Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Krokodyl
|
Tytuł: Dudko-dens :) Napisane: 26 maja 2005, 12:25 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 25 sierpnia 2004, 10:58 Posty: 195 Lokalizacja: Wieruszów
|
Co sądzicie o finale Pucharu Europy?? Bo moim zdaniem był super do przerwy 3:0 dla Milanu a po przerwie mamy już 3:3. dogrywka była taka sobie aż do 118 min jak Dudek fantastycznie obronił strzał i dobitkę a karne to poprostu loteria ale Dudko-dens był świetny ten taniec coś świetnego
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 12:40 |
|
|
Moderator |
|
|
Gratulacje wogóle dla Liverpool'u. A o meczu myśle tak:
na od początku liczyłem na Liverpool, ale po pierwszej połowie było 3:0 dla Milan'u, więc troche zwiątpiłem, ale gdzieś miałem jeszcze nadzieje że wygra Liverpool. Jak grali dogrywkę przejęty byłem bo atakowali na siebie nieźle, ale w końcówce patrze 3:3 dalej więc karne, w karnych to sie modliłem by Bóg dał skrzydła Jerzemu Dudkowi, ale widocznie pomógł taniec Ala-Dudek, jak na początku koleś nie trafił w bramkę to radocha, jak później Dudek obronił pierwszą to szampan chciałem otworzyć a jak strzelili ochłonełem, ale jak znów Jerzy obronił to mało co mi telewizor na podłoge nie spadł Naprawde świetny mecz! i myśle że należy sie ten Puchar Europy Liverpool'owi.
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 12:40 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
ten "Dudko-dens" miał na celu naryć w bani strzelcom, przynajmniej ja tak myślę... jak bym miał strzelać i bramkarz by mi latał na lewo i prawo to bym się rozkojarzył brawa dla Dudka, może wreszcie go tam docenią ;D
|
|
Pauloman
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 12:41 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 22 kwietnia 2005, 18:28 Posty: 30 Lokalizacja: Wilno
|
|
Góra |
|
|
tha blazer
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 12:54 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 1 listopada 2004, 22:24 Posty: 240 Lokalizacja: Long Beach
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 13:04 |
|
|
DUDEK na prezydaneta! [joke] hehe poprostu piekny mecz! jak im dudek zatanczyl to sie skupic nie umieli i im wylapal 2 strzaly!
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 13:46 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
|
Byłem pod wrażeniem co on tam wyprawiał miejmy nadzieje ze jeszcze sie do niego przekonają a jesli nie to mam nadzieje ze przynajmiej trafi do porównywalnego klubu
BRAWO JUREK !!!!!!!!!!!
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ? Moher szary... ;x
|
|
Góra |
|
|
grubch
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 13:54 |
|
|
8 Ball |
|
No to tak: Byłem za Liverpoolem.Gdy Maldini strzelił poprostu dalej wieżyłem że im sie uda. Ale już gdy Crespo strzeliłpierwszą bramkę to była chwila zwątpienia. Gdy dołożył trzecią pomyślałem se "To już po meczu" zwłaszcza że był to cios "do szatni". Kluczowy momen był w przerwie kiedy weszedł Hamann. Te 15 min poprostu było na miare finału. Niesądziłem że Liverpool może sie podnieść po takich ciosach. Nie wyobrażam sobie co sie działo w szatni Przy tym karnym serce mi biło jak szalone. Dida obronił ale Alonzo (chwała mu za to) zachował sie jak należy i prawie żem rozwalił podłoge (wiadomo z czego). Teraz już tylko chciałem żeby to sie skończyło. Dogrywka... Była zdecydowanie dla Milanu. Zmęczenie było widać. Tym razem chciałem żeby te decydujące momęty były w karnych i jak powiedział Kosecki: "Dudek w roli głównej". Ta 118 minuta to mógłbyć cios decydujący. Jednak Dudek pokazał że nie na darmo uważają go za jednego z najleprzych bramkarzy na świecie.I było. Wolałbym żeby karne rozpoczynał Liverpool lae i tak przestrzelił Milan. Jak Dudek obronił karnego to matka kurwa klękała przed teklewizorem xD Ale prawdziwe emocje miałem jak Szewczenko strzelał karnego. Odrazu wiedzialem żebędzie 3:3. Jednak na szczęście myliłem się. Fenomenalnie zaczarował swoim tańcem wszystkich graczy Milanu. To było coś pięknego.
P.S. To mój najdłuższy post
_________________ grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch
grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 14:06 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
|
Pięknie to wszystko ujołeś
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ? Moher szary... ;x
|
|
Góra |
|
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 14:32 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Mi się już odechciało mecz oglądać jak było 3:0...
Ale dalej oglądałem i się opłacało
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 15:27 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
Fajnie Dutek tańczył nawet moja dziewczyna sie tak nie wije hehe nawet jak bylo 3:0 wiedziełem że liverpool wygra
Cytuj: nie nawidze milanu 4 life, DUDEK RULEZ
tha blazer z ust mi to wyjełeś
Góra |
|
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 19:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
Nom, Jurek pokazał klasę ... Ciekawe czy odejdzie z Liverpool'u ...
|
|
Góra |
|
|
Jumper
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 19:37 |
|
|
Moderator |
|
|
madafakapoland napisał(a): tha blazer z ust mi to wyjełeś
Tylko kto ci TO tam włozył ale nie wnikam w twoje stosunki
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 19:51 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
Brawo Dudek! Dudek dance, świetna ksaywa! Mecz świetny, puchar z pewnością należał się LPool'owi. Jeszcze raz brawa i powodzenia w przyszłych meczach.
|
|
Góra |
|
|
cichoczeslaw
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 19:54 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
to nie liverpool zostal mistrzem to DUDEK zostal mistrzem chociarz wolal bym zeby to chelsea byla w finale ale ja i tak kocham cale premiershipi sie ciesze ze druzyna z anglii wygrala LM
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 21:25 |
|
|
Joey Leone |
|
|
|
|
Góra |
|
|
LukiTheMan
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 21:35 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Ja bym chciał by puchar trafił do Manchesteru United .... niestety w tym sezonie chłopcy dali ciała
Dobrze, ze nie wygrali Włosi bo ich nie lubie
|
|
Góra |
|
|
Krokodyl
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 21:37 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 25 sierpnia 2004, 10:58 Posty: 195 Lokalizacja: Wieruszów
|
Tak to jest prawda Dudek jest mistrzem Oby tak fantastycznie bronił w Reprezentacji Polski w kolejnych meczach eliminacji do MŚ
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 21:48 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Masz racje oby utrzymał mistrzowską formę
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 22:06 |
|
|
Joey Leone |
|
|
a tak apropo to kiedy pierwszy mecz polaków ??? - pytam się bo zapomiałęm - ( jak dobrze pamietam to pierwszy grają na azerów ale moge sie mylic )
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 26 maja 2005, 23:08 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
Emerito, nie pisz podwojnych postow. nastepnym razem uzyj przycisku EDYTUJ.
czy ja cie przypadkiem skads nie znam?
co do meczu, to byl naprawde swietny. nie ogladalem poczatku, ale jak ojciec zaczal sie wydzierac na pierwszy gol, przyszedlem i potem juz z zainteresowaniem sledzilem dalsze losy meczu. a potem jak juz byly karne to takie nerwy, ze uhhhh... takie uczucie niemal jak przed sprawdzianem z chemii... xD
ale w koncu udalo sie i powinnismy byc dumni z naszego Jurka (po co ja to mowie, i tak wszyscy sa juz dumni xD).
|
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 08:29 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Nie zgadzam się z mówieniem typu ,,Dudek vs. AC Milan, tak było nprawde"(opis na GG grubcha/GTA Nory). Nie zgadzam się dlatego, że to nie Dudek strzelił te trzy gole dla LP.
Fakt, był bardzo ważny w tym meczy, ale ale nie najważniejszy.
Tak możemy myśleć my, Polacy. Oczywiście w dogrywce zyskał na znaczeniu.
I dał sobie rade. Wiadomo to Polak
W pewnym sensei - to nasza duma narodowa
|
|
Góra |
|
|
grubch
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 10:49 |
|
|
8 Ball |
|
Emerito - 29 maj gramy z Albanią towarzyski
Mike - wiem, ale sie tak mówi kiedy ktoś odwalił kupe roboty.
_________________ grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch grubch
|
|
Góra |
|
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 12:17 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
Ciałą to dopiero dała obrona Milanu, no i bramkarz ...
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 12:53 |
|
|
Joey Leone |
|
|
enjoi : raczej sie nie znamy acha i sorx za dwa pod rząd
|
|
Góra |
|
|
mdf
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 13:01 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
No bramkasz Milanu bodobno najlepshy naświecie czy tam w ełropie ale sie nie popisał xD
Góra |
|
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 13:49 |
|
|
Joey Leone |
|
|
offtop.
Co to jest ełropa?
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 14:14 |
|
|
Joey Leone |
|
|
no własnie xD co to ??? wytłumaczysz mi bo nie wiem
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 14:18 |
|
|
xD
co do tematu - najlepszy finał LM ever.
|
|
Góra |
|
|
Emerito
|
Tytuł: Napisane: 27 maja 2005, 14:31 |
|
|
Joey Leone |
|
|
masz racje Thang : to było coś pięknego ! aż nie chciało się odchodzić od TV ( nawet jeśli np. chata ci sie pali ) - było wciągające i trzymające w niepewności ( wynik ) do końca - ... ciekawe jaki będzie finał za rok
|
|
Góra |
|
|