Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Preview
|
Tytuł: własne mody Napisane: 30 marca 2005, 10:45 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
Siema mam pytanie odnośnie downloada mianowice: czemu nie dacie możliwości zamieszczania własnych plików sam kiedyś cos robiłem i przesyłałem do Banana ale nie uzyskałem odpowiedzi . Oczywiście zamieszczanie plikow polegało by na tym że zespół Gtareview decydowałby o tym czy ten plik zostanie umieszczony na stronie
Pozdro
|
|
*WycO*
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 13:59 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
przyjdzie na wszystko czas
|
|
brein
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 15:50 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
|
osobiście to myśle ,że po prostu gtaR ma już problemy z downloadem a co dopiero by zdziałały dziesiątki modów, normalnie cały download kaput albo forsa na nowe miejsce a forsa z nieba nie spada.To moje zdanie ale poczekaj na odpowiedź redakcji
|
|
Góra |
|
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 16:16 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
Staramy się o pomoc od Cenegi - może się uda wywalczyć jakiś serwer na download.
|
|
Góra |
|
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 16:29 |
|
|
Kenji Kasen |
|
|
trzymam kciuki
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 17:21 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Serwer swoją drogą, natomiast to o czym piszesz i tak istanieje. Przesyłasz mod do któregoś redaktora downloadu, np. do mnie : ))) i jeżeli uzna, że nie jest to kolejna powtórka, mod jest ciekawy, wprowadza coś do gry, zawiera łatwą instalację i jest orginalny na swój sposób, jak i wszystko zostało wykonane przez określonego autora, to wtedy ląduje w plikach. Oczywiście rozmiar też powinien być racjonalny.
Tak było w przypadku dudiczka i paru innych osób, więc nikt tego nie broni. :>
Jeżeli banan nie zamiścil Twojego mod'a oznacza to, że widocznie uznał go za zbyt mało starannego / niewnoszącego dużo do gry :P cóż, bywa xD albo zapomniał :D
imo whatever...
Ot, pamiętajcie że modem jest realizacja inwencji, a nie ściągnięcie edytora wody, podniesienia kreski o 7 pkt. i chęci poszczycenia się tym na stronie... wybijam to komuś z głowy, aby się nawet nie fatygował redakcji zabierać czasu. To tak na marginesie...
|
|
Preview
|
Tytuł: Napisane: 30 marca 2005, 18:06 |
|
|
Kenji Kasen |
|
|
ja zmieniałem tekstury budynków 4 czy ilu na początek i serio mówiąc dla mnie się to podobało (dodawałem grafy własnej roboty) i troche upiekszało to VC ale może mi sie tylko wydawać wkońcu byłem autorem
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|