nową część tejże serii...
Swoją drogą....Gdy w którejś misji zabito mnie, i odnawiam się w szpitalu... Ide przejść ją jeszcze raz, a po obejrzeniu filmiku wsiadam do pojazdu i chce jechać do celu, pokazuje mi się nad mapką taki samochodzik w strzałce i napis: "Trik Spik" czy coś w ym stylu.... podobno przenosi do wybranego momentu czy coś. Jak tego użyć?
Mówię o wersji na PC.
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 00:53 |
|
|
ja przechodze misje, jade sobie,
i nagle dwa pociski z bazuki przelatuja tuz obok mnie O_o
a nikt nie strzelał
|
|
Góra |
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 03:10 |
|
|
wkraczający |
|
Może to jakiś F-16 strzelał z powietrza rakietami
To ja miałem przed chwilą sytuację... Gonią mnie gliniarze. Uciekam przez plac budoey i wychodzę z drugiej strony mając 3 gwiazdki. Rozglądam się a tu 2 blokady, a za nimi po 5 polcjantów. Nagle w jednym momencie wszyscy naraz wystrzelili i było po mnie.
Nieźle... że tak się ustawić potrafią, i złapać w zasadzkę
|
|
Góra |
|
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 08:20 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
troche już jest w SA takiego realizmu...
|
|
AskeL
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 08:30 |
|
|
nowość na forum! x) |
Dołączył(a): 18 czerwca 2005, 20:49 Posty: 7 Lokalizacja: Grove Street
|
Mnie się zdarzyło że walneła w centrum policji, a akurat miałem wchodzić po Pancerz i resztę
_________________ [you], co się tak patrzysz jak pojebus? Opisu nie widziałeś?
|
|
Góra |
|
|
Luck
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 08:41 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
ech a mnie (u kumpola ) się zdażył korek na cały tunel gdzieś z 3 piętrami
|
|
cichoczeslaw
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 08:43 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
co do tych strzalek to sobie droge skarcasz tak samo bylo na ps2 wciskasz je i przenosi cie pod twój cel
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 10:59 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
a mi się zdażyło gdy byłem na pustyni to NEVADA mnie zabiła no jechałem wozem a tu nagle łub walneła obok mnie ale mnie zabił wybuch samolotu
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 11:18 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Ja jechalem obok Vinewood i tez widzialem awionetke, ktora sie rozbila. Poza tym widzieliscie zachos slonca w miejscowosci Red Country (warto zobaczyc )?
_________________ L O S T
|
|
Góra |
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 12:29 |
|
|
wkraczający |
|
Red County Akurat tam jestem bo nie mogę do Los Santos się zbliżać.... Niebezpieczne itd.
Jeszcze fajna sytuacja się zdarzyła z moim kolegą co grał akurat. Jedzie sobie motorkiem po autostradzie, gdy nagle ktoś z przeciwnego pasa ruchu zjeżdza i na czołowe z moim kumplem. Ten jakoś tak zabawnie wyleciał, że znalazł się daleko, daleko w jakimś przedmieściu!
Aż nam się wierzyć nie chciało! Ale i takie rzeczy się zdarzają
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 13:51 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
mi sie strasznie podobaja msciwi kierowcy. puknalem leciutko stara Cabbie na autobahnie wiodacym wokol calego Los Santos. doslownie otarlem sie o nia. a kierowca co? kierowca zaczyna mnie gonic! nie daje za wygrana, zaczynam sie bac. na szczescie w koncu na jakims zakrecie wpada na latarnie. ale tymczasem ja uciekajac za Cabbiem wpadlem na Regine i Tahome, ktore ROWNIEZ zaczely mnie gonic! musialem sie schowac w Burger Shot, inaczej by doszlo do samosadu. xD
podoba mi sie tez to, ze jak pukniesz w czyjes auto albo pukniesz idac piechota, to koles potrafi wysiasc z auta z bronia w reku i ci nastrzelac po pysku. podobnie z przechodniami. ide se ulica, chce skopac jakas prostytutke, a ona wyciaga pistolet 9mm i do mnie wali. ledwo uszlem z zyciem... xD
fajne sa tez akcje, gdy widac wojny innych gangow z policja. jedzie samochod wypelnionymi czlonkami jakiegos gangu i ostrzeliwuje radiowoz i motory policyjne... ah, smaczki smaczki...
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 15:16 |
|
|
wkraczający |
|
Dokładnie.
Osobiście uwielbiam się przyglądać jak policja kogoś goni, bądz też już go złapała.
Kiedyś jadę sobie autostradą, a tu nagle obok mnie jakiś wariat samochodem. Zaskoczony jestem jak szybko oni tu pędzą... Po chwili słyszę sygnał..... Oglądam się za siebie, a tu pędzą 2 motocykle, 2 SWAT'y i jeden radiowóz!
Jadę dalej, a tuż za zakrętem ten wariat zostaje zatrzymany, obstawiony SWATAMI wwalony do radiowozu ! Myślałem że znowu przeżyje szok!
Jakie to jest realistyczne!
|
|
Góra |
|
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 16:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
a mi sie zdażył coś takiego: jechałem sobie moją gansgta-odpicowaną bryką zasave'ować gdy nagle przywaliło we mnie dodo! trafiłem do szpitala i bryka poszła w pizdu
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 19:11 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
A ja jak grałem u kumpla to idę se i nagle radiowóz. Patrzę i nie mam żadnej gwiazdki, patrzę a to policja ściga kogoś innego.
|
|
Góra |
|
|
mk89
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 21:46 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
Thang napisał(a): ja przechodze misje, jade sobie, i nagle dwa pociski z bazuki przelatuja tuz obok mnie O_o a nikt nie strzelał
To pewnie na misji Toreno’s Last Flight xP Bo jak jechalem do helikoptera to rowniez dwa pociski sobie latały xO
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 19 czerwca 2005, 23:39 |
|
|
wiesz co - zgadza się. podczas tej misji, ale jakieś 500 metrów od tego miejsca początkowego, więc żandego związku w tym nie ma
|
|
Góra |
|
|
ADdoN
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 00:53 |
|
|
Ray Machowski |
|
Dołączył(a): 13 czerwca 2005, 15:24 Posty: 387 Lokalizacja: masz taką koszulke pumy?
|
Mi najbardziej się podoba to, jak jade samochodem ( pierwsze godziny gry ) a tu naglesygnał policyjny. Ale ja przecież nie mam gwiazdek (?). Ogladam się, a tu kapy zwijają kolsia do radiowozu.
Ciekawą akcją było tez to jak ustaiłem samochód prostopadle do kierunku jazdy . Karambol jakich mało. Na dodatek auta zaczęły wybuchać. Śmiag-śmag a tu motor z policjantem-bum. Az tu nagle nastepna seria samochodów - bum trach bach...hehe
Ah, co za gra
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 01:17 |
|
|
Administrator |
|
|
hehe, ja dzisiaj mialem fajna akcje. ide sobie ulica, a tu jedzie sobie radiowoz. spokojnie, kulturka. a tu nagle zajezdza im droge jakas baba Bobcatem i w nich leciutko uderza. policjanci natychmiast wychodza z radiowozu i strzelaja do facetki. babka ginie, a oni jak gdyby nigdy nic wsiadaja do auta i tekst w stylu 'Idziemy na pączki?' xxxD
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 01:34 |
|
|
wkraczający |
|
Macie te sytuacje
To ja miałem inną... Idę do tej przeklętej Cataliny na wzgórze, i wypełniając dla niej drugą misję zjeżdzam w dół, w kierunku ulicy ze sklepem, tam gdzie sejf stoi. Ledwo co wyjeżdzam na ulice, a tu z całym impetem wali we mnie SWAT, o co chodzi? A ten goni jakieś 2 (!!) samochody. Chwile później przyłączyłyt się motorki, i tyle ich widziałem.
No ale ból po uderzeniu pozostał
P.S.: Kto lubi tego zasrańca, tego głupiego gliniarza, Tempenniego?
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 10:29 |
|
|
Administrator |
|
|
Cytuj: P.S.: Kto lubi tego zasrańca, tego głupiego gliniarza, Tempenniego?
NIKT!!
Ale lubie aktora, ktory podklada mu glos. Samuel L Jackson, yeah.
|
|
Gregor
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 10:41 |
|
|
newbie |
|
|
Tak, też lubię Samuela L. Jacksona. Ale Tempenniego nie lubię. To jest ten murzynek?
|
|
Góra |
|
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 10:43 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
L. Jackson roxxxxxxxx! Rola z "Negocjatora" :] ...
|
|
Gregor
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 10:47 |
|
|
newbie |
|
|
A w GTA 4 chcę Jackie Chana!
|
|
Góra |
|
|
Carl Johnson
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 14:44 |
|
|
wkraczający |
|
A ja chce Willa Smitha, i się nie chwalę
Proszę państwa, brak Offtopic'u, sorki że mówię jak jakiś moderator, czy admin, ale nie lubie tego...
Co do sytuacji... Miałem wczoraj te wyścigi po wsi, Wu Zi Mu.... Ścigam się ścigam, musiałem przez drogę przejechać, spojrzałem traktor, no ale dobra, jest jeszcze daleko jade dalej.
Jestem tuz przed tą ulicą, a to powolne gówienko, tak jakby przemieściło się w czasie i jest przede mną. Uderzenie, bach, trach, bum i po samochodzie gdyż wpadłem do pobliskiej wody.
To się nazywa mieć szczęście...
|
|
Góra |
|
|
Black Mage
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 16:09 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 28 sierpnia 2004, 14:58 Posty: 663 Lokalizacja: #gtareview
|
Ogólnie dość trudny był ten wyścig, troche przy nim krwi straciłem Ostatnio jak grałem była akcja że dość szybko obok siebie jechał radiowóz i samochód z Ballasami z którego jeden był wychylony przez okno strzelał w policjantów
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 20 czerwca 2005, 20:11 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
a o samolotach było w jednym z newsów.. widziałem już to nieraz