Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Adiskuter
|
Tytuł: kilka pytań Napisane: 8 listopada 2008, 23:24 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
czy da się pobrać pieniądze z bankomatu ? jak otworzyć bagażnik w samochodach ? czy można latać samolotami pasażerskimi ? czy da się wejść do budynku na lotnisku ? jak kupić własny samochód w salonie ? jaki jest numer na taksówkę? da się włączać kierunkowskazy?
Pozdrawiam.smiley
|
|
Góra |
|
|
Preview
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 00:04 |
|
|
Kenji Kasen |
|
Dołączył(a): 11 lipca 2004, 16:21 Posty: 468 Lokalizacja: Białystok
|
Chciałem napisać głupie odpowiedzi, ale się powstrzymałem. znam odpowiedź jedynie odnośnie samolotów. otóż brzmi ona "Nie". Z bankomatów hajs można pobierać, ale jak, tego nie wiem. Kierunkowskazów też najprawdopodobniej nie można włączyć, co mnie wkurzało w poprzednich częściach serii.
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 01:06 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Adiskuter napisał(a): czy da się pobrać pieniądze z bankomatu ? jak otworzyć bagażnik w samochodach ? czy można latać samolotami pasażerskimi ? czy da się wejść do budynku na lotnisku ? jak kupić własny samochód w salonie ? jaki jest numer na taksówkę? da się włączać kierunkowskazy?
Pozdrawiam.smiley Nie da się (przynajmniej ja nie wiem jak) Nie da się Nie da się Nie da się Nie da się (ukraść) Nie ma (911 i możesz wybrać policję, straż, pogotowie) Nie da się
|
|
Bos
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 10:37 |
|
|
wkraczający |
|
Ale da się przecież zagwizdac na taksówkę, która przejeżdża, żeby się zatrzymała, prawda?
|
|
Góra |
|
|
sysek
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 14:16 |
|
|
Moderator |
|
|
nie, nie da sie. to jest wrecz zabronione. niewychowane jest gwizdac na kogos a w szczegolnosci na taksowke ktora ma pewnie uczucia o ktorych ty nie wiesz i nie zrozumiesz.
_________________ sejten was zje !
|
|
Góra |
|
|
Bos
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 18:06 |
|
|
wkraczający |
|
To niby jak "woła" się taksówki? Na YT jest wiele filmów z gameplay'u, gdzie Niko wzywa taksówkę poprzez gwizd, potem wsiad ado niej, ale nie kradnie jej. Jest jej pasażerem.
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 19:59 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Pytałeś się jaki jest numer na taksówkę więc ci odpowiedziałem że nie ma a gwiżdże się na nie żeby się taka zatrzymała gdy jakaś przejeżdża bo sama z siebie się nie zatrzyma, chyba że staniesz przed nią a jak ma jakiegoś pasażera to nawet po gwizdaniu się nie zatrzyma, chyba że staniesz przed taksówka i wsiądziesz to wywali pasażera z niej, zresztą to pisze co i czym się robi.
|
|
Bos
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 20:23 |
|
|
wkraczający |
|
Źle mnie zrozumiałeś, bo mi nie chodizło o numer. Dzięki za pomoc.
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 22:04 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Bos napisał(a): Źle mnie zrozumiałeś, bo mi nie chodizło o numer. Dzięki za pomoc. No nie zupełnie źle cię zrozumiałem bo napisałeś: Cytuj: jaki jest numer na taksówkę?
|
|
Bos
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 9 listopada 2008, 22:07 |
|
|
wkraczający |
|
O kur... cze ( ), sorki, pomyliło mi się no Sory za pomyłkę.
|
|
Góra |
|
|
Adiskuter
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 10 listopada 2008, 11:06 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
ja zawsze jak wciskam L1 to niko Gwidźę czasem wsiada do tej taksówki a czasem wywala kierowce z taksówki i sam wsiada a jak jechałem taksówką to widziałem jakiś numer chyba na taksówkę ale nie widziałem całego.
|
|
Góra |
|
|
Adiskuter
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 10 listopada 2008, 11:12 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
a coś mi się obiło o uszy że można otwierać bagażnik i można wkładać różne rzeczy do niego ?
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 10 listopada 2008, 17:02 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Adiskuter napisał(a): ja zawsze jak wciskam L1 to niko Gwidźę czasem wsiada do tej taksówki a czasem wywala kierowce z taksówki i sam wsiada a jak jechałem taksówką to widziałem jakiś numer chyba na taksówkę ale nie widziałem całego. Bo musisz trzymać trójkąt a nie wciskać raz, i nie wciskaj go przy kierowcy tylko z tyłu drzwi bo go wywali. Adiskuter napisał(a): a coś mi się obiło o uszy że można otwierać bagażnik i można wkładać różne rzeczy do niego ? Jak byk pisze w topicu. Adiskuter napisał(a): jak otworzyć bagażnik w samochodach ? Pips napisał(a): Nie da się
|
|
queue
|
Tytuł: Re: kilka pytań Napisane: 10 listopada 2008, 23:35 |
|
|
8 Ball |
|
|
Pips napisał(a): Bos napisał(a): Źle mnie zrozumiałeś, bo mi nie chodizło o numer. Dzięki za pomoc. No nie zupełnie źle cię zrozumiałem bo napisałeś: Cytuj: jaki jest numer na taksówkę? To raczej ty jesteś niewidomy, gdyż autor topicu a user o nicku Bos to dwie różne osoby. Pips napisał(a): Jak byk pisze w topicu. Jest napisane jak już coś.
_________________ ~
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|