GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 22:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Your places...
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 21:46 
Nameless Guy

W tym temacie piszcie o waszych miejscach zamiszkania czyli wiochach, zadupiach,metropoliach i miasteczkach,jak sie nazywają, co w nich lubicie najbardziej?A czego nie lubicie?Zamieszczajcie zdięcia i piszcie. Zrobiłem ten temat dlatego że w ostatnich dniach dowiedziałem sie że nasz moderator Max_Payne mieszka 10 km ode mnie dobre co nie !!!

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:20 
Moderator

xD to prawda, mieszkamy w największych zadupi*ch jakie można zrobić xD Moje miasto miało dużą ważność w II Wojnie Światowej, nie lubie w nim, że wszędzie holerne dziury nawet w chodnikach xD lubie że jest małe i nie za dużo sie dzieje, spokojnie sie żyje poprostu, jak ktoś będzie w Morągu to zapraszam do mnie na herbatkę płuerhh xD i ciasteczka kokosowe z luKreeM xD postaram sie niedługo jakieś zdjęcia dać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:28 
Nameless Guy

No wiem gdzie w Morągu można kupić tanie gry - na rynku u Kajtka(fajny kolo) ale nie będe pisał bo bedzie bana bana od banana xD

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:38 
Moderator

OOOOOOOOooo...tak Kajtuś fajny, ale od niego nie kupuje niestety xD gdyby mieli orginały to co innego xD Dobra już bez offtoplesów xD

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:42 
Nameless Guy

Ja mam od niego wszystkie gry chyba ale dobra już nie pisze bo bnie zbanujo.

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:47 
nowość na forum! x)

Ja mieszkam w Poznaniu - kolebce pyr :) Tez wlasnie odkrylem, ze Burdi chodzi do tej szkoly, do ktorej ja mam zamiar isc. Moze sie spotkamy Burdi. Za co lubie Poznan? Hm....to moje miasto, tu mieszkam. Poza tym mamy wyjatkowe, przecudne i jedyne w swoim rodzaju.....koziolki! Ktore trykaja sie o 13, zamiast 12....Ake tylko czasami. Zapraszamy do Poznania:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 22:58 
Administrator

Krobia>Wielkopolska>Polska.

hejho. 4500 mieszkancow, wyremontowane ulice z funduszy UE, a ja tymczasem czekam, az sie wreszcie przeprowadze blizej centrum (mieszkam ok 3 km od granic 'zespolu miejskiego', tuz za moim domem jest znak z przekreslonym napisem Krobia xE). przy okazji, jak sie przeprowadze to bede mial do wszystkiego blizej, rowniez jak bede wracal ze szkoly - a co najwazniejsze, bede mieszkal NAPRZECIWKO goscia, ktory dostarcza mi internet radiowy. juz widze te sile sygnalu... :OOOO

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 23:24 
Luigii Goterelli

Sam środek stolicy (Warszawa jakby ktos nie wiedział :wink: )... do wszystkiego mam blisko, wiec nie narzekam, podoba mi sie architektura , lubie tutejszych ludzi itp.
Krótko: wg. mnie Warszawa jest najlepszym miastem w Polsce 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 czerwca 2005, 23:26 
Administrator

LukiTheMan napisał(a):
Sam środek stolicy (Warszawa jakby ktos nie wiedział :wink: )... do wszystkiego mam blisko, wiec nie narzekam, podoba mi sie architektura , lubie tutejszych ludzi itp.
Krótko: wg. mnie Warszawa jest najlepszym miastem w Polsce 8)

zrobcie cos z Wisla. wszystkie inne europejskie stolice maja pieknie zagospodarowane brzegi, a wy macie budki z piwem i krzaki. :f

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 08:30 
Kenji Kasen

"Jest Jedno miasto, które sławi hasło, to moj Białystok moje marzenia, wypijając sok dąze do zbawienia"

Białystok to fajna sprawa, tak moja siostra kazdemu mawia, tu jest mój dom- w bloku zielonym, z ktorego wychodze znanym krokiem mym, lubie te miasto , gdzie zycie niektórych podczas wojny zgaslo.Transport ja wszędzie, nie wiem jak dlaej znowu z tym bedize,jest tu tez rzeka, bialką ją ochrzcili, mala ona z deka , smieic w nia wrzucili, jest takze lawka pod qmpla blokiem, na której czesto wypijam piwo bokiem

dobra nie chce mi sie freestyle'owac, bo nawet nie wiem jak to brzmi. Ale miasto mam duze w miare jak na wioske, i wszystko mi sie podoba w nim(prócz Policji)

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 10:45 
wkraczający

A ja mieszkam w Wilnie
Jest tu mieszanina narodów, ponieważ miasto często zmieniało swego właściciela, żyje się tu dobrze, tylko czasami trzeba nabić morde jakiemuś litwinu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 10:56 
dzielnica Wesoła/miasto Warszawa.
do centrum z 10 km :<. ale w centrum nie chciałbym mieszkać, syf.

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 10:56 
BANNED

Ja mieszkam na wsi to dopiero zadupie no i też mam 10 kilosów do Morąga. Za co lubie moją wieś jest spokojna i mieszkają w niej spoko ziomki, fakt że roji się tu od wieśniaków ale jakąś ujdzie.

P.S. Chodze z Madafaką do szkoły no i pozdro Max_Payne!

http://www.gtaextreme.boo.pl/forum

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 11:50 
Luigii Goterelli

adasko-16>przybij pione, tysz w b-stocku miszkom xD
ale moim zdaniem bialystok to jedno wielkie zadupie, nie zeby bylo mi zle, ale jak chce sie cos kupic to nigdy tego nie ma :P chcialem qpi PS2 nie mieli nigdzie...
co do rzeki to nie bialka sie zwie tylko biala:P bialka jest gdzies w gorach :P(baba z gegry zawsze nam to powtarza)
w bialym w sumie da sie zyć, najgorzej nie jest :P tylko niektorzy ludzie nie sa na poziomie

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 12:01 
Nameless Guy

No słyszałem o tym Drago chodze z nim hyba newet do klasy hehe (w ławce siedzimy razem ale i tak go nie lubie :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 12:44 
Warning 2/3

Ziemia -> Europa -> Polska -> Warszawa -> Otwock (pod W-wą)

Miasto cool to jak mini warszawa, wszystko pod ręką a wszystko w dobrej jakości. Jest lasek, 3 stacje benzynowe,mnuuuuustwo ulic i nie ma prawie wogule glin. Czasem coś się zdaży, ostatnio student żucił się pod pociąg bo się bał matury, ale ogólnie jest spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 13:04 
Moderator

Podziękowania Drago xD Kajtuś rulezzzzz xD

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 13:30 
Nameless Guy

Ja mieszkam w Pozkau, super miasto. Mieszkam na Matejki, jakieś 2 kilosy do centrum gdzie są piękne moje ulubione trukające się koziołki i pełno sklepów. Są tam duże centra handlowe czyli M1, Poznań Plaza (w pon. otwarty), King Kross (największy Media Markt w Europie tam jest :D ), Stary Browar (wybudował go Jan Kulczyk :) ) i Kupiec Poznański (stary, już nikt do niego nie chodzi). Są dwa duże kina (Multikono i Kinepolis [te kino wymiata]). Do szkoły mam rzut kapeluszem, podstawówka na Berwińskiego koło ładnego Parku Wilsona. Obok Kossaka, gdzie mieszka mój ziomuś. I se tam można jeździć na desce. Kościół blisko, św. Anny. Lubię moje miasto. Kocham Poznań. To najlepsze miasto w Poznaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:00 
Nameless Guy

Cytuj:
podstawówka na Berwińskiego

Ile ty masz lat że do podstawówki chodzisz Hugo? Ja nic do tego nie mam tylko sie pytam xD, i mam do was wszyskich prośbe żeby nie zakładać tematu to piszcie ile macie lat hehe ja mam 15 i chodze do bezimiennego gimnazjum w Małdytach blisko Morąga ktory jest blisko Olsztyna 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:06 
Hugo - właśnie siedzę w Poznaniu. Fajne miasto. dzisiaj ide do Kinepolisa :D

Cytuj:
Kocham Poznań. To najlepsze miasto w Poznaniu.

eee ? xDDD

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:20 
Nameless Guy

Sorry, w Polsce. W jakim hotelu (jeśli jhesteś w hotelu) jesteś? Blisko mnie jest 4 gwiazdkowy Dorian. Poznań rządzi.

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:28 
Kenji Kasen

TheOne napisał(a):
adasko-16>przybij pione, tysz w b-stocku miszkom xD
ale moim zdaniem bialystok to jedno wielkie zadupie, nie zeby bylo mi zle, ale jak chce sie cos kupic to nigdy tego nie ma :P chcialem qpi PS2 nie mieli nigdzie...
co do rzeki to nie bialka sie zwie tylko biala:P bialka jest gdzies w gorach :P(baba z gegry zawsze nam to powtarza)
w bialym w sumie da sie zyć, najgorzej nie jest :P tylko niektorzy ludzie nie sa na poziomie

dziwne ja PS2 widzialem wszedzie wystarczy do tej galeri w Auchan zajsc maja nawet chude wersje, a dla mnie to zawsze bedzie bialka i wszyscy tak mowią, faza była jak Bażantarka wylała i zalala tunel:D:D

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:33 
no to tak: USA-> California->Los Angeles xD [joke]

true: Polska->Sląsk->Mszana xDDD (nie wiecie co to xD) taka wieś, O_o.... nie! solectwo! muehehe 6000 ludziskow, fajnie ze jest spokojnie i owogole ....ale do porzadnego Empika to trzeba albo do Rybnika, albo do Katowic (jest wogole? xD )
do Katowic mam jakies 50 km. Mieszkam niedaleko Czech xD i jak czasami ide gdziesz dalej od mojego domu to mi przysylaja z Idei ze jestem w Czechach xDDD

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 14:54 
Luigii Goterelli

enjoi napisał(a):
zrobcie cos z Wisla. wszystkie inne europejskie stolice maja pieknie zagospodarowane brzegi, a wy macie budki z piwem i krzaki. :f

Juz cos z tym robią, zaczeli remonty itp.
Zeby nie było, ze mieszkam w samym centrum bo mieszkam w dzielnicy obok Centrum, wiec syfu tu nie ma.... i choc mieszkam koło (z 150m) od bardzo ruchliwej drogi mam tu wielki spokój i cisze (wszyscy sie dziwia, ze tu tak spokojnie) :wink:

Słyszałem, ze na Ślasku powietrze i wode mozna nozem kroic :D <joke>

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 17:58 
Administrator

Rydzyna, Wielkopolska

A ja tutaj prawie nic nie mam oprócz domu, podstawówki i gimnazjum (do których kiedyś uczęszczałem), jest zamek, który pełni funkcję hotelu, mamy tu kilka większych firm, gdzie wiara może się zatrudnić. Jeśli chodzi o rozrywkę, to idziemy do parku na piwo i tradycyjnie coś rozjeb*ć (jakiś płotek na odludziu lub cos w tym stylu) lub najczęściej wsiadamy do autobusu linii 12 i jedziemy do Leszna oddalonego o 5 km od mojego miasteczka. Tam idziemy na piwo do ogródka lub do jakiegoś Pubu (a wybór jest nawet duży jak na takie miasto) albo na imprezę do pewnego klubu :P
Rydzynę lubię za spokój i dużą ilość drzew :D Plotki u nas szybko się rozchodzą, bo większość ludzi się zna. Coraz więcej widać jakieś nowe budowy, bo poprostu ludzie szukają takiego spokoju jaki tutaj zresztą mamy. Nowy burmistrz jest leniwy i niczego nowego nam nie buduje :P Poznałem tutaj najlepszych kumpli jakich mozna sobie wyobrazić, choć czasem przesadzają ;) A i na zakupy też jeździmy do Leszna, bo w Rydzynie są same spozywczaki :P
Na tym kończę krótki opis mojego miasteczka, zdjęcia na http://www.rydzyna.pl

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 18:19 
Administrator

RYDZYNA! RYDZYNA!!! WOOT!

Musimy sie spotkac, ziombel. ja tam czesto przejezdzam (poki co to z rodzicami, ale juz niebawem bede mogl sam jezdzic), jak jade w odwiedziny do brata... zreszta... pociag chyba zatrzymuje sie w Rydzynie. xD

Tytuł:
PostNapisane: 3 czerwca 2005, 19:18 
Administrator

no stacja nazywa się Rydzyna ale to w rzeczywistości jest Kłoda :P widzę, że też w tym roku prawko zdajesz ;D a jazdy już masz ? ja dopiero czekam na kase od rodzinki na urodzinki (ale fristajl ;p) i wtedy będę mógł sobie pojeździć w eLce :D no i nie, że masz brata w Rydzynie :D też go przyciągnął tutejszy spokój i duża ilość drzew ?:P a może go znam i ani niewiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 czerwca 2005, 21:27 
Nameless Guy

mardok napisał(a):
Polska->Sląsk->Mszana

Mardok to w sumie też nie jesteśmy od siebie aż tak daleko ;)
Polska > Śląsk > Czernica (większe miasta w pobliżu: Rybnik, Racibórz)
Moja miejscowość to takie małe zadupie, troche ponad 200o mieszkańców, ale nie jest tu źle. Do gimnazjum chodze na Piece, jest to gimnazjum gdzie chodzą uczniowie z całej gmniy Gaszowice (Gaszowice, Czernica, Piece, Szczerbice, Łuków Śląski).

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]