Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
JaraslaV
|
Tytuł: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 16:04 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2005, 10:05 Posty: 85 Lokalizacja: HellcitY
|
Hello everybody mam mala prosbe gdyz chcialem urozmaicic swoje szoste przechodzenie SA pytam sie czy znalezliscie gdzies model roweru DUAL/DIRT ?? jesli nie czy moglbu ktos go zrobic ?? i jeszcze czy macie gdzies do sciagniecia bmx'y ?? mam juz rowerek DH dzieki z gory i jakby ktos chcial zrobic fajnie by bylo jakby byla to rama na podstawie Destroer jump lub dangerous mike i amorek jakis bomber jedna polka a i jakby byl robiony zamiast tego lowriderbike'a pamietajcie jesli ktos go zrobi bedzie mial wszystkich bikerow jako przyjaciol
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
Góra |
|
|
mdf
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 17:27 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 23 kwietnia 2005, 16:17 Posty: 1189 Lokalizacja: Małyty k. Olsztyna
|
O_O. Zmień dilera. Albo w ogóle odstaw te prochy.
Myślisz, że ktoś zrobi Ci jaki chcesz model na zawołanie? No szczerze w to wątpię. Wiem, bo było już takich kilku, którzy dawali kilkudziesięcio zdaniową specyfikacje moda jakiego chcą do SA. :f
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 17:47 |
|
|
8 Ball |
|
|
mdf idz sie sraj moze procz mnie wiele osob chce taki model kurna ale fo forum zeszlo na psy
_________________ ucz sie jakbys mial zyc wiecznie , zyj jakbys mial umrzec jutro
|
|
Góra |
|
|
Jant
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 17:49 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 30 grudnia 2005, 02:13 Posty: 217 Lokalizacja: Paprotnia
|
Cytuj: ale fo forum zeszlo na psy Bo się pojawiłeś
|
|
sysek
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 17:56 |
|
|
Moderator |
|
|
zal.pl dziecko wyjdz.
_________________ sejten was zje !
|
|
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 18:03 |
|
|
8 Ball |
|
|
wiecie ze forum jest od pomocy itd a z wami to jedynie pomaga przy powieszeniu sie
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 18:51 |
|
|
Moderator |
|
|
Zrobić modyfikację do gry to nie jest takie hop-siup. Poza tym polecam poszukać jakiś poradników i samemu pobawić się z tym, a co do rowerów do ściągnięcia polecam poszukać na "http://www.gtagarage.com/mods/index.php".
Poza tym temat wygląda jak pytanie: "kto mi da 1000zł? bo potrzebuje".
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 19:02 |
|
|
8 Ball |
|
|
Wielkie dzieki MAX widac ze sa noramlni ludzie jeszcze a pytalem bo wlasnie sam jestem lewy w modelowaniu .Ale jakby ktos cos znalazl prosze pisac...
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 20:11 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
Forum zeszlo na psy przez wypowiedzi userow. Tak sie sklada ze ja tez jezdze na rowerze (amstaff, hayesy, double wide, s-type itd) a nie prosze, zeby ktos mi moda takie zrobil bo raz:
rower jest od jezdzenia a nie od grania w niego (lol, zamiast wyjsc na podworko pograsz w SA ? )
nie bedzie to fajnie wygladalo (kwestia fizyki)
nikt Ci nie zrobi, bo to tak jakbys powiedzial "dawac no mi 1000zł" - argument juz byl ; )
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 21:09 |
|
|
8 Ball |
|
|
a i tak wogole to jednym z powodow byl filmik ktory chcialem zrobic o sportach ekstremalnych dropy hopy itd a jezdzac wszedzie na bmx'ie i dh ( intense w SA ) by z deka dziwnie to wygladalo i nie chce przenosic swojego rowera gdyz ja jezdze na point'ie ( shit ale jeszcze zyje ) a mysle ze wielu by go sciaglo jakby ktos sie pofatygowal ale mimo wszystko dzieki i nie znalazlem nic procz kony cowan ktora jest bleee
|
|
Góra |
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 21:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
|
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 21:48 |
|
|
8 Ball |
|
|
a zebys wiedzial ze dam ale nie moj bo ja to basz dobry nie jestem jeszcze tzn robie 180 , x-up , one handy jak sie przemoge potrafilbym wiecej ale nie mamy miejscowek ( goddamned jaslo ) ale ponoc cos robia to szykujcie sie na movie .A tu kumpel i jego 3.6 oraz nasza rampa http://pl.youtube.com/watch?v=9PgMhs7oOCc
|
|
Góra |
|
|
mjm
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 22:25 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 9 listopada 2005, 22:42 Posty: 337 Lokalizacja: Warsovia
|
Kto mi zrobi moda, żeby sidżej tańczył c-walka?
Każdy ma jakieś zainteresowania, ale jak napisał Max: zrób se sam. Albo wyjdź na dwór i nakręć filmik ;o
|
|
Góra |
|
|
Pips
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 23:11 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Kolejny maher pro elo rowerzysta ; d
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 1 września 2007, 23:35 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
jak gowno wiesz to siedz cicho.
moze gosc jest dobry, nie wykluczam tego. chociaz 180'ki i x'upy - to chyba bmx. i dopiero poczatek
i prosze mi tu nie robic sobie jajec z tego sportu.
xP
Góra |
|
|
JaraslaV
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 2 września 2007, 10:29 |
|
|
8 Ball |
|
|
Ale czego bmx i 180 ??na dualu tez mozna robic ale na plaskie i to jestbardziej cos w stylu freestyle . Chcecie wiecej filmikow?:PP fajny macie tam ten motyw z tym dablem zrobionym z drzew wezme go pod uwage przy robieniu hop
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 2 września 2007, 11:33 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
japierdole, jak słysze te wasze 'wyjdź na dwór' to mnie kurwica bierze...co, że niby wszyscy mają siedzieć na dworze, bo tak mi na forum kazali ? przecież każdy ma czas te 2-3 godziny dziennie na kompie posiedzieć, prawda ? wieć nie pierdolić mi tu bzdur...
widze, że temat troche się zmienił, ale ok, jak gadanie o rowerkach to może załóżcie nowy temat w Hyde Park ?
|
|
ariasz
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 2 września 2007, 12:22 |
|
|
_elita forum |
|
Dołączył(a): 14 maja 2006, 23:52 Posty: 591 Lokalizacja: Myslowice
|
maciej_pl napisał(a): , że niby wszyscy mają siedzieć na dworze, bo tak mi na forum kazali ? przecież każdy ma czas te 2-3 godziny dziennie na kompie posiedzieć, prawda ? wieć nie pierdolić mi tu bzdur...
maciek, teraz se sam zastanow, gosc wchodzi i pierdoli od rzeczy... i sie jeszcze oburza. YY daj daj ... lamp ... daj pompke. I najlepsze to: 6 przechodzenie SA. DZIZAS! No i dziwisz sie ze padaja teksty typu wyjdz? Teraz ja: wyjdz. (nie do Ciebie ofkors) I w ogole co to ma byc, przenoszenie realnego zycia do gier :X. Czy on nie ma kolegow, tylko musi grac w gta zeby na rowerze pojezdzic? Aha, czy to forum car(bike)makerskie? Ale tak to jest kiedy do polski przyplywa zzza morza tele2 z promocja.
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Re: Dirt/dual bike San andreas Napisane: 2 września 2007, 12:25 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
|