Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 28 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
mdf
|
Tytuł: Your places... Napisane: 2 czerwca 2005, 21:46 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
W tym temacie piszcie o waszych miejscach zamiszkania czyli wiochach, zadupiach,metropoliach i miasteczkach,jak sie nazywają, co w nich lubicie najbardziej?A czego nie lubicie?Zamieszczajcie zdięcia i piszcie. Zrobiłem ten temat dlatego że w ostatnich dniach dowiedziałem sie że nasz moderator Max_Payne mieszka 10 km ode mnie dobre co nie !!!
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:20 |
|
|
Moderator |
|
|
xD to prawda, mieszkamy w największych zadupi*ch jakie można zrobić xD Moje miasto miało dużą ważność w II Wojnie Światowej, nie lubie w nim, że wszędzie holerne dziury nawet w chodnikach xD lubie że jest małe i nie za dużo sie dzieje, spokojnie sie żyje poprostu, jak ktoś będzie w Morągu to zapraszam do mnie na herbatkę płuerhh xD i ciasteczka kokosowe z luKreeM xD postaram sie niedługo jakieś zdjęcia dać
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:28 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
No wiem gdzie w Morągu można kupić tanie gry - na rynku u Kajtka(fajny kolo) ale nie będe pisał bo bedzie bana bana od banana xD
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:38 |
|
|
Moderator |
|
|
OOOOOOOOooo...tak Kajtuś fajny, ale od niego nie kupuje niestety xD gdyby mieli orginały to co innego xD Dobra już bez offtoplesów xD
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:42 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
|
Góra |
|
|
fireman
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:47 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Ja mieszkam w Poznaniu - kolebce pyr Tez wlasnie odkrylem, ze Burdi chodzi do tej szkoly, do ktorej ja mam zamiar isc. Moze sie spotkamy Burdi. Za co lubie Poznan? Hm....to moje miasto, tu mieszkam. Poza tym mamy wyjatkowe, przecudne i jedyne w swoim rodzaju.....koziolki! Ktore trykaja sie o 13, zamiast 12....Ake tylko czasami. Zapraszamy do Poznania:)
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 22:58 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Krobia>Wielkopolska>Polska.
hejho. 4500 mieszkancow, wyremontowane ulice z funduszy UE, a ja tymczasem czekam, az sie wreszcie przeprowadze blizej centrum (mieszkam ok 3 km od granic 'zespolu miejskiego', tuz za moim domem jest znak z przekreslonym napisem Krobia xE). przy okazji, jak sie przeprowadze to bede mial do wszystkiego blizej, rowniez jak bede wracal ze szkoly - a co najwazniejsze, bede mieszkal NAPRZECIWKO goscia, ktory dostarcza mi internet radiowy. juz widze te sile sygnalu... :OOOO
|
|
LukiTheMan
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 23:24 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Sam środek stolicy (Warszawa jakby ktos nie wiedział )... do wszystkiego mam blisko, wiec nie narzekam, podoba mi sie architektura , lubie tutejszych ludzi itp.
Krótko: wg. mnie Warszawa jest najlepszym miastem w Polsce
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 2 czerwca 2005, 23:26 |
|
|
Administrator |
|
|
LukiTheMan napisał(a): Sam środek stolicy (Warszawa jakby ktos nie wiedział )... do wszystkiego mam blisko, wiec nie narzekam, podoba mi sie architektura , lubie tutejszych ludzi itp. Krótko: wg. mnie Warszawa jest najlepszym miastem w Polsce
zrobcie cos z Wisla. wszystkie inne europejskie stolice maja pieknie zagospodarowane brzegi, a wy macie budki z piwem i krzaki. :f
|
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 08:30 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
"Jest Jedno miasto, które sławi hasło, to moj Białystok moje marzenia, wypijając sok dąze do zbawienia"
Białystok to fajna sprawa, tak moja siostra kazdemu mawia, tu jest mój dom- w bloku zielonym, z ktorego wychodze znanym krokiem mym, lubie te miasto , gdzie zycie niektórych podczas wojny zgaslo.Transport ja wszędzie, nie wiem jak dlaej znowu z tym bedize,jest tu tez rzeka, bialką ją ochrzcili, mala ona z deka , smieic w nia wrzucili, jest takze lawka pod qmpla blokiem, na której czesto wypijam piwo bokiem
dobra nie chce mi sie freestyle'owac, bo nawet nie wiem jak to brzmi. Ale miasto mam duze w miare jak na wioske, i wszystko mi sie podoba w nim(prócz Policji)
|
|
Pauloman
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 10:45 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 22 kwietnia 2005, 18:28 Posty: 30 Lokalizacja: Wilno
|
A ja mieszkam w Wilnie
Jest tu mieszanina narodów, ponieważ miasto często zmieniało swego właściciela, żyje się tu dobrze, tylko czasami trzeba nabić morde jakiemuś litwinu
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 10:56 |
|
|
dzielnica Wesoła/miasto Warszawa.
do centrum z 10 km . ale w centrum nie chciałbym mieszkać, syf.
|
|
Góra |
|
|
Drago
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 10:56 |
|
|
BANNED |
|
|
Ja mieszkam na wsi to dopiero zadupie no i też mam 10 kilosów do Morąga. Za co lubie moją wieś jest spokojna i mieszkają w niej spoko ziomki, fakt że roji się tu od wieśniaków ale jakąś ujdzie.
P.S. Chodze z Madafaką do szkoły no i pozdro Max_Payne!
_________________ Nie wiesz jak sflashować telefon, a może szukasz gier java?! Jeżeli tak to zajrzyj tutaj:
http://www.mfc.prv.pl
Forum o gta Zapraszam!
http://www.gtaextreme.boo.pl/forum
|
|
Góra |
|
|
TheOne
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 11:50 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 27 września 2004, 10:37 Posty: 199 Lokalizacja: Białystok
|
adasko-16>przybij pione, tysz w b-stocku miszkom xD
ale moim zdaniem bialystok to jedno wielkie zadupie, nie zeby bylo mi zle, ale jak chce sie cos kupic to nigdy tego nie ma chcialem qpi PS2 nie mieli nigdzie...
co do rzeki to nie bialka sie zwie tylko biala:P bialka jest gdzies w gorach (baba z gegry zawsze nam to powtarza)
w bialym w sumie da sie zyć, najgorzej nie jest tylko niektorzy ludzie nie sa na poziomie
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 12:01 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
|
Góra |
|
|
Luck
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 12:44 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
Ziemia Europa Polska Warszawa Otwock (pod W-wą)
Miasto cool to jak mini warszawa, wszystko pod ręką a wszystko w dobrej jakości. Jest lasek, 3 stacje benzynowe,mnuuuuustwo ulic i nie ma prawie wogule glin. Czasem coś się zdaży, ostatnio student żucił się pod pociąg bo się bał matury, ale ogólnie jest spokojnie.
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 13:04 |
|
|
Moderator |
|
|
Podziękowania Drago xD Kajtuś rulezzzzz xD
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 13:30 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
Ja mieszkam w Pozkau, super miasto. Mieszkam na Matejki, jakieś 2 kilosy do centrum gdzie są piękne moje ulubione trukające się koziołki i pełno sklepów. Są tam duże centra handlowe czyli M1, Poznań Plaza (w pon. otwarty), King Kross (największy Media Markt w Europie tam jest ), Stary Browar (wybudował go Jan Kulczyk ) i Kupiec Poznański (stary, już nikt do niego nie chodzi). Są dwa duże kina (Multikono i Kinepolis [te kino wymiata]). Do szkoły mam rzut kapeluszem, podstawówka na Berwińskiego koło ładnego Parku Wilsona. Obok Kossaka, gdzie mieszka mój ziomuś. I se tam można jeździć na desce. Kościół blisko, św. Anny. Lubię moje miasto. Kocham Poznań. To najlepsze miasto w Poznaniu.
|
|
Góra |
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:00 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Cytuj: podstawówka na Berwińskiego
Ile ty masz lat że do podstawówki chodzisz Hugo? Ja nic do tego nie mam tylko sie pytam xD, i mam do was wszyskich prośbe żeby nie zakładać tematu to piszcie ile macie lat hehe ja mam 15 i chodze do bezimiennego gimnazjum w Małdytach blisko Morąga ktory jest blisko Olsztyna
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:06 |
|
|
Hugo - właśnie siedzę w Poznaniu. Fajne miasto. dzisiaj ide do Kinepolisa
Cytuj: Kocham Poznań. To najlepsze miasto w Poznaniu.
eee ? xDDD
|
|
Góra |
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:20 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
Sorry, w Polsce. W jakim hotelu (jeśli jhesteś w hotelu) jesteś? Blisko mnie jest 4 gwiazdkowy Dorian. Poznań rządzi.
|
|
Góra |
|
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:28 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
TheOne napisał(a): adasko-16>przybij pione, tysz w b-stocku miszkom xD ale moim zdaniem bialystok to jedno wielkie zadupie, nie zeby bylo mi zle, ale jak chce sie cos kupic to nigdy tego nie ma chcialem qpi PS2 nie mieli nigdzie... co do rzeki to nie bialka sie zwie tylko biala:P bialka jest gdzies w gorach (baba z gegry zawsze nam to powtarza) w bialym w sumie da sie zyć, najgorzej nie jest tylko niektorzy ludzie nie sa na poziomie
dziwne ja PS2 widzialem wszedzie wystarczy do tej galeri w Auchan zajsc maja nawet chude wersje, a dla mnie to zawsze bedzie bialka i wszyscy tak mowią, faza była jak Bażantarka wylała i zalala tunel:D:D
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:33 |
|
|
no to tak: USA-> California->Los Angeles xD [joke]
true: Polska->Sląsk->Mszana xDDD (nie wiecie co to xD) taka wieś, O_o.... nie! solectwo! muehehe 6000 ludziskow, fajnie ze jest spokojnie i owogole ....ale do porzadnego Empika to trzeba albo do Rybnika, albo do Katowic (jest wogole? xD )
do Katowic mam jakies 50 km. Mieszkam niedaleko Czech xD i jak czasami ide gdziesz dalej od mojego domu to mi przysylaja z Idei ze jestem w Czechach xDDD
|
|
Góra |
|
|
LukiTheMan
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 14:54 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
enjoi napisał(a): zrobcie cos z Wisla. wszystkie inne europejskie stolice maja pieknie zagospodarowane brzegi, a wy macie budki z piwem i krzaki. :f
Juz cos z tym robią, zaczeli remonty itp.
Zeby nie było, ze mieszkam w samym centrum bo mieszkam w dzielnicy obok Centrum, wiec syfu tu nie ma.... i choc mieszkam koło (z 150m) od bardzo ruchliwej drogi mam tu wielki spokój i cisze (wszyscy sie dziwia, ze tu tak spokojnie)
Słyszałem, ze na Ślasku powietrze i wode mozna nozem kroic <joke>
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 17:58 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
Rydzyna, Wielkopolska
A ja tutaj prawie nic nie mam oprócz domu, podstawówki i gimnazjum (do których kiedyś uczęszczałem), jest zamek, który pełni funkcję hotelu, mamy tu kilka większych firm, gdzie wiara może się zatrudnić. Jeśli chodzi o rozrywkę, to idziemy do parku na piwo i tradycyjnie coś rozjeb*ć (jakiś płotek na odludziu lub cos w tym stylu) lub najczęściej wsiadamy do autobusu linii 12 i jedziemy do Leszna oddalonego o 5 km od mojego miasteczka. Tam idziemy na piwo do ogródka lub do jakiegoś Pubu (a wybór jest nawet duży jak na takie miasto) albo na imprezę do pewnego klubu
Rydzynę lubię za spokój i dużą ilość drzew Plotki u nas szybko się rozchodzą, bo większość ludzi się zna. Coraz więcej widać jakieś nowe budowy, bo poprostu ludzie szukają takiego spokoju jaki tutaj zresztą mamy. Nowy burmistrz jest leniwy i niczego nowego nam nie buduje Poznałem tutaj najlepszych kumpli jakich mozna sobie wyobrazić, choć czasem przesadzają A i na zakupy też jeździmy do Leszna, bo w Rydzynie są same spozywczaki
Na tym kończę krótki opis mojego miasteczka, zdjęcia na http://www.rydzyna.pl
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 18:19 |
|
|
Administrator |
|
|
RYDZYNA! RYDZYNA!!! WOOT!
Musimy sie spotkac, ziombel. ja tam czesto przejezdzam (poki co to z rodzicami, ale juz niebawem bede mogl sam jezdzic), jak jade w odwiedziny do brata... zreszta... pociag chyba zatrzymuje sie w Rydzynie. xD
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 3 czerwca 2005, 19:18 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
no stacja nazywa się Rydzyna ale to w rzeczywistości jest Kłoda widzę, że też w tym roku prawko zdajesz ;D a jazdy już masz ? ja dopiero czekam na kase od rodzinki na urodzinki (ale fristajl ;p) i wtedy będę mógł sobie pojeździć w eLce no i nie, że masz brata w Rydzynie też go przyciągnął tutejszy spokój i duża ilość drzew ?:P a może go znam i ani niewiem
|
|
Black Mage
|
Tytuł: Napisane: 4 czerwca 2005, 21:27 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 28 sierpnia 2004, 14:58 Posty: 663 Lokalizacja: #gtareview
|
mardok napisał(a): Polska->Sląsk->Mszana
Mardok to w sumie też nie jesteśmy od siebie aż tak daleko
Polska > Śląsk > Czernica (większe miasta w pobliżu: Rybnik, Racibórz)
Moja miejscowość to takie małe zadupie, troche ponad 200o mieszkańców, ale nie jest tu źle. Do gimnazjum chodze na Piece, jest to gimnazjum gdzie chodzą uczniowie z całej gmniy Gaszowice (Gaszowice, Czernica, Piece, Szczerbice, Łuków Śląski).
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 28 ] |
|