Tak jak większość uwielbiam Game FM. Do kiedy nie słyszałem Radia Los Santos, Game FM była dla mnie najlepszą stacją grającą rap. Później już nie tak bardzo ,ale nadal mam do niej respekt. Była to dla mnie całkiem miła stacja, choć jej długość powodowała, że potrafiła nudzić. Piosenki są całkiem miłe do słuchania i nadal mam je w moim Winampie. Z tego co słyszałem, to właśnie dzięki GTA 3 i obecności utworów Royce Da 5'9'' zyskał on choć trochę na popularności, bo w grze były aż 3 jego kawałki. Całkiem miło wypada również kawałek z udziałem Black Roba, za to jednym z lepszych dla mnie jest utwór Agallaha. Oprócz tego były jeszcze 2 freestyle. Sam nie wiem po co to wymieniam, ale chciałem opisać co myslę o tych piosenkach
Tak ogólnie to lubię jeszcze Lips 106 i Flashback 95.6, choć oczywiście najbardziej lubię Game FM. Umilało mi czas dojazdu do każdego miejsca, a że gra chodzi u mnie wolno i zawsze gdziekolwiek jechałem, to trwało to trochę czasu, to nasłuchałem się porządnie tej stacji. Czasem poza misją jak leciał jakiś fajny kawałek, to zatrzymywałem się przy pracodawcy i czekałem aż cały przeleci
PS. Mam nadzieję, że nie wznowiłem tematu, bo jeszcze 2 tygodnie nie minęły, a ja chciałem się po prostu wypowiedzieć.